08.03.07
22:15
Rado89 много добри постижения имаш за 17 годишен ,ако нямаш против хвърли една снимка да те видим ,да те питам колко см ти е китката?
Rado89 и аз те моля за същото аз като прочетох ииии :shock: :shock: :shock: ти ми скри топката бе братле, дай да видим сницица, че някой може да си помисли, че си се объркал :)
Аз се водя от фразата- вярвай само на очите си и то невинаги, така чееее чакаме
rado89 да даи да видим някоя снимка че и на мен не ми се вярва нещо :twisted: за стаж година и половина ..... :)
10.03.07
11:38
За година и половина е възможно, въпроса обаче е, с какво? :twisted:
[quote author=“Huskarl”]За година и половина е възможно, въпроса обаче е, с какво? :twisted:
да де :lol:
11.03.07
21:34
Мерси, че се похвали. Мирогледа ми вече не е същият след това прозрение, което ти ми даде.
Ей братлета, защо нема да вервате. :) На въпроса с какво - няма да ви заблуждавам. Сега ще ви разкажа всичко. Преди 4 години влязох в зала и се запалих, тренирах около 6 месеца, но трибой и се контузих. След това прекъснах за около година и половина 2. Демек не че прекъснах а просто спрях да тренирам :) След това на първи януари 2006 година започнах да тренирам. Хубавото при мен беше, че вече съм патил и бях много внимателен, правех наистина перфектни тренировки, а и най-малкото един приятел на заплата от 2000лв ( Старши инженер оператор) в АЕЦ Козлодуй ме пофинансира. Та там в местната зала започнах да пия по конски дози хранителни добавки. Пича дето даваше кинти все пак живее сам и ми вика, че ще му ставам охрана :) Та след това към юни спря да ме финансира и реших, че е време да взема нещо тъй като немах толко кинти за добавки. Взех си Данабол (или дианабол също съм го чувал, но незнам как е правилно) и качих от него към 15 кила след което взех креатинче и запазих постиженията. Лошото беше, че ноември месец излизах от банята и отдолу беше ламинат и зех че се лизнах и скъсах минискус. Така прекъснах за около 2месеца и половина и както сами се сещато с 15тина кила надолу. Сега взех да връщам малко. Върнах към 6, 7 килограма от телесната маса и си надминах постиженията. Ето ви и мои снимчици та да ми вярвате. Не съм кой знае какво честно казано като тяло
Не слагай картинки в постовете си !!!!
Astor
Ee бачко сорка обаче нещо немога да си намеря метъра та да меря китката - никога не съм я и мерил :) визуално спрямо педята ми а тя е 24, 25 някъде я обгръщам точно - значи е някъде там :)
Ей, чакайте и да се похваля :D на 8ми март правих як стриптииз, момичетата подивяха :D
13.03.07
21:49
За 5месеца и малко вдигнах 60кг 4пъти.Та искам да питам това добре ли е , защото аз мисля че е малко.Винаги съм искал да вдигна собственото си тегло (80 кг ).Иначе в началото почнах с 30кг
[quote author=“icinkyyy”]За 5месеца и малко вдигнах 60кг 4пъти.Та искам да питам това добре ли е , защото аз мисля че е малко.Винаги съм искал да вдигна собственото си тегло (80 кг ).Иначе в началото почнах с 30кг
Абе пишете точно бре,как ги дигаш от какво??Кажи за да можем да ти отговорим дали е добре,така да гадаем и да те лъжеме ли дали е добре или зле?
Абе хора кво само се подигравате на Kulturistche.Тва не е нищо и аз съм на 14 и един път дигнах 175 и такмо щтех да вдигна 200 и часовника ме сабуди.
Може би следващия път. :-P
09.04.07
12:20
Петко К rulz. Няма друго какво да кажа, перфектно изпълнение на лежанката и полулега с дъмбели. Клека не се видя точно, но това са подробности. Качестово за телефон е супер. И ако не е тайна - какъв ти е телефона като марка и модел ?
Петко К, усещаш ли лежанката под наклон да влиза повече за рамо? Щото аз съм така
казано от Jorku на 09.04.07, 12:20:
Петко К rulz. Няма друго какво да кажа, перфектно изпълнение на лежанката и полулега с дъмбели. Клека не се видя точно, но това са подробности. Качестово за телефон е супер. И ако не е тайна - какъв ти е телефона като марка и модел ?
К700 е телефона и не беше лош за времето си ;) Клиповете реално са доста малки като резолюция, но yotube при качване ги разтяга.
казано от /ЭGO/@§ на 09.04.07, 14:44:
Петко К, усещаш ли лежанката под наклон да влиза повече за рамо? Щото аз съм така
Не, и с щанга и с дъмбели си влиза в гърдите, ако се прави правилно.
Мнението беше редактирано от Петко К на 09.04.07 15:23.
То аз може би го усещам в раменната става, а не в мускула, щото ме боли от 5-6 седмици.
Петко К. - Много добре си ги постнал тези клипчета, харесва ми идеята. Дано повече хора “доказват” постиженията си по този начин. Яко се е получило.
Относно лежанката и пресите от полунаклон - влиза много добре за гърди когато гръдния кош е максимално изпъчен.
Мнението беше редактирано от RAMBO на 11.04.07 12:31.
казано от RAMBO на 11.04.07, 12:30:
Относно лежанката и пресите от полунаклон - влиза много добре за гърди когато гръдния кош е максимално изпъчен.
Именно, гърдите изпъчени, съответно лопатките събрани назад.
