Във връзка с изследването проведено на Про Голд 90!
|
07.03.2006, 11:39
Във връзка с теста съм замислил да платя пълно изследване като се документира всяко едно нещо: - Фирма произвеждаща протеин /в конкретния случай “Нутрим“/ И в случай, че се повтори резултата от горното изследване ще има наказателно преследване на въпросната фирма, а също и завеждане на граждански иск към фирмата производител за пропуснати ползи и нанесени вреди. Това изследване ще направя сам, като разходите по него ще бъдат изцяло за моя сметка /независимо от резултатите/. Нека няма изказвания от рода на “ще им накривиш шапката“ и т.н.т по простата причина, че имам възможност да доведа до задоволителен резултат това което съм решил да направя. Наясно съм с процедурите които трябва да се спазят. Решил съм това поради простата причина, че от доста време ползвам продуктите на “Нутрим“ и след теста който беше направен общо достояние се чувствам доста ощетен /както и повечето от вас/! Имам молба към всички които искат да помогнат да се сваржат с мен на ЛС. В това начинание изцяло се разграничавам изцяло от страницата bb-team.org както и от форума към страницата. С разрешение от администратора на сайта резултатите могат да бъдат обявени тук във форума или в сайта. П.П. ако някой от колегите прецени, че темата може да бъде направена важна ще му бъда благодарен. Още веднъж ще повторя, че не пускам темата в качеството на модернатор, а на потребител на форума. Също ако някой от модернаторите прецени, че темата е в разрез с правилата на форума нека да я изтрие. П.П. 2 ето и резултатите от изследването!!! “Shut Up and Train” |
|
|
|
08.03.2006, 00:50
Как ще се изтрие , Аз лично на първия резултат нямам голяма доверие, просто листа с изследването ми изглеждаше .... някак си (няма значение) Към другите потребители THE BIG MEN 130 Oki |
|
09.03.2006, 14:53
Преди малко се върнах от първата лаборатория в която исках да изследвам избран от мен протеин на Нутрим - отказаха категорично :shock: защо ли? Както съм обещал на потребителите тук няма да се откажа лесно продължавам да търся! Моята молба е да дадете предложение къде да се тества? Отказът беше от Биомед това е лаборатория до централата на БСП на ул. Позитано в гр. София. Опитах там по простата причина, че е най-близо до мястото където работя и съответно можех през обедната почивка да притичам набързо до там. “Shut Up and Train” |
|
|
|
09.03.2006, 15:09
Добре де, защо не пробваш в ХЕИ. Там не биха ти отказали. Много ми е интересно с какво мотивираха отказа си в Биомед. ДА СТАРЕЕМ КАТО КАТЕДРАЛИ, НЕ КАТО ЦЪРВУЛИ |
|
09.03.2006, 15:22
Ами пробвах първо там по простата причина, че е много близо до работата ми - аз съм на работа от 08.30 до 17.00 часа с обедна почивка от 12.30 до 13.00 часа. Следващото място е ХЕИ утре съм там. А от Биомед ми казаха кратко, точно и ясно “К‘во! Ние не правим такива изследвания“ “Shut Up and Train” |
|
|
10.03.2006, 23:01
Мина ли през ХЕИ какво стана ? |
|
|
10.03.2006, 23:10
[quote author=“shorty”]Мина ли през ХЕИ какво стана ? Във вторник съм там - разбрах, че работното ми време съвпада с тяхното и за вторник съм се разбрал с шефа да си тръгна по-рано. “Shut Up and Train” |
|
|
|
11.03.2006, 01:13
[quote author=“head_hunter”][quote author=“shorty”]Мина ли през ХЕИ какво стана ? Във вторник съм там - разбрах, че работното ми време съвпада с тяхното и за вторник съм се разбрал с шефа да си тръгна по-рано. Успех head_hunter с теб сме , и разчитаме на теб най вече THE BIG MEN 130 Oki |
|
15.03.2006, 12:04
