Kakво мислите за любовта ?

Дата: 07.09.2007
От: BG
23.08.2008, 17:43

На сходно интелектуално ниво ОПРЕДЕЛЕНО!!!!! Тук не приемам за себе си друго!

Я, сега да се изкажа
smile

Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
23.08.2008, 18:49

Уини,не се е оказало,че любовта помага в спорта.Няма такова нещо,незнам как стигнахте до този извод . : ))

Аз вляза ли в залата,пипна ли лоста,всичко загърбвам и всичко остава зад мен,някъде в далечината,като ехо. smile Няма никакво значение дали съм влюбен или не,еднакви тренировки ще правя,еднакъв прогрес ще имам.Едното няма нищо общо с другото,пък и няма да позволя да имам засечка в тренировките заради някаква пикла.

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way

“To secure peace is to prepare for war”

Моят Дневник

Дата: 05.09.2004
От: София
23.08.2008, 18:59

Така си мислиш сега, ама съм почти убеден, че и фитнеса ще зарежеш заради някоя “пикла“, ако се наложи smile

“No, I’m not on steroids…but thanks for asking”
“Do I look like I need your advice?“
“Да знаеш не е достатъчно. Трябва да ПРИЛАГАШ.“
“Да искаш не е достатъчно. Трябва да ПРАВИШ.“
„Ако човек откаже да приеме друго, освен най-доброто, обикновено го получава.“
Сайт (блог)
Видео

Дата: 21.08.2005
От: Варна
23.08.2008, 19:04

DeadManWalking , така ве брато,кажи им го ! grin grin

<[[[[————]]]]> If you always do,what you always did,you will always get,what you’ve always got.

Дата: 05.07.2004
От: Бургас
23.08.2008, 19:22

Грахче,
Както казах пак - нема как да ме разбереш.
Нали ти казах, равнопоставеност НЯМА.
Как тогава да сме на едно интелектуално ниво с жените си?
И какво, изпит ли да правя за да го установя?
Естествено, че бих дърпал жена, която преценя че си струва. Интелигентност? Не струва 5 стотинки пред силния дух и умението да си преследваш целите. Винаги бих я поставил на заден план за човек, на който мога да разчитам. Интелигентност? Умение номер 5 или 10, важна като силата на лежанката. Средното ниво е едно добро начало.
Изключително ми е чужда тезата ви. Дамите, които писахте, оставам с впечатлението че приемате интелигентността за нещо като даденост...  Е, при това положение имате ли предложение как да разберете моята теза?
Нали разбирате, че не се разбираме smile Наичнът ни на мислече е чудовищно различен. Манипулации, провокации. Не. Въпросът е например да направиш един човек достатъчно интелигентен, че да заговорите общ език; да го направиш достатъчно мотивиран за бъдещето за да споделя целите ти,  да го възпиташ, че да водите диалог. А вече в интелигентността има авторитет. В мотивацията винаги има водеща сила. В диалога винаги има правила. Нещо такова, някъде там.
Много е просто.

Айде, че трябва да почиваме и да ходим в понеделник на 10 часов работен ден при шефа, който ни ЕКСПЛОАТИРА. Нали?
А после отиваме с нищожните стинки в магазина, където ни ОБИРАТ магазинерите.
И като добавим към това училището, което ни МАНИПУЛИРА, требва да завършим, че живота си е*ало мамата братле.
По хубаво да си теглим куршума е**си.

Дата: 17.12.2006
23.08.2008, 19:32

Въх, няма оправия  LOL

Дата: 04.05.2006
От: Прunяm
23.08.2008, 20:14

D3BEP - е ти сега, как ни изманипулира групово.
Сдуха ни с жестоката истина за живота и ...да мием краката и по леглата.
Подозирам, че манипулацията ти е абсолютно доброжелателна.
Да се наспим за да се възстановим от тренировките! smile

И да не забравяте, колеги и колежки - закуската и сутрешния секс, намаляват катаболното действие на суровата действителност!
Обичайте се и заяквайте!

***Утрепахме ли темата най-после или има още протеин у нея?

cool hmm  shut eye  blank stare  - тия тримката са страшни, нали?
Сезонът на дините свърши, започваме прасетата!  shut eye
Дневник.

Дата: 25.04.2007
23.08.2008, 20:37
DeadManWalking - 23.08.2008, 18:49

Уини,не се е оказало,че любовта помага в спорта.Няма такова нещо,незнам как стигнахте до този извод . : ))

Аз вляза ли в залата,пипна ли лоста,всичко загърбвам и всичко остава зад мен,някъде в далечината,като ехо. smile Няма никакво значение дали съм влюбен или не,еднакви тренировки ще правя,еднакъв прогрес ще имам.Едното няма нищо общо с другото,пък и няма да позволя да имам засечка в тренировките заради някаква пикла.

