аз искам да се науча
|
19.01.2005, 23:11
От известно време разглеждам сайта и съм адски въодушевена. Отскоро започнах да се занимавам със стабилно поддържане на тялото си и то просто защото досега не ми било нужно обаче вече виждам че трябва да се стараеш много за да поддържаш тялото обаче затова нищо не разбирам от такива неща обаче и аз искам да се науча как да правя всичко максимално полезно за мен защото много се блъскам а няма бърз ефект и почти никакъв едитнато от Лео, имаше малко проблеми с емот-иконките =) добре дошла =) |
|
|
20.01.2005, 11:58
Здравей, напиши си годините, височината , килограмите. от колко време тренираш? Не намалявай драстично храната! Мюсли за вечеря.. та те не ти дават почти нищо. |
|
|
20.01.2005, 20:42
вчера цял ден съм се ровила из сайта за да успея да разбера как точно да изчисля кое е наи-добро за мен и маи най- накрая се получи нещо но все пак тежа 44 килограма висока съм 159 и съм на 17. опитах се да си намеря най-подходящата диета и маи се прях на НБД. а за упражненията в къщи всяка вечер правя (не ги знам повечето как се казват) |
|
|
20.01.2005, 20:55
1. Изобщо не виждам какво ще смъкваш?!?! За тази височина си с перфектни кг, както и да може би трябваше да те питам за мерките в сантиметри.Колкото и да намалиш храненетото ми се струва че трудно ще сваляш щотото няма накъде, дано се включи и някой друг де, да ме подкрепи или обори. |
|
|
22.01.2005, 15:14
Здравей, на мен това твоето нещо като фобия ми звучи |
|
|
22.01.2005, 19:49
blqqqqkkk.. |
|
|
|
22.01.2005, 20:48
Извинявай, НБД или НВД? |
|
22.01.2005, 23:00
имах приятелка точно с твойте параметри... слабичка и супер секси си беше (аз никак не харесвам закръгленките)... та предполагам не ти трябва да отслабваш а по-скоро да стегнеш месцата... (ти си още на 17 така че нямаш целулит, а и няма да имаш ако си тренираш редовно)... така че спортувай редовно... резултатите ще дойдат сами, но не губи време и нерви да ги чакаш. Не се лишавай от храна - диетата е начин на хранене и живот а НЕ неядене! успех ти желая! Мускулите се правят извън залата и с акъл. |
|
|
23.01.2005, 01:32
много ви благодаря на всички за окуражителните съвети и да истината е че килограмите не са много и аз го знам но просто тялото ми е малко по-променено отколкото беше преди и искам да си възвърна старата форма. някъде четох из форума че единствения начин да прибереш външната част на бедрата е не само с упражнения но и диета та затова и аз започнах обаче тази работа има и много гаден ефект върху бюста :( а и точно това се опитвам да си променя навиците на хранене въобще и чрез тренировките да си изградя красиво тяло обаче наистина и аз виждам че за тази работа явно трябва много постоянство защото няма бърз видим ефект и това наи-много ме разколебава дали изобщо ще се получи. затова и поисках съвет относно тренировката и диетата |
|