Жени с мускули?
|
|
09.06.2004, 11:42
Много ми е интересно какво мислите за жените които ходят на фитнес За да триумфира злото,е необходимо добрите да не правят нищо Едмънд Бърк (1729-1797) |
|
|
09.06.2004, 12:00
Jenite, koito hodiat na fitnes da. Malko po-iaki4kite su6to da. Kulturistki NE!! Osven tova kato ka4va masa po ciala godina da e niakakvo prasence i samo 3-4 meseca da e normalna(relefna) ne6to ne me radva. :wink: За човешкото тяло няма резервни части. |
|
09.06.2004, 12:08
Дам гадженце в основен период ще изглежда супер готяно |
|
|
|
09.06.2004, 14:05
Фитнес фигури -да,но категорично против културистки.Просто гледката е ужасна :o Не е важно,че ти говорят зад гърба,важното е като се обърнеш ДА МЛЪКНАТ! |
|
|
09.06.2004, 22:32
Е да ама от американките има бая красиви - тая Моника Брант примерно не е състезателка по културизъм ама пак си е сдравичка колкото наша Скарлет.Та тая Моника в лицето си е бая трепач.Има и още много други които се съзтезават във “Фигура“ но имат пак много мускулести тела.Тея мадами според мен и те не са за изхвърляне :wink: За да триумфира злото,е необходимо добрите да не правят нищо Едмънд Бърк (1729-1797) |
|
|
09.06.2004, 22:33
Категорично се съгласявам с mile - предпочитам жена с изгледа ма Моника Брант (ех, мечти... “Шампионът не се ражда, той се създава!“ |
|
|
09.06.2004, 23:15
По принцип жената е нежната половинка.....=> не й отива много да е с яко мускули. |
|
|
09.06.2004, 23:46
Добре де, дайте да дефинираме понятието “Жена с Мускули“. Всяка жена с потдържано тяло и добър релeф има видими мускули, но това не я причислява автоматично към категорията “Кутурист(ка)“. Освен това не са много жените, които имат времето и желанието да изградят голяма мускулна маса. Така смятам, може и да се бъркам. “Шампионът не се ражда, той се създава!“ |
|
|
09.06.2004, 23:59
Problema ne e v mnogoto muskuli, a v dumi4kata: “osnoven period”. Jena v period za masa hi4 ne mi se misli…otvrad. Vse edno kulturist v period na gubene na muskulna masa. За човешкото тяло няма резервни части. |
|
|
10.06.2004, 00:29
Разликата между културистките и тези от кеча е мноооого голяма. Кеча е повече с рекламна цел и за шоу докато другите са си чисти спортиски. Ето пример: Първите наблягат повече на мускулите, докато вторите - на силикона |
|
|
10.06.2004, 00:59
Eheeee. За човешкото тяло няма резервни части. |
|
|
10.06.2004, 01:04
Така е по-лесно. Ама добре съм ги избрал 8) А тази кечистка е точно от тези които казваш. И аз не съм гледал отдавна кеч ама сега потърсих и вече май няма wwf, а са се обединили в wwe. виж сайта на снимката, че е : divas.wwe….. divas щото там са жените от кеча. Ама аре стига толкова за историята на кеча, че не е по темата :? |
|
|
10.06.2004, 02:08
[quote author=“BlackWhiteChamp”]Много ми е интересно какво мислите за жените които ходят на фитнес ами аз май ще съм първата , която ще си каже защо ходи преди да започна да ходя, винаги съм искала да ходя за стягане и фигура започнах да ходя , за да се сваля 5 килца и да се стегна разликата между предните две и сега е, че сега след като вече ходя имам друг поглед сега много държа на женствеността, гъвкавостта, издържливостта, тонуса, заряда с енергия релеф задължително, но приятен, а не прекалено остър и стряскащ, просто, подчертаващ муслулите и говорещ за живост, а не за сила евентуално може да се качи малко маса горе(за контраст с талията...), а краката задължително елеганти с оформени мускули например винаги съм имала прави и много добре оформени прасци , колена.., но бедрата просто прави и слаби, сега като ги погледна , просто се виждат оформените мускулчета и се получава особено овален вид-някакъв вид нежност и мекота, много е странно и са по прибрани и стегнати, а не “разпиляни“ Танцувай по ръба на острието! |
