German Volume Training промени
|
12.08.2008, 17:52
Първо привет на всички от bb-team отново ,значи искам мнението ви за 1 програма, коята на теория трябва да отговаря на German Volume Training метода.Всяко мнение ще е от полза благодаря за вниманието предварително: Ден 1:Гърди + Гръб Ден 2:Крака + Корем Ден 3: Рамене+Ръце Смятам да комбинирам тренировката с Л-карнатин(дано го написах правилно) и НВД.Цел за 3 месеца да постигна покачване на мускулна маса и загуба на мазнини. Инфо за мен:179см 87кг 18 год. |
|
|
|
12.08.2008, 18:36
B какво се изразява German volume training Train hard go pro |
|
|
12.08.2008, 19:07
От това което съм чел за German Volume Training и от отзиви на пробвалите я оставам с впечатление че тя трябва да се използва само при хора които тренират през голяма част от времето с нисък брой повторения. Когато повишат повторенията и броя серии и намалят относително тежестта се получава ефекта че натрупаната сила чрез по - ниския брой повторения се трансферира в много бързо натрупване на чиста маса. Хората обаче се оплакват че докато са на German Volume Training почти не увеличават силата си - така че тя се използва предимно за кратки периоди където се трансферира силата в чиста мускулна маса. |
|
|
12.08.2008, 19:29
Л-карнитин се пише. Нещо не ми харесва тази програма. Ако е наистина тежка първия ден отива поне 2 часа тренировка, бих казал повече - това са 40 серии, много е. Втори ден - краката ще се претринират. Трити ден - тренировка на ръцете с чуково и кикбек е смешно. Отделен въпрос че ако това е реда на упражненията военни преси след трицепс не е хич добре. Да видим дали сте съгласни с мен. Моята фитнес галерия - http://www.bb-team.org/gallery/114484/ |
|
|
12.08.2008, 21:03
Ами незнам дали е добра, защото повечето програми от този род са с не повече от 20-26 серии. Попринцип класическата си е 2х10 и 2х3 като повторенията не винаги са 10 може на някои да са по 6 на други по 12-15. Например 10х10 наклонена лежанка 10х10 набирания и след това 3х12 флайс от обратен наклон и 3х10-12 гребане с дъмбел/щанга. После пък другата седмица сменяш някои упражнения да удариш мускула от друг ъгъл например вместо наклонена обратен наклон. “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |