Нямам сила , ПОМОЩ!
|
|
25.08.2008, 18:59
Ок , кажи точно как да го комбинирам , с какво ? Протеин , креатин ... ? Точно и ясно , че така с недомлъвки не става ВИНАГИ МОЖЕ ПО-ДОБРЕ |
|
|
25.08.2008, 19:10
глутамина го вземай заедно с протеина и креатина. сам по себе си няма да го усетиш - просто спомага за по-добро възстановяване. аз не бих си го купил - предпочитам да си взема ВСАА или обикновенни аминки изобщо не ги чувам нещата |
|
25.08.2008, 19:27
Точно и ясно ти казвам 4е и аз като Франко не бих се насочил към глутамин.По принцип знам 4е се комбинира добре с креатин но точно колко главна роля играе той не мога да ти кажа.Със сигурност не е нещо което би те променило коренно.Не разбрах това ли е единствената добавка към която си се насочил или искаш да направиш комбинация от няколко ? Кажи и с какви пари разполагаш 4е така си приказваме наистина наизуст.Напредна ли с хранителния режим ? ( както разбра от предишните коментари той е основата ) |
|
|
|
25.08.2008, 20:38
Аз предлагам да ядеш добра храна ... на твоите кила тва е важното .. рано ти е за добавки , няма да се усети разлика пиеш ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
|
26.08.2008, 11:06
Така , режима съм го променил дръстично , само дето спрях тичането , защото просто не ми издържат краката , наистина имам сила за тренировките във фитнеса , възтановявам се добре след тях с хранене , добавки все още не използвам , поради простата причина , че все още не знам какво да си купя . Имам 50лв. и не знам за какво ще ми стигнат ... Тях съм си ги отделил само за добавки и до другиден може би ще станат 60, та да мога да имам избор. ВСАА с какво ще ми помогнат и след колко време ще има реален резултат? Прочетох всичко за глутамина и останах с убеждението , че е доста добра добавка , но явно трябва да се съчетава с нещо друго , но от финансова гледна точка , нямам възможността да си купя глутамин , протеин и креатин заедно . Та.. препоръчайте това , от което ще направя атлетично тяло , след като съм изчистил всички възможни мазнини , искам мускулите да излезат на преден план , а с година и полувина във фитнеса все още никакъв ефект.. точно заради това реших да взема нещо , защото ми е уби ентусиазма.. :( ВИНАГИ МОЖЕ ПО-ДОБРЕ |
|
|
26.08.2008, 12:21
Мога да ти гарантирам, че каквото и да си вземеш до 60лв, без значение аминокиселини,креатин,гейнър или протеин няма да забележиш абсолютно никакъв ефект. 50 човека ти го казаха вече..Храната е истината,ако се храниш правилно какво въобще питаш за тия добавки. (__/) E V I L |
|
26.08.2008, 13:24
В голяма заблуда си ако си мислиш че някоя добавка ще те промени коренно.Щом година и половина си тренирал и нямаш видим резултат значи проблема е някъде в основата ( хранене и тренировки ). Каквото и да си купиш няма да ти помогне ако не оправиш това за което всички ти говорят.По-добре си напиши диетата да я видим пак в някакъв по-окончателен вариант.Да не говорим 4е за 60 лв се сещам само няколко неща които можеш да си купиш.Моя съвет е да тренираш 3 4 месеца сериозно със стабилно ядене и добра програма и да събираш парички за добавки.Тогава евентуално пак ще говорим за конкретни продукти сега просто няма смисъл. |
|
|
|
19.10.2008, 21:10
земаи креатин някои от 3-те вида ако наи добре и 3-те и енергина напитка а ако изка6 не6то силно без странични ефекти ми пиши лично саобщение гарантирам че много ще ти качи силата |
|
19.10.2008, 21:33
Сподели и с нас тези силни продукти без странични ефекти.. и аз бих искал да пробвам нещо подобно и силно ... още повече щом има гаранция мисля, че ще съм доста доволен... Продуктов Мениджър - НАУ България |
|
|
|
20.10.2008, 07:34
Хаха мислех си , че темата е изчерпана , защото мина много време от тогава , промених всичко и сега съм наред. А колкото до тия добавки без странички ефекти ... ще ти пиша ЛС , Калояне ще научиш ВИНАГИ МОЖЕ ПО-ДОБРЕ |
|
|
20.10.2008, 10:15
точно пак от етил естера няма да качин никаква вода само монохидрата задаржа ! |
|
20.10.2008, 10:19
Е драсни го тоя продукт да го видим всички де... или ако се притесняваш ми пусни ЛС пък аз ще го постна от мое име... хубаво е да се споделя такова инфо... още повече щом го ползва цял свят... тук в бг малко изостават нещата и е хубаво ценното инфо да се споделя и да го разпространяваме бързо. Продуктов Мениджър - НАУ България |
|
|
|
20.10.2008, 10:37
Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
20.10.2008, 10:44
и на мен ми е интересно... Сила БГ |
|
|
20.10.2008, 15:57
ANAVAR смесен сас КРЕАТИН !!! аз сма го правил и доста големи стоиности постигнах аз сма си мислил комбинацията |
|
|
20.10.2008, 19:16
Еее щом ти си го правил вече мога да бъда спокоен, че момчето ще приеме само от Най-доброто. (__/) E V I L |
|
|
20.10.2008, 19:23
Хаха Ml5 кой ти каза , че ще си слагам торбата в главата ? Решил съм какво да пия , така че .. Анавара да си го пази , само успехи му пожелавам. Благодаря много на Сила БГ , МАКС РЕСПЕКТ към този Човек !!! ВИНАГИ МОЖЕ ПО-ДОБРЕ |