Одобрявате ли продажбата на спортни храни и добавки по интернет?
Одобрявате ли продажбата на спортни храни и добавки по интернет?
| да | 39 | |
| не | 6 | |
| не мога да отговоря | 1 |
|
|
11.08.2008, 15:09
Моля, аргументирайте избора си! Controlled Labs |
|
|
11.08.2008, 15:24
избора е по-голям от наличното в магазините (поне засега). цените няма да коментирам - за мен не са основното (но не са и маловажни) изобщо не ги чувам нещата |
|
|
11.08.2008, 15:40
Аз лично предпочитам да пазарувам от магазин и е много жалко ,че много нови фирми се намират трудно ,дори е невъзможно да бъдат намерени по магазините за спортни хранителни добавки и фитнес залите . Controlled Labs какъв е смисъла на темата ? Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
11.08.2008, 16:05
Аз и други вносители се интересуваме от мнението на потребителите за този вид търговия. Controlled Labs |
|
|
11.08.2008, 16:33
С две ръце гласувам за пазаруването он-лайн, тъйкато спестява време, а пък и една доставка до вратата не ти струва нищо и като пари.Мисля, че не само за добавките одобрявам продажбата по интернет ами в днешно време и за всяка една услуга или стока.В развитите страни повече се отделят средства за развитието на он-лайн магазините, отколкото физическите такива.Знаете всички какви са оборотите от он-лайн пазаруване. |
|
|
11.08.2008, 16:35
Controlled Labs ако искате още инфо по въпроса ето една подобна тема Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
11.08.2008, 16:43
Темите са различни. Нас ни интересува мнението на хората за самата интернет търговия с добавки, а не от къде копуват. Controlled Labs |
|
|
11.08.2008, 16:51
Да,одобрявам.По принцип ми е все едно дали ще отида до магазина или ще си го поръчам по интернет-за мен няма значение,но в интернет магазините избора е по-голям и по принцип е по-удобно. Пърдя във фитнеса! |
|
|
11.08.2008, 17:02
Предпочитам онлайн пазаренето, но типично за България съм се разправял десетки пъти с продавачите.Не само за добавки ми се е случвало.Поръчам една стока те ми пратят друга и т.н. vacation is over :D Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
11.08.2008, 18:37
Да,одобрявам...Заради избора и цената. [quote author=“так“] |
|
|
|
11.08.2008, 18:49
Не само че го одобрявам, а и го предпочитам Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
11.08.2008, 18:57
Всяка конкуренция е добре дошла за потребителя. |
|
|
|
12.08.2008, 00:40
Много е удобно. Особено за малкоте градове, където няма магазини за хр. добавки. Reality is wrong, dreams are real! |
|
12.08.2008, 09:50
Много по удобно е да се пазарува от интернет не само хранителни добавки, но и всякакви други стоки и услиги. Хората тук обаче все още ги е страх. |
|
|
|
12.08.2008, 10:58
x2 “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |
|
|
12.08.2008, 13:53
А за пазаруване от “родния интернет“ или по принцип се пита? Както и от кого е отправено допитването? |
|
|
13.08.2008, 10:42
От цялата работа печелят потебителите - по-голям избор, конкурентни цени, доставка у дома........ В днешно време е немислимо без такива средства за търговия |
|
13.08.2008, 18:55
На мен ми е много удобно.Цъкам в нета по време на сутрешното кафе и решавам кой продукт да си купя, не губя време да ходя да обикалям магазини за да търся конкретната марка.Продукта ми идва в нас на адрес или до опискване, просто минавам и го взимам в обедната почивка.Освен това имам усещането че този тип продажби могат да намалят разходите на вносителите, което може да подобри цените. |
|
|
14.08.2008, 18:48
Аз лично отговарям с “Не“, само защото ми липсва чисто човешкото отношение при пазаруването онлайн. Като човек по професия програмист, по образование (по-скоро бъдещо) - инженер, смятам че няма нищо по-хубаво от чистата комуникация между продавач-клиент. А индиректната връзка по интернет е меко казана вече досаждаща и “студена“. Но надали някой ще ме разбере, все пак това си е личен опит Поздрави А какво ще стане ако 100-те лева вместо за добавки, за храна ги дадеш? |
|