Стак за маса
|
19.08.2008, 19:55
Здравейте на всички четох доста теми от форума но не намерих на 100% нещо което да отговаря на въпроса ми. |
|
|
|
19.08.2008, 20:19
BSN mass stak Много са.Дай повече данни - ръст,мерки,килограми,стаж,години.. ..... |
|
|
19.08.2008, 20:19
Така и не си дал най-важната информация - на колко си години и от колкро време тренираш? Сила БГ |
|
19.08.2008, 21:00
Да извинявам се за което..съм миналата година започнах от август и тренирах до средата на юни тази година като направих една почивка от 1 месец през януари заради натравяне, а от края на юни не съм стъпвал в зала .. . в момента съм 17г(навършени)62кг/170см . Дано е от полза еми аз пих тази година протеин и глутамин само имаше ефект наистина ,но не бях пробвал креатин и като се зачетах за тоя продукт реших че би бил хубав не знам вие кажете |
|
|
|
19.08.2008, 21:05
Много-много далеч си още от добавките. Малък ти е стажа и килограмите, наблегни яко на храната, яж на всеки 2-3 часа,така,че към края на деня да се съберат 6 пълноценни хранения. Все още си в разцвета си и само с ядене и тренировки можеш да постигнеш чудеса Сила БГ |
|
19.08.2008, 23:05
silabg - евала братле! Дистрибутор си , но казваш истиниата.Браво!Първо гледаш да помогнеш , след това всичко останало |
|
|
|
20.08.2008, 00:17
Thriller до края на лятото наблегни на тренировките с повече повторения за да изградиш сила,набавяй си протеини от храната(яйца,пилешко,риба тон),на този етап не са ти необходими добавки.След това зимата,когато вече мускулите ти придобият сила и издръжливост на натоварванията,започни тренировки с по-големи килограми,увелечи приема на протеин и ако тогава усетиш,че ти е нужно допълнителено,си вземи като за начало едно суроватъчно протеинче.Успех <[[[[————]]]]> If you always do,what you always did,you will always get,what you’ve always got. |
|
20.08.2008, 10:49
Аз това имах в предвид не сега да си взимам добавки мога да си ги купя но ще ги пия зимата .. (: |
|