Помощ: Фитнес в Несебър
|
18.09.2008, 01:44
Здравейте колеги, опитах да потърся и във форума и в google, но нещо не ми се отдава. Понеже утре заминавам за около 7 дни към Несебър, така да си почина малко от града, от хората, и от личните терзания, ми се иска да си направя нещо като мини тренировъчно лагерче, та ако може, някой да сподели къде в Несебър има фитнес зала/и. В общи линии нямам никакви претенции, тренирал съм в лъскави фитнеси и в ъндърграунд места, единствените ми изисквания са, да има стойка за клек и лежанка с обратен наклон, като второто бих могъл да го преживея за 1 седмица, разнообразието би ми се отразило добре като се замисля. |
|
|
18.09.2008, 09:53
в несебър има много хотели влизаш в който и да е хотел ,няма начин да няма фитнес |
|
|
|
18.09.2008, 11:22
Това хотелче има добра фитнес зала Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
18.09.2008, 11:49
Да, в сравнение с други наистина е добра. Според това, което разгледах в залата има всичко необходимо за трениращ на средно и високо ниво. Ако си начинаещ, порови се за алтернативни упражнения на машините, които ползваш. |
|
|
18.09.2008, 12:07
Отивай в училището, залата на Тошко! Пред училището има голям открит паркинг. Ако попиташ някъде по главната улица къде е училището веднага ще те опътят. Говорим за новия град. Има всички уреди, които са ти необходими. |
|
18.09.2008, 12:23
Ето това ми звучи като мой тип зала
, ами аз всичко на всичко ползвам три машини в тренировката си - тази за бедра, клек преса да се довърша след клековете с щанга и машина за прасци. За всичко друго съм на свободна/собствена тежест и скрипец. Благодаря на всички отзовали се, ще докладвам какъв успех съм постигнал в откриването на залите. |
|