аргинин пироглутамат
|
04.09.2008, 17:57
тренирам от около 2 години и фитнес и волеи досега несъм взимал никакви добавки и се развивах идеално но преди около година ми спря разтежа на височина а от скоро нещо и мускулите спряха да ръстат казахами за някакви аргинин пироглутамат ,лизин и глутамин че от тях се растяло и на височина и на ММ та въпроса ми е вярно ли е и ако да имат ли някакви негативни ефекти ? |
|
|
|
04.09.2008, 18:35
По принцип Л глутамина овеличава секрецията на растежен хормон но неочаквай да пораснеш от това още повече че вече си спрял-неможе да се тръгне наново |
|
05.09.2008, 20:42
значи ще имам полза от тях и немогат да ми навредят така ли ? а на 16,5 години съм ако има някакво значение . |
|
|
|
05.09.2008, 20:53
Не няма начин да ти навредят, само ако пиеш креатин гледай да е някаква нова формула (кре алкайн ,етил естер ,малат...) а не монохидрат! Също така ако взимаш креатин стабилно вода и се взима 1-2 месеца после поне месец почивка. |
|
|
05.09.2008, 22:19
Аргинина къде, къде има други по-добри действия от това само да не се изморяваш ! И другия път малко повече се поинтересувай и намали глупостите които пишеш. |
|
|
05.09.2008, 22:30
Засили храненето - обикновено то е лимитиращ фактор за растежа. За да растеш ти трябва да изградиш нови тъкани, кости, т.н. - трябва да внесеш суровина от която организма да гради. Всеки ден и по няколко пъти на ден. Аз Не Зобя |
|
|
05.09.2008, 22:30
Само да отбележа да не изпитваш чувство за умора е различно от да се възстановяваш но вие си занйте |
|
|
06.09.2008, 07:15
Arginine Pyroglutamate е съставка, която съм я срещал в I-GH-1 на LG Science! Това което са ти препоръчали е добро , но скъпо. За да спреж с развитието си, наблегни на промяна - първо в храната, и после добавяй добавки. ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
06.09.2008, 19:52
да естествено че това са само добавки към истинската храна и смятам че с храната съм добре. значи трудно бих намерил този аргинин пироглутамат във варна (където живея) така ли ? |
|
|
|
06.09.2008, 22:54
Щом нямаш развитие на мускули и кг., значи храната не е добре. Аз Не Зобя |
|
08.09.2008, 16:23
Е то моето е силно казано диета не се ограничавам от нищо смятам че на 16 години да си броя въглехидратите е малко ... а иначе ям месо почти всеки ден рядко свинско повечето пилешко а напоследък и пуешко но сега като започна училище ще овелича боклуците които ям колкото и да не искам :S нямам алтернатива . незнам защо така се получи , за мусколите ще дерзая и смятам че когато има добра храна и трен ще тръгнат пък за ръста там вече маи нищо немога да направя но колкото толкова ,Ще се надявам и в ММ и в ръст да е повече . |
|
|
08.09.2008, 16:31
Здравейте, аз съм на 19 години и активно се занимавам с фитнес от 2 години smile пил съм всевъзможни пакове и т.н но разбрах че протеин аминокиселини и креатин както и добро хранене вършат доста по добра работа:) значи когато почнах да тренирам бях 15 см и бях 65 кг сега съм пак толкова висок но съм 80 кг.В момента пия суроватъчен протеин на JC ultra whey pro(по 90-100 гр на ден) , aминокиселини Universal amino 2700 (по 10 на ден) и по 10 гр креатин на ден (съответно преди и след тренировка),въпроса ми е следния сега ще си взема l-glutamine и искам някой да ми препоръча коя марка за този продукт си заслужава ,също така да ми кажете дали протеина и аминокиселините които пия са добри защото чета из доста доруми из нета и мненията са противоречиви и за 2та продукта smile а и за последно обмислям да си взема аргинин но не съм мн сигурен дали не си натварвам тялото вече с мн препарати ? благодаря ви предварително |
|