23.08.08
10:29
Здравейте!
Ето и моето предложение за високовъглехидратна рецепта:
Омлет “Тофу”
- 100г. кафяв ориз
- 100г. Тофу
- 5 яйчни белтъка
- 2 ч.л. шарена сол
- магданоз
Начин на приготвяне:
Нарязвате тофуто на ситни парчета и го поставяте заедно с белтъците и ориза в голяма купа.Разбърквате сместа.Поставяте на загрятия тиган и поръсвате фино смлян магданоз и 2 ч.л. шарена сол.Рецептата е лесна и много вкусна. ;)
Хранителни стойности:
- въглехидрати - 35 г.
- протеини - 40 г.
- мазнини - 4г.
23.08.08
21:01
казано от DaMp370 на 23.05.08, 22:27:
казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 25.08.07, 12:06:
казано от Angelo Atanasov на 08.08.07, 15:50:
изпитана реценпа за маса
за целта
1)Истински пчелен мед
2)Сусамов тахан
3)Фастъчено маслотова е.
като за начало смесете в равни количества 2) и 3). Примерно 100 от едното и 100 от другото.
смесете го добре! след което опитайте ! Ако не ви кефи идва реда на меда.
сложете 50г. и пак разбъркайте! след което опитайте !
ядете го между храненията по 3-4 сл
ако ви харесва може и по повече
не е вредно
качват се яко кила мускули
бадете търпетиви още на пурвата седмица кантара ще покаже
без майтап
8 кила за месец как ви се струватНе го слушайте. Качваш 0.5 кг мускули и 7.5кг мазнини. Сусамовия тахан е много въглихедратен, а да не говорим фъстъченото масло колко е мазно! Няма никакъв протеин. За хърби, които искат да напълнеят но не да направят мускули-да, но за бодибилдъри-не. Ако си направил мускули и си мислиш че са от тва, то може би мускулите ти са само мазнини и вода!
e кво правиме значи като аз съм 70 кила и съм висок 190 см и искам да кача кила ама не само мазнинка ами и мускули и са ще почвам фитнес...та смисъл хубаво ли е да ям това дето е написал момчето...?
НЕ!!!!!!!!! Леле, не ми зе занимава да копирам, две трети от темата е директно за бисерите, ако вече не е била там!
04.05.10
11:55
Слагаш 100 гр. овес в миксера 5,6 белтъка 1 банан и 200 гр. кисело мляко. Вкарваш на обороти и пиеш.Лесно,бързо и вкусно ;)