Дед Ман ... не говори така.Давам ти гаранция,че друга песен ще запееш...някоя сгодна женица като си набараш raspberry Ама ако се разбирате и си правитe комромиси може wink

Дата: 07.12.2006
От: Sofia
23.08.2008, 20:55

Според мен от думите на Дзвер изглежда така се едно жените са по-малко интелигентни, по-малко можещи и мотивирани от мъжете. А просто жените си търсят такива мъже, които са повече от тях, и затова такава е по-разпространената ситуация. Жената е по-склонна да приеме ролята на по-слабия(привидно естествено, и задкулисно дърпаща конците:)), на ученика, и по-несклонна да приеме противоположната роля(сигурно, защото това ще я направи по-малко жена?, или ще й коства повече усилия). Друг е въпроса дали го прави, за да се развие тя самата или, за да има стабилност, пари, дом и т.н., които се постигат по-лесно от силния и можещ мъж. Та в тоя смисъл Дзвер-а си е напълно прав, той не се опитва да каже, че жените са по-малко можещи, интелигентни и т.н., а просто, че обикновено има такава неравнопоставеност в полза на мъжа и е необходимо жената да бъде “подтикната“ да се развие в някои отношения, за да бъдат пълноценни дълготрайните взаимоотношения. По скромни наблюдения над успешните двойки около мен във всички случаи мъжа е малко повече от жената във всяко едно отношение. Други два примера - аз съм тъп като галош и затова не мога да си намеря по-тъпа от мен, а умните не ме щат; и 1-2 силно интелигентни и амбициозни жени къде са сами, щото не могат да си намерят по-умен от тях(но удавят мъката в безразборен секс, що не мога и аз така). Както тая Павлина май беше писала някъде “лесно ли й е на 1,76 жена да си намери по-висок мъж“. Е тея са се едно 2,10 по интелект, сами са няма как..

23.08.2008, 21:07

Не, Сталкер, опитвам се да покажа на какво е равносилна логиката , която Грахчо слага в моите думи. Ако така ще се разсъждава, по хубуу да си изкараме целият живот в страхова невроза да не би някой да ни мисли нещо. Поводи бол. Дал съм няколко.
Мноо по лоши, от злият мъж, който та манипулирГа във вас.

И... мисля очевадна стана разликата между мъжете, жените и начина на мислене.

За да завърша, веднага ще кажа две неща, които пречупени например през призмата на субективизма имат изключения, но пречупени през призмата на историята/статистиката или каквото друго искате, са верни в над 90% от случаите.

Мъжете са по - интелигентни. Научно .Стратегически. По - методични. Като цяло.
Жените са по - интелигентни. Емоционално. В настоящето. За дребните детайли.

И двете страни ползват това, което имат... И няма нищо трагично в цялата тая работа.
Грахчето - тя не ползва женските трикове. Тя гаджето си го намери захвърлено на улицата, вдигна го, изтупа го и си го прибра в тях.
Туй, що Грахчето ви говори, са форумни думи... Поживейте с нея. Па ше говорим. Нали вече сама се издаде, че ще се промени, но ако... Без да иска го каза, но много типични думи. По тях може да се напише книга.
В момента, в който спреш да се занимаваш с другия, да манипулираш нещата - значи наистина всичко е изчерпано.

А жените - ТЕ НАЙ - МНОГО ОТ ВСИЧКО ОБИЧАТ МАНИПУЛАЦИЯТА. Даваме ви я, в различни форми, ама не щото сме чутовни манипулисти, а защото ВИЕ Я ИСКАТЕ, дами
Само че са й измислили имена на манипулацията. Например романтика. Пищна сватба. Кавалерство. Свобода и независимост.
Ако я наречете манипулация - да, това тук ще е реакцията. Ще скочат.
Сори дами smile Знам че не е форумът за малки сексуални тайни, но след като ме провокирахте да издам как действат мъжете, не мога да се въздържа да продължа.

Дата: 31.05.2006
От: СофиЯдка
23.08.2008, 21:50

Дзвер, чета, чета - и ти се чудя smile Дали не намираш някаква лична своя драма в моите думи, или просто си обиден на женския род по дефалт. Много агресия, много грубост изливаш. За личните нападки изобщо няма да говоря smile И без да искаш улучи интересен човек, на който да обясняваш как точно съм си намерила гаджето. LOL

Това, че начинът ни на мислене е различен, мислиш ли, че е повод да отричаш чуждата гледна точка? Дори и това може човек да го приеме като малка школа по общуване с жени, обаче заключението от подобно кръстосване на шпагите е.. кофти. Излиза, че при първи вербален сблъсък с нежната си половинка, ще започнеш да хвърляш обиди? Странна логика, но ще се почетворя: хора всякакви.

