Висококалорични рецепти (период за маса)
|
Верен BB-Team-ър
|
Темата е ясна, нека всеки пише за рецепти, които знае и е опитвал. По възможност да добавя и съдържанието на веществата ако ги знае. Безплатен абонамент за BB-Team: http://www.bb-team.org/newsletter |
7 юни 2004 03:29
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Леле,това го правих вчера ,обаче така и не го опитах..Малко е сложничко,ама е невероятно ! :-) |
7 юни 2004 23:55
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
liubimite mi: |
8 юни 2004 00:38
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Sujaliavam, 4e tuk triabva da vi pitam, no ne iskah da puskam nova tema. V period za masa triabva li da se iade pulnozurnest hliab ili e po-dobre normalen. Vuob6te belia hliab ima li niakakvi predimstva pred pulnozurnestia? Az dnes kato si vzeh bonus po4nah da iam…ama da iam- 8 filii iziadah za obiad i ni6to ne usetih. Vuob6te ne me zasi6ta… За човешкото тяло няма резервни части. |
8 юни 2004 21:37
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
A we q mlati bql hlqb!Az taka pravq i ne ka4vam nikvi maznini!Su6to taka qm kum 21:00 i pak nikvi maznini ne ka4vam!Prosto seki den po min 1 4as futbol i sam perfect! |
8 юни 2004 22:50
Няма гласове
|
|
Верен BB-Team-ър
|
80г овесени ядки Абе може да импровизирате яко! Добър апетит Mens sana in corpore sano |
8 юни 2004 23:56
1 глас
?
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Eto nqkolko recepti . Purvo da otbeleja az gotvq s Tefal . Ne im pravq reklama ama nishto ne lepne i ne slagam nikfa maznina pochti 1 . Surovatachni Palachinki - > Koito gi e opital gi haresva ! I priqtelki i priqteli…. ludi sa po tqh . 2 . Proteinovi kekscheta s oveseni qdki . 3. Omlet s pileshko meso : Adski burzo se prigotvq 4. Vareni beltuci v guveche : zemete nekfo po golqmo guveche
|
10 юни 2004 16:37
1 глас
?
|
|
Фитнес ентусиаст
|
p.s sorry che sa na latineca a ne na kirilica no purvo nqmam kirilizator vtoro i da sloja me murzi da pisha na kirilica . Ako iska nekoi ot shefovete moe go redaktira posta mi che da e na kirilica ama pak da se vijda che e ot men iii priqten apetit |
10 юни 2004 16:40
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Протеина няма ли да се прецака като го изпечеш :?: :!: :?: |
10 юни 2004 16:50
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
tfa s proteina chi se preebava pri pechene beshe malko tupo .... daje mnogo ne se preebava daje po dobre se usvoqva ako e ot qica ... inache verno kat izpechesh surovatkata do nekade se poluchava denaturaciq koqto bi zabavila leko usvoqvaneto poneje shte trqbva da se posmeli ot stomaha .... t.e nema e na technost….. ama to golqma rabota nali iskate recepti be |
11 юни 2004 00:09
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
браво пич |
13 юни 2004 23:23
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Repsect! |
23 юни 2004 01:44
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
6tom govorim za visokokalori4na dieta na4i stava duma i za mn vaglehidrati.Az li4no poemam ejednevno ot 500-650 grama vaglehidrati razpredelni taka:2 kg banani sled trenirovka,kupuvam si 500 grama kaima i 2 hlqba se pravqt na princesi.Taka si izpylvam nujdite ot kalorii i vaglehidrati.Ponqkoga piq i naturalni sokove no v tazi vryzka iskam da vi pitam ima li zna4enie dali sa prosti ili slojni vaglehidratite poemi prez denq??ako sa prosti kakvo stava i ako sa slojni kakvo stava?mersi predvaritelno |
24 юни 2004 00:42
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Ами определено прости въглехидрати ти трябват веднага за след тренировка. Сложните през останалото време. Ама не трябва да се прекалява щото ставаш ЛОТО (лоена топка). Въглехидрати си трябват, но да не забравяме, че белтъчените са градивния елемент. Ако не ядеш достатъчно белтъчени и нагъваш въглехидрати като луд, нищо няма да направиш. Това половин кило кайма ти дава не повече от 60-70 гр. белтъчени. Даже и това е много като знам в България каймата колко е мазна. |
24 юни 2004 01:05
Няма гласове
|
|
Верен BB-Team-ър
|
По ника момчето май е сумист Mens sana in corpore sano |
24 юни 2004 01:30
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
ne ve ne sam sumist a nika mi e tei zaradi prqkora.a ot 2 -ta hlqba nabavqm 100 gr protein ot banani o6te kam 20 i kaimata 50 te stanaha 170.Neznam za6to spomena tova 4e proteinite sa osnova.Vypreki 4e sam probval dieta s malko protein i pove4e vaglehidrati i pak uveli4avam obemi samo 4e omaznqvam:) |
24 юни 2004 10:58
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
начи тая рецепта ми я каза баба ми 1 яйце туй нещо се разбърква и се пие преди лягане. |
13 юли 2004 12:10
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
7 часа-100г. овесени ядки хранене 1 10 часа-нискомаслено кисело мляко хранене 2 13 часа-100г. пилешко месо хранене 3 16 часа-200г. плодове хранене 4 18,30часа-протеинова напитка(около 30г.) хранене 5 19 часа-100г. пилешко месо хранене 6 22 часа-2 филии хляб хранене 7 Диетата е планирана така че хранене 4 да е преди а хранене 5 след тренировката.Ако тренировката не ви е в 17 часа разместете програмата така че яденета 4 и 5 да бъдат съответно преди и след тренировка. Хранителни стоиности(много грубо и непълно): Калории=3259 Може да не спазвате диетата точка по точка променяите и добавяите храни така че тя да удоволетвори вашите желания за мускулна маса.Enjoy |
21 сеп 2004 23:17
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
ronnie_buildera… tazi dieta ne e tvoq, a si q vzel ot edna knizhka… blagodarq, no dazhe tazi dieta e za hora s teglo 80 kilograma… i iskat da kachvat kila, a az sym 70 i tq ne dejstva pri men… kakto i da e, dano podejstva na nqkoj drug… |
22 сеп 2004 20:07
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=“zzdz”]ronnie_buildera… tazi dieta ne e tvoq, a si q vzel ot edna knizhka… blagodarq, no dazhe tazi dieta e za hora s teglo 80 kilograma… i iskat da kachvat kila, a az sym 70 i tq ne dejstva pri men… kakto i da e, dano podejstva na nqkoj drug… dai taia knijka de kak se kazva i otkade da ia zema |
25 сеп 2004 17:48
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
tigra ствахотна рецепта...особено като и сложиш 500гр месо и малку царевица става напвато изкартващо.... :lol: |
17 сеп 2005 14:22
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
да ви попитам може ли така да си пия шеика ( а той е ) 1 - банан Кога да го вземам като се върна от тренировка земам си протеина чакам 1час земам го и тогава ям или пия шеика земам протеина чакам и тогава ям .. :roll: |
28 ное 2005 17:23
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
в тая сметана няма ли прекалено много калории,за да се зима след тренировка? Keep Walking.. |
22 яну 2006 19:55
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=“Daywalker”]в тая сметана няма ли прекалено много калории,за да се зима след тренировка? Уместен въпрос,аз не мисля,че въобще трябва да се зима. If you want something done right,you better do it yourself!-SOF |
4 фев 2006 02:47
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=“SnaKe”]начи тая рецепта ми я каза баба ми 1 яйце туй нещо се разбърква и се пие преди лягане. Да пиеш сурови яйца е все едно да играш руска ролетка :twisted: Всеки умира ,но не всеки живее истински! |
21 март 2006 23:51
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Едно от любимите ми ястия в период покачване на мускулна маса.Извинявам се ако има вече рецепта за макарони, но не видях такава тема. |
24 яну 2007 04:21
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Значи нещо ме притеснява.Повечето висококалорични миксове които приготвяте не съдържат ли много протеин.Аз доколкото съм чел тялотот на едно ядене може да усвои по 30 гр до 40 гр протеин, а тук вие пишете за двойно по големи дози |
1 май 2007 19:40
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Ти можеш ли да изядеш една тава с макарони на едно хранене ? |
27 май 2007 13:38
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
изпитана реценпа за маса това е. като за начало смесете в равни количества 2) и 3). Примерно 100 от едното и 100 от другото. |
8 авг 2007 16:50
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Не го слушайте. Качваш 0.5 кг мускули и 7.5кг мазнини. Сусамовия тахан е много въглихедратен, а да не говорим фъстъченото масло колко е мазно! Няма никакъв протеин. За хърби, които искат да напълнеят но не да направят мускули-да, но за бодибилдъри-не. Ако си направил мускули и си мислиш че са от тва, то може би мускулите ти са само мазнини и вода! Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
25 авг 2007 13:06
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
e кво правиме значи като аз съм 70 кила и съм висок 190 см и искам да кача кила ама не само мазнинка ами и мускули и са ще почвам фитнес...та смисъл хубаво ли е да ям това дето е написал момчето...? |
23 май 2008 23:27
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Здравейте! Ето и моето предложение за високовъглехидратна рецепта: Омлет “Тофу” - 100г. кафяв ориз Начин на приготвяне: Нарязвате тофуто на ситни парчета и го поставяте заедно с белтъците и ориза в голяма купа.Разбърквате сместа.Поставяте на загрятия тиган и поръсвате фино смлян магданоз и 2 ч.л. шарена сол.Рецептата е лесна и много вкусна. Хранителни стойности: - въглехидрати - 35 г. |
23 авг 2008 11:29
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
НЕ!!!!!!!!! Леле, не ми зе занимава да копирам, две трети от темата е директно за бисерите, ако вече не е била там! |
23 авг 2008 22:01
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Слагаш 100 гр. овес в миксера 5,6 белтъка 1 банан и 200 гр. кисело мляко. Вкарваш на обороти и пиеш.Лесно,бързо и вкусно |
4 май 2010 12:55
Няма гласове
|