Дали е правилно?
|
10.02.2005, 12:08
Не го познавам,но ако имам удоволствието да се запознаем,непременно ще го поздравя от теб!!! |
|
|
10.02.2005, 15:49
не е лоша идея, но ти препоръчвам залата...ако е възможно “..we are all hungry,and all hustle/ |
|
|
10.02.2005, 17:06
Абе,не знам аз ли имам големи изисквания,или хората не ме разбират какво искам?!?!Поразходих се из други зали в Търново/да отбележа,че на повечето места има отделно зали за мъже и отделно за жени,в което няма лошо,освен това,че в женските зали има инструкторки по аеробика,а не фитнес инструктори/;всички ме съветват да си взема карта,казват ми в общи линии какво трябва да правя,но никой не се наема да ми състави програма,и което според мен е по-важно,да следи дали правилно изпълнявам упражненията.Ще ви държа в течение! |
|
|
10.02.2005, 17:15
Е то за какво висят там щом една програма не могат да съставят като хората? Приятелката ми ходи в един от така наречените женски фитнес и е много доволна - съставиха и индивидуално - хранителен режим, тренировъчна програма, по време на тренировка до нея постоянно седи фитнес инструкторка е вярно за то и плаща добри пари, но според мен си заслужава. “Shut Up and Train” |
|
|
10.02.2005, 17:34
Ами и аз това се чудя,то в такъв случай да взема и аз да се цаня за фитнес инструктор |
|
|
10.02.2005, 18:22
все пак нали затова киснат в залите тия инструктори/ки...ако не могат(не искат) да спретнат 1 програмка и да контролират изпълнението и тва не говори особено добре за техните способности :? “..we are all hungry,and all hustle/ |
|
|
|
10.02.2005, 20:40
Бягай в залата на Иццо бе, Т-Рекс се казва, готина е , аз веднъй ходих там, ама бога ми, незнам как да те упътя до там! ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
11.02.2005, 11:36
Ще се поинтересувам и ще я намеря тази зала-той би ли ми направил програма?Защото вече се съмнявам някой да се “нагърби с тази нелека задача“?!? :D |
|
|
|
11.02.2005, 17:12
Еми трой е световн шампион все пак, ако не той, обърни се към Петър Петров, съсобственик и негов тренер! Поздрави го от Варна, София и т.н. ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |