|
Не съществува правило, което да казва, колко често да се тренира една група за маса или релеф. Има толкова много варианти, които дават добри резултати. Качвал съм доволно маса и с три тренировки седмично, и с една месечно за мускулна група. А съм горил мазнини както с три тренировки седмично за група, така и с една седмично. Има някакви граници, но не и точни и ясни правила. Всякак можеш да постигнеш резултат, пътя който ще избереш зависи от индивидуалността, моментното състояние и целите. Отплеснах се..
Затова казвам, че добре си се ориентирала за момента. По-малко повторения за горната част, повече за долната. Дали ще качваш или сваляш зависи преди всичко от калорийния баланс, който можеш да регулираш посредством хранителния прием и кардиотренировката. А много мускули губиш, защото се храниш прекалено малко, според мен. Един отрицателен калориен баланс по-висок от 1000-1200 ми се вижда неоправдан. Казваш, че не приемаш въглехидрати. А с мазнините как стоят нещат? Защото ако и те са ти на минимум, нещата не са на добре. Яж често (на 3 часа), приемай достатъчно мазнини - това са ключовете. Като цяло смятам, че проблемът ти не е в тренировката. Можеш да си я дадеш подробно, разбира се. както и храненето в отделна тема.
Поздрави! 
Do something for yourself
|