Както на поне 2-3 места написах: манипулацията изобщо не ме тревожи, ако човекът я умее - чудесно. По-скоро ти намеквах да не прекаляваш с парадирането на способностите си в тази област. В повечето случаи подобни паради завършват неприятно за главното лице. Това просто го приеми като безплатен съвет, базиран на чужд опит. Трети път няма да го пиша.

И последно потретване: съгласна съм с голяма част от написаното от теб. Може би мен лично ме дразни цялата тази агресия, която виждам в мненията ти - дали е към мен, дали е към жените по принцип - не ме интересува. Обаче малко ти се чудя на мотивацията да се включваш конкретно в тази тема: ако не знаеш как да изслушваш, ако не знаеш как точно да накараш другия да те разбере - изобщо не виждам как точно успяваш да си прокараш манипулативните методи. Е, освен ако не ползваш някакви силови мерки, за което се съмнявам smile

Съвсем умишлено се повтарям с всяко изречение - току виж този път си ме прочел правилно. И с това мисля в общи линии да приключа участието си в тази тема. Не виждам смисъл в подобна дискусия, при която едната страна не слуша. smile Сега и на Уини, и на ДедМен можеш да им обясниш къде съм си намерила гаджето и как точно той ме манипулира LOL А да - и какви сме жените всъщност.

Дата: 21.03.2007
От: ВАРНА, България
23.08.2008, 22:21

Ще ме прощавате, ако прозвуча прекалено елементарно, но според мен мъжете и жените трябва по-малко да разсъждават по такива теми и да правят повече секс помежду си. Като тук нямам предвид всеки да спи със всеки, а когато двама човека се обичат, да не си губят времето в разсъждения от сорта на “той/тя сега лъже ли ме“, а просто да бъдат повече време заедно, интимно. При първия вариант може да се стигне до всякакви паранои, раздори, че дори и раздели, породени от неразбиране и недоразумения, докато при втория вариянт най-много да се стигне до преумора.

Cheat on your girlfriends, not on your workouts!

АЗ

23.08.2008, 23:56
Петко К - 23.08.2008, 18:59

Така си мислиш сега, ама съм почти убеден, че и фитнеса ще зарежеш заради някоя “пикла“, ако се наложи smile

Да,ако забравя някои неща-да,но ако се сетя кой съм...не бих го направил. smile И какво,тя ще ми каже искам да зарежеш фитнеса и аз ще кажа “добре“. А после ще мия чинии и ще ходя на латино танци... Има много повече неща,които мога и бих правил с една щанга,отколкото с една жена. И наречи ме побъркан,но ценя тренировките повече от жените.Повече смисъл има,макар че каквото и да съпоставиш с една жена,повече смисъл ще намериш. : )))

Владо,прав си и аз това се опитвах да кажа,но не успях да го формулирам като теб. : )) По-малко мислене и повече чукане.Мен ме мързи да прочета всичко написано,какво остава да мисля върху него.

ДЗВЕР...мъжете били такива,ама жените били онакива,ама тези обичали така,ама онези обичали едикак си.Престанете да разглеждате половете индивидуално,че ми се додрайфа.Разбиране?Съпричасност?Вратата!
Колкото по-семпло се гледа на нещата,толкова по лесно се намира решение.Започнем ли да си блъскаме главите “какво иска да каже“,“той/тя ще се промени ли“,“какво да правя“,губим устойчивост,защото колкото нещата стават по-сложни,толкова по-вероятно е да се направи грешка.Златно правило!

Аз още и още немога да си го навра в главата всичко,което се изписа.Нещо вътре в мен продължава да крещи “глупости,глупости,глупости“.

Мислете ден за ден,бе хора!Ако дадена жена не ви харесва,манипулира ви,мрънка,дразни ви и т.н.,това НЕ ВИ ПРАВИ ЖЕРТВИ НА ЖЕНСКИЯТ ПОЛ.Просто си намерете друга,баси.Защо трябва да се съобразявате?Защо трябва да анализираме?Защо трябва да възпитаваме,да правим компромиси или да се примиряваме?Винаги има избор.

ПС:Грахче,какво да ми обяснява,аз нямам сили да прочета всичкото това чудо и с цялата си искреност - не смятам за нужно.Аз какво съм?Нали затова съм се родил,за да избирам с кого да живея.Тя ако почне да манипулира - показвам и изхода.Какви са тези глупости,такива жени има,защото има кой да ги трае.Аз не съм такъв тип и просто...за всеки влак- пътници. smile Който иска да бъде манипулиран,да заповяда.

