Съвети за тренировка
|
17.02.2005, 21:39
От няколко дена попаднах на този сайт. Прочетох доста от темите и научих доста нови за мене неща. |
|
|
|
22.02.2005, 21:20
Силата ще повишиш ако леко, с една идея вдигнеш килограмите на гирите. Виждам, че искаш и да оформиш гръдните мускули - според мен, там трябва да вкараш малко повече килограми. Ако аз бих те тренирал, бих ти вкарал серии на 20 кила с лоста и да се старая да не надминавам 10те повторения, т.е. нацели тези килограми с които 10 повторения ще са ти напълно изтощителни. Повече от 10 , за който и да е мускул, ще хвърли светлина върху горенето на мазнини и дефиницията. А 10 повторения стоят между 8те за маса и 12-15те за релеф. Нещо от рода на оптимални килограмни за оптимален ефект! ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
23.02.2005, 16:14
Благодаря за отговора. Всъщност по съвет на спайдър.ком си преразгледах комплекса и видях, че наистина съм повторила в някои от упражненията една и съща мускулна група (вдигане от лег и пек-дек например, както и избутването с ръце напред и нагоре). |
|