Помощ: Фитнес в Несебър

Дата: 16.12.2007
18.09.2008, 01:44

Здравейте колеги,

опитах да потърся и във форума и в google, но нещо не ми се отдава. Понеже утре заминавам за около 7 дни към Несебър, така да си почина малко от града, от хората, и от личните терзания, ми се иска да си направя нещо като мини тренировъчно лагерче, та ако може, някой да сподели къде в Несебър има фитнес зала/и. В общи линии нямам никакви претенции, тренирал съм в лъскави фитнеси и в ъндърграунд места, единствените ми изисквания са, да има стойка за клек и лежанка с обратен наклон, като второто бих могъл да го преживея за 1 седмица, разнообразието би ми се отразило добре като се замисля.

Дата: 19.08.2006
18.09.2008, 09:53

в несебър има много хотели влизаш в който и да е хотел ,няма начин да няма фитнес

Дата: 21.04.2006
18.09.2008, 11:22
Илиян Стоянов - 18.09.2008, 01:44

Здравейте колеги,

опитах да потърся и във форума и в google, но нещо не ми се отдава. Понеже утре заминавам за около 7 дни към Несебър, така да си почина малко от града, от хората, и от личните терзания, ми се иска да си направя нещо като мини тренировъчно лагерче, та ако може, някой да сподели къде в Несебър има фитнес зала/и. В общи линии нямам никакви претенции, тренирал съм в лъскави фитнеси и в ъндърграунд места, единствените ми изисквания са, да има стойка за клек и лежанка с обратен наклон, като второто бих могъл да го преживея за 1 седмица, разнообразието би ми се отразило добре като се замисля.

Това хотелче има добра фитнес зала  wink
http://www.bilyanabeach.com/page.aspx?id=5

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

Дата: 31.01.2004
От: София
18.09.2008, 11:49

Да, в сравнение с други наистина е добра. Според това, което разгледах в залата има всичко необходимо за трениращ на средно и високо ниво. Ако си начинаещ, порови се за алтернативни упражнения на машините, които ползваш.

Дата: 28.02.2007
От: София
18.09.2008, 12:07

Отивай в училището, залата на Тошко! Пред училището има голям открит паркинг. Ако попиташ някъде по главната улица къде е училището веднага ще те опътят. Говорим за новия град. Има всички уреди, които са ти необходими.

Дата: 16.12.2007
18.09.2008, 12:23
Стоянчо - 18.09.2008, 12:07

Отивай в училището, залата на Тошко! Пред училището има голям открит паркинг. Ако попиташ някъде по главната улица къде е училището веднага ще те опътят. Говорим за новия град. Има всички уреди, които са ти необходими.

Ето това ми звучи като мой тип зала wink. Благодаря, утре като съм на място ще я пробвам smile!

алтернативни упражнения на машините, които ползваш

, ами аз всичко на всичко ползвам три машини в тренировката си - тази за бедра, клек преса да се довърша след клековете с щанга и машина за прасци. За всичко друго съм на свободна/собствена тежест и скрипец.

Благодаря на всички отзовали се, ще докладвам какъв успех съм постигнал в откриването на залите.