07.12.06
20:53
[quote author=“RAMBO”][quote author=“morphey”]Rambo подозирам че за мен става дума с клека (просто аз съм ги написал 150 12 пъти )
.
не става въпрос за тебе
Гузен негонен бяга :oops: :wink:
[quote author=“Ayo”]незнам как ще ви прозвучи ама на мен пълния клек - максимално колкото
мога надолу ми е по-лесен от този за паралелно на земята краката :?
Странно или не..и аз така го чувствам.
При полуклек, усещам повече напрежение в колената някак си.
Yoda - Поздравление за клека! 200 кг - 2 ка си е сериозна тежест. Ти поне пишеш реалните си резултати, а не “псевдо” постижения като повечето момчета тука..
[quote author=“NRG52”][quote author=“Ayo”]незнам как ще ви прозвучи ама на мен пълния клек - максимално колкото
мога надолу ми е по-лесен от този за паралелно на земята краката :?
Странно или не..и аз така го чувствам.
При полуклек, усещам повече напрежение в колената някак си.
Еми това е нормално,защото в долно положение все едно “почиваш”.Така е с всички упражнения примерно тяга,като удряш щангата в земята е по-лесно отколкото да се спуска до 2-3 сантиметра над земята.Или пък с лега,когато правиш със щанга е по-лесно да я правиш до долу,отколото на 1 см от зърната примерно :wink:
ZUM какво правиш ти бре тука за 2 седмици какви са тия кила с по 15 отгоре и ако може сажи ми как за толкова малко време 4 см в гр обиколка :shock:
[quote author=“FLY”]ZUM какво правиш ти бре тука за 2 седмици какви са тия кила с по 15 отгоре и ако може сажи ми как за толкова малко време 4 см в гр обиколка :shock:
Ако мислиш, че лъжа, ще ти доведа поне 3-ма човека, които могат да потвърдят, че толкова сам качил, а и на 55 правех 5, а 70 са 2 :) . А в тия 4 см. и аз се почудих :shock: . Аз си мерих гръдната след тренировка за гръб и може би за това е толкова.
п.п. Не е за 2 седмици, а за 2 месеца ;) .
ок може да ти е силно упр аз лично имам гр горе долу като твоита с 35 ръка-студена но немога да ги вдигна 70-3 пъти ,но все пак при всеки е различно а пък и аз не съм ниакво мерило
13.12.06
22:48
13 години
лег-30 ама от скоро тренирам
свиване на дъмбел за бицепс-там го правя спокойно 5 пъти с 10кг(мощен бицепс имам)
Мътва тяга-не, щото ще стана джудже а сега съм 167 см
ZUM - какъв е смисъла да вдигаш 2х70 кила за бицепс, ако ги вдигаш като хамалин..само дето макара не ползваш. :P
[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]
свиване на дъмбел за бицепс-там го правя спокойно 5 пъти с 10кг(мощен бицепс имам)
Мътва тяга-не, щото ще стана джудже а сега съм 167 см
:lol: доста погрешна представа имаш за тягата
14.12.06
21:40
Dare_Devil я се стегни бе човек как с твойта физика ще дигаш 100 кила 5-6 пъти...пффф стига сте пускали некви плоски лъжи че просто вече не знам... :wink: ...аз съм с подобни разбери като тебе:176 см 70 кила на 8-9% мазнини;36-7 ръце;115 гръдна като гърдите ми вървят доста добре и дигам чисти 8 пъти 80 кила...а ти дигаш с 20 кила отгоре така ли??
Интересно ми е защо над 50% от коментарите са “защо лъжеш и пишеш глупости”.
Нямам думи. Ама то сигурно и аз да постна какво вдигам ще ме питат с колко съм излъгал, въпреки, че тежестите биха били скромни...
Стегнете се, бе хора! Като лъже какво толкова, да си лъже, защо се джавкате така?! Пък може и да не лъже? Може да е як...
Тая тема за мен има една полза - кара ме да се смея...
[quote author=“marzipan”]Интересно ми е защо над 50% от коментарите са “защо лъжеш и пишеш глупости”.
Нямам думи. Ама то сигурно и аз да постна какво вдигам ще ме питат с колко съм излъгал, въпреки, че тежестите биха били скромни...
Стегнете се, бе хора! Като лъже какво толкова, да си лъже, защо се джавкате така?! Пък може и да не лъже? Може да е як...
Тая тема за мен има една полза - кара ме да се смея...
Много важно е и какво хората имат предвид под “вдигам”
Едно е да е пълният обхват и да е направено бавно, а съвсем друго е с малко амплитуда.
Тук и никой не пише как прави упражнението и затова стават такива препирни
:wink:
15.12.06
18:20
InDaHEad
не те лъжа ако ако искаш вярваи .но какво лошо има като ги вдигам ??а и няма смисъл да лъжа нали за това е тази тема за да се коментират постиженията а не за да пишем глупости
15.12.06
18:24
InDaHEad Не лъже аз му паза няма лъжа
15.12.06
18:33
Аха вие съседи ли сте бе :) ...е ок щом казваш значи е така :wink:
[quote author=“NRG52”]ZUM - какъв е смисъла да вдигаш 2х70 кила за бицепс, ако ги вдигаш като хамалин..само дето макара не ползваш. :P
Не за бицепс, а за гърди - лежанка. И не е 2, а 3 ;) .
