|
Дата: 15.09.2008
|
значи еи тва е продукта прочетете за какво става на въпрос http://www.biogame.biz/?page=products&level=4&prod_id=13 въпроса ми е дали мога да го използвам без да има някакви странични ефекти или да има нещо вредно в него все пак засяга хормона на растежа .Аз съм на 17 години не тренирам много усилено по скоро съм любител и последно дали с този продукт може да се дръпне и на височина малко(щом засяга хормона на растежа).Благодаря 
|
|
|
|
|
|
Дата: 04.05.2008
От: ВЪВ ВСЕКИ ГРАД
|
alenhristov - 02.10.2008, 11:07 значи еи тва е продукта прочетете за какво става на въпрос http://www.biogame.biz/?page=products&level=4&prod_id=13 въпроса ми е дали мога да го използвам без да има някакви странични ефекти или да има нещо вредно в него все пак засяга хормона на растежа .Аз съм на 17 години не тренирам много усилено по скоро съм любител и последно дали с този продукт може да се дръпне и на височина малко(щом засяга хормона на растежа).Благодаря 
Ако някой само може да ме чуе как викам с пълен глас от ярост, направо ще му щръкнат косите. Хормона на разстежа се влияе от определени неща, но доколко това са само хипотези или доказани хипотези е под въпрос.
В продукта, за който ти говориш няма нищо хормонално, така че спокойно... страничните ефекти, от които се притесняваш няма как да ги има!
Относно това дали ще пораснеш на височина, отговорът ми е: НЕ НЯМА ДА ПОРАСНЕШ НА ВИСОЧИНА!!!!!!!
Няма продукт на пазара, който да дава такива резултати, като растеж на височина...
Ако височината е проблем, то дайте си парите за обувки по маниера на Освалдо Риос (на токчета), отколкото да ги влагате парите в продукт с надеждата да порастнете.
Не казвам че продукта е лош или нещо подобно, тъкмо напротив... но целта ти не ще бъде постигната с кой и да е от продуктите на пазара!
|
|
|
|
|
|
Дата: 06.08.2007
|
Такааа, искам само да попитам Сила, след като стана въпрос за този продукт, дали продукта на Нау Pro -GH ще даде дбро възстановяване? В смисъл, по-добро отколкото стандартни амино к-ни.Тъй като виждам, че има нелош състав...
Между другото на мен ръст не ми трябва 
|
|
|
|
|
|
Дата: 04.05.2008
От: ВЪВ ВСЕКИ ГРАД
|
hamalin - 02.10.2008, 15:34 Такааа, искам само да попитам Сила, след като стана въпрос за този продукт, дали продукта на Нау Pro -GH ще даде дбро възстановяване? В смисъл, по-добро отколкото стандартни амино к-ни.Тъй като виждам, че има нелош състав...
Между другото на мен ръст не ми трябва 
Ако търсиш добро възстановяване то тогава се спри на аминки, които са на прах... много по-изгодно излизат и концентрацията им е висока... Доста компании има на пазара, които предлагат подобни... Не ще ти препоръчам конкретен продукт в отворен форум обаче, защото не би било коректно спрямо колегите....
|
|
|
|
|
|
Дата: 06.08.2007
|
Добре.Ще се свържа с теб за консултация.
|
|
|
|
|
|
Дата: 15.09.2008
|
Сила БГ - 02.10.2008, 11:35 alenhristov - 02.10.2008, 11:07 значи еи тва е продукта прочетете за какво става на въпрос http://www.biogame.biz/?page=products&level=4&prod_id=13 въпроса ми е дали мога да го използвам без да има някакви странични ефекти или да има нещо вредно в него все пак засяга хормона на растежа .Аз съм на 17 години не тренирам много усилено по скоро съм любител и последно дали с този продукт може да се дръпне и на височина малко(щом засяга хормона на растежа).Благодаря 
Ако някой само може да ме чуе как викам с пълен глас от ярост, направо ще му щръкнат косите. Хормона на разстежа се влияе от определени неща, но доколко това са само хипотези или доказани хипотези е под въпрос.
В продукта, за който ти говориш няма нищо хормонално, така че спокойно... страничните ефекти, от които се притесняваш няма как да ги има!
Относно това дали ще пораснеш на височина, отговорът ми е: НЕ НЯМА ДА ПОРАСНЕШ НА ВИСОЧИНА!!!!!!!
Няма продукт на пазара, който да дава такива резултати, като растеж на височина...
Ако височината е проблем, то дайте си парите за обувки по маниера на Освалдо Риос (на токчета), отколкото да ги влагате парите в продукт с надеждата да порастнете.
Не казвам че продукта е лош или нещо подобно, тъкмо напротив... но целта ти не ще бъде постигната с кой и да е от продуктите на пазара!
добре то въпроса не ми беше толкова към височината колкото към самия продукт може ли да го използвам единствено него примерно без протеини и други добавки а и понеже до сега не съм пил такива неща и съм само на 17 години се чудех дали не ми е рано за този продукт все пак на капсули си е малко....
|
|
|
|
|
|
Дата: 25.07.2007
|
За растеж, все още може да не ти е завършило изграждането на костната структура.
Спортувай активно, пий витамини, яж храни съдържащи калций/ примерно 3 кисели млека на ден, ако не то трябват добавки с калций/, другото зависи вече от природата.
Няколко думи и за Аминостронг. Съдържа няколко/4/ аминокиселини в по-големи количества, нищо ново под слънцето.
Л- аргинин 250 мг, Л-орнитин 125 мг, Л-зинин 125 мг, холин 50 мг./Кое какво е, има инфо много/.
Първият път като го пих усетих повишени количества на тестостерон в организма, вследствие стимулирането на хипофизата/ и леко парене в последната/. Като цяло бях доволен-това беше преди 4 години някъде. Преди година си взех една опаковка и ефект почти 0. Не знам дали са занижили качеството или намалили грамажа, понеже капсулите бяха видимо по-малки от старите, но е факт че не бях доволен. Тогава ми кипна и окончателно реших без БГ суплементи. Нищо, ама нищо, щото дори и добрият стар вит.С като си го сметна ми излиза на двойна цена отколкото вносния.
|
|
|
|
|
|
Дата: 21.08.2006
|
ecxtasy, това въобще не са големи количества както ти казваш... направо се чуда тези от Биогейм как не са фалирали досега и въобще защо продължават за произвеждат боклуците си.
Аргинин, орнитин, лизин, а и холин трябва в много по-високи дозиот горепосочените .
|
|
|
|
|
|
Дата: 25.07.2007
|
Иван В. Станков - 22.11.2008, 09:30 ecxtasy, това въобще не са големи количества както ти казваш...
Да, това ми е мисълта и на мен, т.е. че продукта е базиран само на тези аминота, не че са в супер количества. Ама малко неясно съм се изразил.
Иван В. Станков - 22.11.2008, 09:30 направо се чуда тези от Биогейм как не са фалирали досега и въобще защо продължават за произвеждат боклуците си.
Явно има кой да купува...... 
|
|
|