Жени с мускули?

Дата: 31.01.2004
15.07.2004, 22:13

Хеи хеи я малко по спокоино..............това че си модератор в канала не значи че ще ми се караш или нещо от сорта.
Не се прави на много хитър защото точно на тебе не ти отива.
Мисли,не предполагаи,аватара ми е даден от един пич които си го е праснал от някакъв филм,не смятам че трябва да ти давам обяснения относно това,можеш да кажеш да го махна или да не го махам.........махни го като си БАТ ШЕФА. 
Що ли си мисля че нещо си сбъркал че като съм от доста време във форума мога да понасям наи много критика и да си стоя тихо и кротко!? Мисля си че съм направил нещо за този форум и не към мен трябва да отнасяш такива постове.........или бъркам?
Направих една простотия като се извиних на 3-ри пъти за нея виждам че нещо конфликт търсиш с мен............то тогава даваи направо не се крии зад тези предтекстове с аватари и извинения!

От: София
15.07.2004, 22:41

Един друг тип мислеше, че е направил много за форума и ти добре помниш за кой говоря! Броя на мненията ти хич не ме касае! Пред мен и ти и тоя с 1 мнение сте равни -  избии си класовата система от главата! С това, че се опитваш да се изтъкваш само бележиш черни точки. Има и по-неприятни неща от бан-а, да загубиш уважението на някой например... Спазвай нормите на приличие в отговорите си, внимавай със сексизма и другите форми на дискриминация и няма да има за какво да си пишем! Преди да си помислиш: “Аз съм важен, помагам на хората виж колко поста имам...“ хубаво си помисли, попитаха ли те точно теб тия хора или сам взе инициативата?

15.07.2004, 22:53

Някъде да съм говорил за мнения или нещо подобно???
Дори помня че някъде бях предложил да се махнат броя на мненията и титлите.
Мен също не ме касае дали тебе те касае броя на мненията ми,не ме касае и че си модератор,явно ти имаш да си избиваш класови системи от главата защото за такива не съм говорил.Не се изтъквам и не се сещам къде съм се изтъквал.Относно уважението-да ти загуби моето.........сигурно и аз съм загубил твоето(сигурно никога съм го нямал но това е друг въпрос),и има причина ти да загубиш моето уважение но не виждам причина аз да загубя уважението на които и да е.Не съм само аз които говори неща свързани със сексизма,има доста по неприятни изказвания от моето в тази тема,още доказателства за лично отношение........излеи си душата не се притесняваи.В този форум има фулл от гнусотии.Ще има за какво да си пишем след като се държиш по този начин и деистваш спрямо такива критерии.

Аз съм важен, помагам на хората виж колко поста имам...“ хубаво си помисли, попитаха ли те точно теб тия хора или сам взе инициативата?
-Е ТОВА БЕШЕ ГРОЗНО!!!
Кажи ако искаш да се махна от форума напускам нямаш проблем..........надявам се ТИ да го направиш по добър..........но няма да позволя да се излива такава помия върху мен от хора които имат по различна титла и си мислят че са нещо повече от другите.
п/п виждам че подбираш кои от моите думи да коментираш и на кои да отговаряш.............забелязва се!

15.07.2004, 23:07

На грозното с грозно. Ако исках да упражня властта си вече да си аут!
Това което ще направя е просто да не отговарям на въпросите и темите ти, освен в случаи когато те нарушават политиката на форума или правата на някои от посетителите. Мисли каквото си искащ за мен, само спазвай нормите! Работата ми като модератор е не да банвам като автомат, а да те накарам да се размислиш! Мислиш по модел, нп слизаме на ниво с пряка реч без определения и прилагателни. Само съществителни, глаголи и съюзи!

15.07.2004, 23:14

Явно щом си си наумил нещо ще го направиш и нищо не може да ти влезе в главата..........повтаряш се като папагал и въобще не вземаш под внимание моито опониране на простотиите които ръсиш.
Честно да ти кажа от всичко което каза до момента наи слабо ме интересува дали ще отговаряш на постовете или на темите ми.
Жалкото е че няма норми за теб.
Твоята работа като модератор е да деистваш и говориш по модел(тоест не е но ти така я изпълняваш).Стана ми неприятно и гнусно от твоите постове така че още утре ще напусна форума,нямаш проблеми няма да има нужда да ме банваш,отношението ти говори само за себе си.Ако пък не можеш да изчакаш до утре да се махна.......деистваи-бан.

Дата: 30.01.2004
15.07.2004, 23:16

Дискусията тук минава определено в лична, затова тази тема се затваря - и без това мненията по същността на дадената дискусия отдавна са свършили.