храненето в училище
|
22.03.2005, 22:57
Може ли някой да ми помогне със хранителен режим съобразрн с това че съм втора смяна на училище,а от там просто незнам какво да ям,защото продават само вфли снаксове и всякакви такива!Ако някой разбира за какво точно става въпрос моля да ми помогне!Много благодаря!!! |
|
|
|
23.03.2005, 01:12
ами пич глеи ся и аз сам като теб и ко прая нося си 2 филии хляб 100 гр пуещка шумка 5 яица 1 консерв1 фасул или неква друга а когато имам нулев даже и от мандцжта си зимам в 1 шише от протеин мож а е луда работа ама поне гладен не оставам Life: Somebody to hate & somebody to love! |
|
23.03.2005, 01:53
ако искаш да сваляш и поддържаш НВД примерно, много добър вариант са зеленчуците-хрупаш морковчета и сичко е точно :wink: “..we are all hungry,and all hustle/ |
|
|
|
23.03.2005, 11:11
Най-лесно е да си носиш ядки. Друг вариант е киселото мляко. Е, аз си нося и парчета кашкавал, но зависи как понасяш погледите на околните Do something for yourself |
|
23.03.2005, 22:59
Един от проблемите ми е че съм решила да започна НВД,но не мога изведнъж!Много е трудно да се спазват точно определени храни които да се ядът!Знам горе-долу кои храни са позволени!Мога ли да ги съчетавам примерно с някакви непозволени,защото менюто иначе не е разнообразно!Ако някой знае сайт с рецепти за храни подходящи НВД,ще съм му много благодарна ако ми помогне!Благодаря предварително!! |
|
|
|
23.03.2005, 23:42
хех не сьм видял ника и сьм се пообьркал сори :oops: ами редувай го мляко ядки месо яица има много полезни храни направи си сметка какво обичаш и от там прецени Life: Somebody to hate & somebody to love! |
|
|
24.03.2005, 12:54
Ееее, има толкова много храни за НВД. Но зависи какво разбираш под храна. Сладките неща, чипсът, изобщо цялта junk food не се води храна. Помисли малко и ще откриеш, че изборът е доста голям :wink: Do something for yourself |
|
|
25.03.2005, 21:45
мм дано ти помогне http://healthyfood.info.bg/Diets.html (__/) E V I L |