Малко късно видях поста затова сега отговарям :oops:
23.12.06
20:43
Леле, колко много лъжци! :)
А по принцип слага ли се лоста като се казва колко вдигам?
[quote author=“koisymazzz”]Леле, колко много лъжци! :)
А по принцип слага ли се лоста като се казва колко вдигам?
Не мноо ясно че не го смяташ кой ти смята лоста некфи си 20 кг :lol: :lol: :lol: :lol:
06.01.07
18:23
[quote author=“ASTOR”][quote author=“manson”]Аз съм виждал за 13 г. 80 кг единица без зоб и без добавки. Но 120 е друга работа.Хахх кво става тука бе 120 кила на 13 на 26 360 ше вдигне вече
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
06.01.07
23:34
35 повторения клек на 100 кг, пълен клек /под паралел/. готвя се до 2 месеца да стигна до 50 на 100кг
Rambo това е досто сериозно постижение ,в Четвъртък в петата серия направих 16 повторения на 105кг ,амбицирах се да опитам на 100кг колко ще ми е , но предполагам не повече от 20-25повторения сега бедрото ми е 69см (интересното е ,че за 6месеца порасна със 7см и то само от клекова и римска тяга ,защото нямам инвентар за други упражнения )
Попринцип когато правя единични опити правя клека под паралел ,а когато правя серия 6-8повторения го правя точно до паралела (заради контузия в коленете -не искам да ги претоварвам)
Колко см ти е бедрото?
Имаш ли специална цел за тези 50 повторения ?
Интересно ми е с колко кг правиш единица на клек и с колко серия попринцип?
07.01.07
01:07
Значи 1.85см 75 кг съм.Тренирам точно от 3 месеца.От лег правя сериите с 45кг 6-8 , иначе вдигам и 50кг 2-3пъти.Клек от този месец го почнах и след време ще напиша резултати.За бицепс с крива щанга от седеж с 20кг.
[quote author=“morphey”]35 повторения клек на 100 кг, пълен клек /под паралел/. готвя се до 2 месеца да стигна до 50 на 100кг
Rambo това е досто сериозно постижение ,в Четвъртък в петата серия направих 16 повторения на 105кг ,амбицирах се да опитам на 100кг колко ще ми е , но предполагам не повече от 20-25повторения сега бедрото ми е 69см (интересното е ,че за 6месеца порасна със 7см и то само от клекова и римска тяга ,защото нямам инвентар за други упражнения )
Попринцип когато правя единични опити правя клека под паралел ,а когато правя серия 6-8повторения го правя точно до паралела (заради контузия в коленете -не искам да ги претоварвам)
Колко см ти е бедрото?
Имаш ли специална цел за тези 50 повторения ?
Интересно ми е с колко кг правиш единица на клек и с колко серия попринцип?
при 16 на 105, имаш 20 ка на 100кг, почти съм сигурен. 5кг не е нищо. Аз имам 20-ка на 120 принципно, но обичам да правя повече повторения, защото така стимулирам цялостното развитие на тялото по-добре /метаболизъм, мускулатура, хормони, издръжливост, VO2 Max/. Единици не правя. Бедрото въобще не го тренирам с тежко. около~ 65-70 е релефно.
п.п. правя само Клек, Напъди, Римска тяга и повдигане за прасец.
РАМБО какво по точно целиш с толкова повторения :shock: ... Той Том Платз прави по толко ....
07.01.07
11:30
[quote author=“RAMBO”]
при 16 на 105, имаш 20 ка на 100кг, почти съм сигурен. 5кг не е нищо. Аз имам 20-ка на 120 принципно, но обичам да правя повече повторения, защото така стимулирам цялостното развитие на тялото по-добре /метаболизъм, мускулатура, хормони, издръжливост, VO2 Max/. Единици не правя. Бедрото въобще не го тренирам с тежко. около~ 65-70 е релефно.
п.п. правя само Клек, Напъди, Римска тяга и повдигане за прасец.
Прав си 5кг не са много и все пак ще опитам може и да ги докарам до 22-3 ,
вече се опитвам да правя всяко повторения чисто ,леко се забавям и серията ми не е 15-20сек ,но когато ги правя бавно и под паралел усещам ,че се напряга много по-качествено и че имам по-голям контрол над тежестта.
И аз съм забелязъл ,че с повече повторения Бедрата растът по-бързо ,чел съм доста статии за бързите и бавните мускулни влакна ,но така и не се убедих ,повечето са само теории ,затова понякога правя 6-8повторения ,понякога 12-20повторения в серия.
От нападите не растът ли и седалищните мускули?Това ме спря да ги правя защото съм поддатлив на натрупване там ...
Ще обясниш ли как правиш серийте -пирамида или всички серий са ти на 20+ повторения ?
И на колко дни тренираш краката?