Редакция:Уф,говоря като малко дете...

Моят Дневник

Дата: 16.07.2006
24.08.2008, 06:41

Четейки писанията на DeadManWalking ми хрумва една история разказана ми от едно приятелче в залата. Та значи приготвя се той да тръгва за тренировка и в тоя момент му звъни gsm-а и едно момиче от неговия курс (момчето е студент) го кани на кафе (момчето е пич и изглежда доста добре) и какво отговаря нашето момче ... не мога - на тренировка съм и затваря smile . Та майка му го чула това и го пита това красивото момиче от университета (еди коя си) ли беше? ,той - да, тя - ти си луд. Хахахаха, та така ... това ме навежда на мисълта за по - голямата любов на мъжете от жените - тази към предизвикателствата, към състезанията, към спорта. Как жените биват забравени от мъжете си по - време на европейско или световно по - футбол, как хора рискуват живота си за да се изкачат по - най високите върхове на света и т.н.

24.08.2008, 11:41

Грахче,
Нека да внеса малко яснота.
Аз давам обобщена характеристика на начините на действие на мъжете и жените. Не само че не отричам която и да е от страните, ами и по 100 начина казах, че няма нищо трагично в това взаимодействие, даже напротив.
Тази, която отрича чуждата гледан точка, си ти. Аз просто защитавам моята. Ти твърдиш, че моите действия били грозни, нечестни, за какъв се мисля и за какви мисля аз жените, че ти такъв нямало да търпиш и най много някоя подпухнала тийнейджърка би го търпяла.

Ок, ве. На следващият свети валентин кажи на любимия си че можеш да минеш без подарък и без закуска в леглото, защото това са манипулации. Да не ти подава ръка в автобуса и да не ти дава път в асансьора, защото в живота няма да ти дава път и да ти подава ръка за всяко нещо и това е манипулация. Недейте да се жените и да ходиш със сватбена рокля. Това си е чист на гол тумбак чифт пищови. Откровенна скъпа манипулация, имитация на пищност и на “кой съм аз“, “вижте ме каква съм избарана булка“. Да не ходиш на работа с дизайнерска рокля? Не се гримирай, това е манипулация! Всичкото това е друг вид МАНИПУЛАЦИЯ.
От която ти става приятно.
Нали се сещаш, че отричаш неща, от които НИКОГА няма да се откажеш. Или хайде, понеже твърдиш че си изключение - от които ЖЕНИТЕ НИКОГА няма да се откажат.

Права си единствено за агресията , така става като се поразпаля, но аз мисля, че поразказах доста и не отрекох каквото и да било. Просто ти съпоставям нещата.

Дата: 07.09.2007
От: BG
24.08.2008, 11:45

Дзвер, ти си видял и разбрал доста неща, но е факт, че колкото и да ти излиза пяна на устата да обясняваш, някои хора просто няма да разберат тези истини, докато сами не достигнат до тях и не ги прозрат.Аз лично шапка ти свалям.

Я, сега да се изкажа
smile

Дата: 17.12.2006
24.08.2008, 15:28
DeadManWalking - 23.08.2008, 18:49

Уини,не се е оказало,че любовта помага в спорта.

Еми не знам за теб, но на мен ми помага...много се чудих дали да напиша това, но ще го напиша. Любовта ми към фитнеса е пряко свързана с любовта ми към мъж, затова ми помага. Ето, на това му викам аз стимул  LOL

24.08.2008, 16:42

Алкорин,всички сме отказвали излизания заради тренировка.Не е чак такъв феномен. : ))Те момичетата няма да избягат,ама тялото ще се отпусне...

Аз със ДЗВЕР никога не съм спорил,прав си е човека,но можем просто да не обръщаме внимание,нали?  : ))

Моят Дневник

Дата: 05.09.2007
24.08.2008, 18:21

Аз примерно когато съм влюбен,нещо в спорта не ми върви.Когато не съм с човека в когото съм влюбен нещо съм отвеян и нали се сещате .... любовта ... smile
Нямам сила да изпълнявам упражненията,а бе с една дума не върви във спорта. smile

Дата: 02.09.2004
От: София
24.08.2008, 18:38

Честно казано отказах се да пиша по темата, защото каквото и да напиша ще изглежда адски детинско и елементарно на фона на всичко, което ДЗВЕР написа по темата. Няма никаква ирония,не спира този човек да ме изумява. Дай Боже да мога да се изразявам и аз така след 5-10 години.

(__/)    E V I L
(=‘.‘=)    B U N N Y
(“)_(“)    R A B B I T