С хранителни добавки или без?
|
|
02.08.2008, 14:52
Здравейте |
|
|
02.08.2008, 15:59
Седни да попрочетеш това онова. Не става така лесно. Иначе на въпроса: добавките нямат НИКАКВИ странични ефекти. Като за начинаещ - суроватъчен протеин и креатин монохидрат ще ти свършат добра работа. Гледай да са американски. Попрочети из форума за марки и цени. |
|
02.08.2008, 19:41
80-90% от фитнеса е диетата, а не добавката. Затова започни да се храниш правилно, а останалото само ще дойде. Плюс това според мен си малко малък за добавки, организмът ти още работи на високи обороти. Стероидите ги забрави (ако ти се живее по-дълго де ...). А какво ще стане ако 100-те лева вместо за добавки, за храна ги дадеш? |
|
|
|
05.08.2008, 17:47
здравейте купих си CREATESTON normal на Peak..но вътре не открих мерителна лъжичка..дозата ми е 80грама,ако някой знае с какво да измервам тази доза..и ако може да ми каже някой може ли да се взима 40 50 минути преди тренировка вместо след тренировка както пише на кутията. |
|
|
05.08.2008, 17:51
Потърси пак. Всичко над 5 грама еднократна дозировка си има мерителна чашка. Ако случайно наистина няма една супена лъжица с връх е около 15 грама. |
|
|
05.08.2008, 19:04
Вътре има мерителна лъжичка. Взима се след тренировка. Сила БГ |
|
05.08.2008, 21:57
Това си е цяла индустрия и ако не се познава добре човек може да си изпати доста. Първо е добре да се позаинтересуваме за действието на даденото вещество, за неговия произход и произвоствен процес. След това следва да изберем качествена марка - това е крайната и най-важна стъпка за 1 продукт, който ще донесе максимална полза. В днешно време е ффффрашкано с мизерни фирми, които печелят повече от колкото трябва на гърба на неопитния потребител. Затова моят съвет е да избирате качество пред количество и винаги да внимавате какво си купувате. gorichka.bg |
|