Енергийни напитки?
|
|
18.09.2008, 13:15
Относно действието зависи от организма на човек, примерно при някои, ако в напитката има захар и я пиеш на гладно, може дори и да ти се доспи след нея, не чакай ефект. Ако човек е в нормално здраве, спортува и се храни здравословно ще е 100 пъти по-активен във всяка една част от ежедневието си от някакви лиглиовци, който по цял ден лапат мухите и се наливат с енегрийни напитки. А дете на 9 години да му дават таурин в изолирана форма си е направо подсъдно според мен. Освен това ми се вижда ненормално деца на такава възраст да спят до обяд. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
18.09.2008, 14:20
Какво значи не действа... Taurina действа и това е доказано... Coffein-a също действа и то най-вече на такива хора, не употребяващи често кафе... Е аз пия кафе и то в сериозни количества... пристрастен съм и лично след една кана силно кафе, мога да си легна и да запя като бебе Просто тялото се нагажда на това че се приемат определени количества стимуланти на ден и за да те разтресе малко по силно, понякога ти е нужна двойна доза... Сила БГ |
|
22.09.2008, 10:42
по хубаво пии 1 кафенце помага за изгарянето на мазнините и по трудно ги натрупваш http://www.bb-team.org/gallery/113722/ - Фитнес Галерия : ) |
|