клек
60 - 20 повторения
100 - отказ
напъди
4 серии по 14-16 повторения /по 7-8 на крак/
тяга с прави крака /до 140кг//сгъване от лег /до 60кг/
4 серии - 8-14 повторения
повдигане прасец
5 серии - 8-20 повторения /до 140кг/
на 6 дена ги тренирам
10.01.07
06:47
[quote author=“RAMBO”]клек
60 - 20 повторения
100 - отказ
напъди
4 серии по 14-16 повторения /по 7-8 на крак/
тяга с прави крака /до 140кг//сгъване от лег /до 60кг/
4 серии - 8-14 повторения
повдигане прасец
5 серии - 8-20 повторения /до 140кг/
на 6 дена ги тренирам
Маи обърках разделите като пуснах там дет нетрябва ама Ще напиша оЩе един път аз съм ти фен :D ти си реален 4овек и ти вярвам не си от тези 15 16 годишните които се мислят за Бенедикт Магнусон ,поздравления
Оправено.
RAMBO
10.01.07
12:33
Нещо се бъркаш - Том Платц кляка за време,което означава,че е далеч над всички трениращи.А доколкото тоя кляка с доста кг. примерно едно 200 кг. за 10 минути и така,а сам смятай колко ще клекне за тва време.А иначе по темата с повторенията,когато тренирах във Варна имаше едно момче,което са го записали беше клекнал 100 и нещо пъти със 100 кг. май 112 или 120 пъри не поня с точност,но го бяха записали с камера и той ми каза,че много време се е подготвят да кляка толкова.Ма примерно това не означава,че ще клекне със 400 кг. щото ако съдя по моята пирамида,ако клекна със 100 кг. 120 пъти то на 400 спокойно трябва да направят 3 пъти.Да ма не е така,а колкото до РАМБО момчето е добре,но за 1 повторение повече от 200 или малко повече не вярвам да клекне.Иначе лошо няма така краката изглеждат по добре.
Този от Варна впоследствие клекна ~183 пъти с 100кг, но той се е готвил страшно много време. Относно Том Плац - той е клякал 10мин с 100кг, както и 23 повторения на 226. А относно моя милост - надали ще клекна с 200, краката под 6 повторения не съм падал никога. Не се и стремя. Обичам високия брои повторния, понеже те ми “шлифоват” краката много добре.
08.03.07
22:15
Rado89 много добри постижения имаш за 17 годишен ,ако нямаш против хвърли една снимка да те видим ,да те питам колко см ти е китката?
Rado89 и аз те моля за същото аз като прочетох ииии :shock: :shock: :shock: ти ми скри топката бе братле, дай да видим сницица, че някой може да си помисли, че си се объркал :)
Аз се водя от фразата- вярвай само на очите си и то невинаги, така чееее чакаме
rado89 да даи да видим някоя снимка че и на мен не ми се вярва нещо :twisted: за стаж година и половина ..... :)
10.03.07
11:38
За година и половина е възможно, въпроса обаче е, с какво? :twisted:
[quote author=“Huskarl”]За година и половина е възможно, въпроса обаче е, с какво? :twisted:
да де :lol:
11.03.07
21:34
Мерси, че се похвали. Мирогледа ми вече не е същият след това прозрение, което ти ми даде.
Ей братлета, защо нема да вервате. :) На въпроса с какво - няма да ви заблуждавам. Сега ще ви разкажа всичко. Преди 4 години влязох в зала и се запалих, тренирах около 6 месеца, но трибой и се контузих. След това прекъснах за около година и половина 2. Демек не че прекъснах а просто спрях да тренирам :) След това на първи януари 2006 година започнах да тренирам. Хубавото при мен беше, че вече съм патил и бях много внимателен, правех наистина перфектни тренировки, а и най-малкото един приятел на заплата от 2000лв ( Старши инженер оператор) в АЕЦ Козлодуй ме пофинансира. Та там в местната зала започнах да пия по конски дози хранителни добавки. Пича дето даваше кинти все пак живее сам и ми вика, че ще му ставам охрана :) Та след това към юни спря да ме финансира и реших, че е време да взема нещо тъй като немах толко кинти за добавки. Взех си Данабол (или дианабол също съм го чувал, но незнам как е правилно) и качих от него към 15 кила след което взех креатинче и запазих постиженията. Лошото беше, че ноември месец излизах от банята и отдолу беше ламинат и зех че се лизнах и скъсах минискус. Така прекъснах за около 2месеца и половина и както сами се сещато с 15тина кила надолу. Сега взех да връщам малко. Върнах към 6, 7 килограма от телесната маса и си надминах постиженията. Ето ви и мои снимчици та да ми вярвате. Не съм кой знае какво честно казано като тяло
Не слагай картинки в постовете си !!!!
Astor
Ee бачко сорка обаче нещо немога да си намеря метъра та да меря китката - никога не съм я и мерил :) визуално спрямо педята ми а тя е 24, 25 някъде я обгръщам точно - значи е някъде там :)
Ей, чакайте и да се похваля :D на 8ми март правих як стриптииз, момичетата подивяха :D