|
22.06.2004, 19:44
Какво му е на фитнеса за жени. Не смятам, че това е спорт само за мъже, още повече напоследък стана доста популярно. Ежедневието на всички е по-застояло и такива занимания са си направо задължителни, стига да не се превръщат в мания. |
|
|
|
23.06.2004, 15:13
Какво имате предвид като казвате “жена с мускули“:?: Lady in Black |
|
|
23.06.2004, 18:25
Жени на фитнес - супер! Но само за стегната фигура и тонус! |
|
24.06.2004, 20:35
Мммдаааа... Определено това със 120 кила от лежанка е стряскащо. Не само за тонус и стягане и за мускулатура, но умерена, съобразена с женското тяло. Има две три културистки, които не изглеждат зле, ама само ако не се стягат много... |
|
|
|
07.07.2004, 04:48
Жени с мускули............уууу че грозно :D ....предпочитам жена с фигурата ла Дженифар Лопес пред жена с фигурата на Ани Лозанова!!! |
|
|
07.07.2004, 13:08
MaXo ... що за вкус?!За Дженифър-сладурана,но нали знаеш,че за нея идват винаги 2 лимузини-едната за нея,другата за гъза й За да триумфира злото,е необходимо добрите да не правят нищо Едмънд Бърк (1729-1797) |
|
10.07.2004, 18:54
Az lichno haresvam muskolesti jeni i samat az iskam da postigna tova. Jenito |
|
|
|
10.07.2004, 20:27
Сигурно искаш да приличаш на един приятел с клиощави и релефни ръце.....я си останете женствени по-добре. |
|
|
10.07.2004, 21:41
Всеки си има цели, всеки си има вкус... “Шампионът не се ражда, той се създава!“ |
|
|
11.07.2004, 00:55
Eclipse, |
|
|
11.07.2004, 21:42
Dulbokiq relef za jeni sushto e grozna kartinka…........mislq si ,4e slabo me poznavash croc za da mi davash ocenki kolko mi e akula….moje da ne mi e mnoo vazpitan posta ama tova ne me pravi avtomati4no glupak. :wink: |
|
|
11.07.2004, 21:46
Извън темата: |
|
|
11.07.2004, 21:55
Не се впечатлявам от тия неща до степен да ме изкърти :D Просто се ядосвам като видя яка жена....грозно е и гледам да им се скарам да не се развалят :D Аз където ходя на фитнес има една дето от трениране е оформила гърдите си като на мъж.......е как да ми хареса такова нещо ....нали за да ми хареса трябва да съм обърнал резбата..........предпочитам леко натежали гърди пред някоя с гърди като на клиощав слабо подържан ....педал.Има и една друга мома......сигурно е 40 кг обаче върти по 1 час на колелото.Само кожа и кости .......ще изчезне това момиче....яко дим ...........ама всеки ден тренира ,като гладна африканка е станала.....от тия със вакумираните лица,не знам дали станах ясен. |
|
|
11.07.2004, 22:32
[quote author=“MaXo”]Dulbokiq relef za jeni sushto e grozna kartinka…........mislq si ,4e slabo me poznavash croc za da mi davash ocenki kolko mi e akula….moje da ne mi e mnoo vazpitan posta ama tova ne me pravi avtomati4no glupak. :wink: Не те познавам ни най-малко,просто с поста си даде всичко от себе си ,да си заслужиш определението |
|
|
11.07.2004, 23:16
Добре аре да работим със снимки....покажете някви снимки на красиви женски тела според вас.....аз пуснах тема в която помолих жените във форума да пуснат снимки на красиви мъжки тела за да видим какво на вас ви се харесва .....кофтито е ,че в темата и 1 снимка няма. |
|
|
11.07.2004, 23:19
Е аз какво ....да наредя портрети на харема си ли ?;))))))))))) |
|
|
11.07.2004, 23:32
За мен за красиви женски тела са примерно това и това.
“Шампионът не се ражда, той се създава!“ |
|
|
11.07.2004, 23:45
Кака Моника наистина е доказано качество За да триумфира злото,е необходимо добрите да не правят нищо Едмънд Бърк (1729-1797) |