А ние - жените...
|
14.04.2005, 16:05
В този форум май повечето програми и диети са ориентирани към мъжете..а както е известно проблемите на жените са по различни от тези на мъжете...И тук казвам..аз след като ходя почти през ден ( за да не кажа всеки ден ) във фитнеса, придържам към зверска диета ( не ям сладко, картофи, ориз,хляб, газирано - не) и ефект няма? имам натрупвания в областа на ханша и по бедрата..е питам какво може да бъде решение??? |
|
|
14.04.2005, 18:23
Невероятно :shock: Eat hard, train hard, love hard. Any questions? |
|
|
14.04.2005, 18:35
Това е от околко 3 месеца е тази диета и фитнес..Иначе преди бях на друга а спортуването ( преди и в къщи, понеже сум си обособила нещо като малук фитнес) та значи на тринерови - повече от година. А що се отнася до хараненето - 2 пъти на ден..пропускам закуската... |
|
|
|
14.04.2005, 19:41
Грешката ти е в храненето. Не се яде по два пъти на ден, още по - малко пък се пропуска закуската. Яж по 4 - 5 пъти на ден и закусвай редовно. Сметни си калориите, които ядеш дневно, и гледай да са по - малко, отколкото изразходваш. Яж качествена храна.
|
|
14.04.2005, 19:42
И аз тренирам малко повече от година и определено мога да се похваля с добри резултати. Но по отношение на храненето имам принцип “Яж , за да отслабнеш!“. Преди да открия тази истина за себе си гладувах като луда - по цял ден само кафета и от време на време зелени зеленчуци, т.н. хлорофилна диета. Свалям няколко кила и после двойно отгоре. Бях отчаяна - Дебела и Гладна . Eat hard, train hard, love hard. Any questions? |
|
|
|
14.04.2005, 20:10
дам despred е открила истината а ти Lili_D даи малко повече инфо за теб - кви са ти данните каква ти е тренировката и какво ти включва диетата че така като не си казала почти нищо на дали някои ще може да ти помогне. Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата! Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност |
|
15.04.2005, 13:37
Благодая на despred за изчерпателната инфо. А относно мерките ми...174см на 63кг...- а храненето..- да опитвам се и си налагам - зеленчуците ( избягвам плодовете заради захарта която съдържат а от там и ферментацията им), сирене - рядко и месо най - вече пилешко - бяло и телешко)..,но въпреки всички ужасните паласки си седят.. :oops: ,замилсям се по отношение на различните препарати..и в часност L - карантина.. |
|
|
15.04.2005, 13:39
p.s. Във връзка с широкият ханш можеш оптически да го намалиш като поработиш за горна част на тялото. |
|
|
15.04.2005, 13:49
[quote author=“Lili_D”]замилсям се по отношение на различните препарати..и в часност L - карантина.. Л-карнитин, не Л-карантин - няма да те слагаме под карантина Сега извън кръга на шегата - яж умно. Това е грандиозната заблуда на жените - че като не ядат и ще отслабнат. Да, ама не. Причината затова е май, че жените или не четат нищо, или четат някакви статии в разни списания писани от хора със съмнителен опит в свалянето на мазнини. Аз вече съм прочел един тон статии за това как тялото се запасява, когато започне да гладува, и се получава точно обратният ефект - вместо да слабееш си трупаш за гладните дни, и то нищо не става. Тъй че с тия зеленчуци далеч няма да стигнеш. Прочети на сайта какво пише за НВД, може да пробваш и някаква друга диета, знам ли какво ще има резултат. НЕ РАЗЧИТАЙ на л-карнитина. Не мисли, че ще пиеш по една шепа хапчета на ден и ще слабееш - не е това начина. Яж умно и балансирано (и с разумен, малък недостиг на килокалории на ден - 500-700), тренирай всеки ден - прави, както е описано пак на сайта, кардио тренировка - май че оптималното е 30-40 минути с висок пулс(но не прекалено), аз от туй дето съм прочел до този извод съм стигнал, но все пак е индивидуално, тренирай и резултатът ще дойде. Разбира се може да си вземаш и някакви препарати - няма да ти навредят, но не разчитай предимно на тях. Изобщо, прочети как слабеят мъжете, не мисли, че ние сме толкова различни от вас! Още повече че така ще отслабнеш качествено, а не да виснеш цялата, или пък след 2 седмици пак да вдигнеш. И освен това резултатът няма да дойде след 1 седмица, трябва постоянство и воля (е, ти явно щом от 1 година тренираш значи ги имаш тия двете). Поздрави! П.П. Също така те съветвам силно да прочетеш в Интернет за всяко едно препаратче, което решиш да ползваш - знанията няма да ти навредят. Питай, ако нещо не разбираш - хорате дето разбират ще ти помогнат (аз не съм от тях:)). Но се постарай да прочетеш различни мнения от различни източници базирани на научни факти, иначе рискуваш да загубиш още една година в гладуване и дебелеене... |
|
|
15.04.2005, 13:56
[quote author=“Lili_D”]p.s. Във връзка с широкият ханш можеш оптически да го намалиш като поработиш за горна част на тялото. Има предвид, че ако си разшириш горната част на тялото, ханшът ти ще започне да изглежда по-малък (поне аз така го разбирам). Само че не съм сигурен (не ти знам физиката, ти сама ще си прецениш), че това ще проработи при теб - рискуваш да станеш а-ла мъж Поздрави! |
|
|
|
15.04.2005, 14:39
мммм дамм newguy е абсолютно прав прочети саита Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата! Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност |
|
15.04.2005, 19:05
Да newguy, точно това имах предвид. Съгласна съм с всичко , което си посъветвал Lili_D с изключение на едно, че тренирайки горна част на тялото рискува да стане “а-ла мъж “. Уж идеята е жените да се убедят, че фитнеса няма да ги направи големи и мускулести като мъже, а в същото време винаги се намира някой от вас , който да стопи ентусиазма ни Eat hard, train hard, love hard. Any questions? |
|
|
15.04.2005, 20:57
Е не нямах предвид това Поздрави! |
|
|
15.04.2005, 22:56
[quote author=“newguy”] То аз гледам бтв доста жени във фитнеса си вдигат като мъже и добре изглеждат, така че съм готов да си взема думите назад Поздрави! Това ми хареса Eat hard, train hard, love hard. Any questions? |
|
|
15.04.2005, 23:10
Ами аз съм на мнение че фитнес залата е едно от малкото приятелски и добре устроени общества, все още. Какво имам предвид, нека забаравим, че има и изключения от това, което казвам: 1) Хората отиват там за да направят нещо добро за себе си, при това за да идеш на фитнес се иска поне малко воля. Това говори добре за тях. В тази връзка този спорт някак не е свързан с гордост и високомери - всеки прави каквото може за себе си, и помага на другите ако може. Все пак, като изключим състезанията (те са твърде професионални за мен, аз не говоря за бодибилдинга като спорт, а за фитнеса като начин за оформяне на хармонично и здраво тяло), тук конкуренция няма и хората често си помагат. Това ми харесва. Затова никога не бих казал на някой, че говори глупости, или че не е прав - тук нещата са толкова изключително индивидуални, че може ако ти се храниш и тренираш някак и по този начин сваляш яко кила, друг да качва със същата диета и тренировка яко кила. Всичко е индивидуално, да не говорим какво става при половете (където пък хормоните и изобщо организмът е устроен по-различно), така че винаги бих бил толерантен към чужди мнения, особено пък на такива теми, на които изобщо не се считам за знаещ. Поздрави! |
|