01.05.07
13:23
Пиши на кирилица във форумите!
Jorku
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 01.05.07 13:38.
12.05.07
10:00
ArnoldPl взимаш ли нещо? :D Това в кръга на шегата(много го мразя тоя израз).
Доста добри постижения имаш. На колко си години е единствения ми въпрос?
16.05.07
11:05
Скоро направих 18 :)
01.06.07
09:34
казано от ArnoldPl на 16.05.07, 11:05:
Скоро направих 18 :)
ArnolPl ние сме на една възраст и на един ръст ,но едно нещои ме озадачи доста :
Тягата ти е 190 кг ,Лег-а ти е 150 ,защото клека ти е едва 130кг да не би да имаш контузия?
И един въпрос ,колко съм е обиколката на бедрото ,ръката .китката и талията ти?
П.П.
Обсъдих в залата с момчетата твоите постижения и като се има на предвид
,че всички сме около 190 +-3см и сме около 100кг +-3 кг :)
имаме по слаби постижения :( единствено клека ми е силен 180кг 6 повторения
иначе лежанка и тяга съм 20-30кг по-долу от твоите постижения :red:
Което си е направо смешно като се има предвид че съм 15 кг по-тежък на един ръст.........
П.П.2
Ако си кажеш мерките ще внесеш известна яснота :)
Да се впиша и аз
Лег- 110кг
Клек- 100кг
Тягата я спрях
На 20 години съм, с 3 години стаж.
20.08.07
19:51
аз имам да добавя че сьм виждал 19 годишен да бута 260 от лежанка , ясно че е на химия то си и личеше. иначе сьм виздал 300 от лежана в зала на на сьстезание и 330 лег
20.08.07
19:51
аз имам да добавя че сьм виждал 19 годишен да бута 260 от лежанка , ясно че е на химия то си и личеше. иначе сьм виздал 300 от лежанка в зала не на сьстезание и 330 лег
Мнението беше редактирано от didcoto на 20.08.07 19:57.
30.08.07
12:08
Че той да отиде на състезанието от лег, което се провежда от няколко години ще ги намаже на филия и ще ги изде с чай тоя бе!
13.09.07
10:18
Поздравявам Петко К за силата, която има. Всякакви говеда в залата ми има и без значение колко вдигат, опре ли до упражнения със собствено тегло не могат да направят и 5 повторения,а килограмите, които Петко К слага на кофичките и набиранията са впечатляващи. Всъщност на всичките упражнения е с много добри постижения, но аз обръщам специално внимание само на тези 2те. Браво ( clap) (bow)
Къде ги видя тия впечатляващи тежести? :) За кофичките как да е, ама набиранията са ми слаби.
моите постижения неса като вашите от сорта на 120-150 на лежанката и тн. но за мен са нещо и сега ще ви кажа защо
размерите ми са :
174 см.
55-56 кг. :(
17 г.
ръка 31 см.
гръдна обиколко 97-98 см.
и мисля 4е е това
а сега и моите постижения :
на лежанка-75 кг. :) макс 1 път а с 60 кг.-10 повторения
сгъване за крив лост за бицепс-50 кг :) макс 1 път а с 45 кг.-5/6 повторения
не е нещо кои знае какво но според мен за тези килограми е добре
вие какво ще кажете??? :)
а забравих да кажа тренирам от 5 месеца с малко прекъсване лятото около 1 месец
23.09.07
10:09
много ме съмняваш за кривия лост за бицепса при 31 ръка и 5 месеца стаж...
да знам че изглежда мн пресилено но цяло лято работих в строителството и там най-малктата тежест която вдигах беше 25 кг. а най-голямата 50 кг. мисля че от там ми доиде силата в бицепса
аз като отида в залата повечето хора не си правят сериите с повече от 60-70кг на лега и бицепс(ЕЗ лост)с около 32-35кг
а тука като чета 90% си правят сериите с по 100кг и правят бицепс с по 40-50…. нещо ми е странно :)
казано от gorki1 на 04.10.07, 09:58:
аз като отида в залата повечето хора не си правят сериите с повече от 60-70кг на лега и бицепс(ЕЗ лост)с около 32-35кг
а тука като чета 90% си правят сериите с по 100кг и правят бицепс с по 40-50…. нещо ми е странно :)
От това, което виждаш в една зала не можеш да правиш глобални изводи. Зали има хиляди. Явно в твоята ходят повече начинаещи и деца, затова не си виждал да се вдигат по - големи тежести.
Ела в тази, където ходя аз, и редовно ще виждаш хора да правят серии с 130 - 160 кг и повече :)
04.10.07
10:33
160 за бицепс!? невъзможно
Предполагам, че Петко говори за тренировката на гърди, което е абсолютно нормално за повечето зали и трениращите в тях с по-голям стаж.
Петко еми то в моя град има 3 зали нямам голям избор :) и всичките са малки
говоря за някои,който пишат,че тренират от 5 месеца и вдигат по 100кг примерно
в залата има 1 пич дето дига 190x1 ,прави си първата серия с 100кг тренира за сила
Мнението беше редактирано от QcK на 04.10.07 19:38.
ехааа тука имаме момче чудо :> какви ли са тия 120 ? либри дали ги вдига и тях ;P
Малко офтопик, но понеже говорите за бицепсово сгъване в една зала бях видял табела на която пише, че никой досега не е могъл да направи чисто бицепсово сгъване със собствениете си килограми :)
Мнението беше редактирано от vlade на 05.10.07 09:01.