Пробата вече е взета - чакам резултата. След известно прехвърляне на топката м/у различните инстанции на ХЕИ накрая ме пратиха в РИКОЗ и там с много разправии успях да се добера до една девойка /явно некомпетентна/ която всячески ме убеждаваше, че там подобни изследвания не се правят. След като показах протокола на Neo и red същата слабоумна девойка отговори “Е във Варна може и да правят такива изследвания ама тука не ти е Варна“ :shock: . След кратък спор с нея за служебните и задължения и правата ми като частно лице онази извика някъкво охранителче което се опита да ме изхвърли като куче, но седна на земята - поразмисли и се скри навътре в зградата предполагам да вика подкрепления :twisted: . Тръгнах си от там много разочарован. След известно проучване намерих подходящото място където приеха да изследват хранителната добавка и хората бяха повече от любезни /няма да споменавам мястото където се изследва до момента в който не излязат резултатите/. Интересен беше коментара на една от лаборантките когато взимаха пробата - “Да не се окаже и твойто сухо мляко“ :shock: - сега чакам да станат резултатите и ще ги сложа тук в темата. “Shut Up and Train” |
|
|
|
15.03.2006, 16:17
[quote author=“head_hunter”]Интересен беше коментара на една от лаборантките когато взимаха пробата - “Да не се окаже и твойто сухо мляко“ :shock: - сега чакам да станат резултатите и ще ги сложа тук в темата. Е недей така бе плашиш ме вече :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Животът е хубав,защото ти си част от него |
|
|
15.03.2006, 18:00
head_hunter ,само да попитам какво даде за изследване ? |
|
|
15.03.2006, 18:39
Бате то ако е сухо мляко пак е добре :? Да няма и други боклуци,че тогава лично ще се разкарам до Филибето да им цъкна клечката I do it because I can, |
|
15.03.2006, 18:45
ShitHappen - дадох за изследване Про Голд 47 :wink: да видим сега на колко ще излезе. Идеята е да се изследва % на белтъчините на 100 гр. Дадоха ми телефон на който да се обаждам - да не се разкарвам до там да питам за кога ще е готово изследването. Jay_C И аз бих се радвал ако се окаже сухо мляко поне няма да е някакъв буклук ама знае ли човек. “Shut Up and Train” |
|
|
15.03.2006, 18:53
Темата вълнува и мен - наскоро имах разправии с некоректни вносители и търговци на съвсем други видове стоки, та проучих нещата. Това е сайтът на Комисията по търговия и защита на потребителите. Тя е правителствена организация, която се занимава с: # Ефективно прилагане на законодателството; На сайта на Комисията могат да се подават и жалби до всеки един от регионалните и центрове. http://www.ktzp.bg/modules.php?name=ConsProt Трябва само да изберете регионалния център, на територията на който се намира търговецът, срещу чието некоректно поведение желаете да подадете жалба. На 01.01.2007 България ще се присъедини официално към ЕС. Крайно време е да се научим да си търсим правата и да не оставяме некоректни търговци да ни обират парите, без да изпълняват Не искам да звуча твърде патетично или да задръствам темата с излишни мнения, но подкрепям всички усилия на head_hunter и мисля, че тази информация може да е от полза. |
|
|
|
15.03.2006, 22:47
head_hunter, ти за % протеин ли го изследваш само или и за други съставки ? Training. It’s a small part of what we do. The other time we eat. And sleep. Recovery makes perfect. |
|
15.03.2006, 22:53
За съжаление единственото с което можеха да ми помогнат е да изследват процнт белтъчини в 100 гр. продукт. Boby_ Благодаря ти за идеята и съвета - ще се възползвам от идеята ти. “Shut Up and Train” |
|
|
|
15.03.2006, 22:56
Значи няма да знаеш колко са въглехидратите така ли? |
|
|
15.03.2006, 23:00
[quote author=“head_hunter”]За съжаление единственото с което можеха да ми помогнат е да изследват процнт белтъчини в 100 гр. продукт
Попита ли дали може да се изследва и произхода на белтъчините? Защото тук ми казаха, че само в Сф се правело такова изследване. Ще убием рибата, ако изкараме и този резултат. ДА СТАРЕЕМ КАТО КАТЕДРАЛИ, НЕ КАТО ЦЪРВУЛИ |
|
15.03.2006, 23:04
manson за съжаление ще знаем само процента на белтъчините. Neo на единственото място където изобщо приеха протеина за изследване казаха, че нямат възможност да направят анализ за произход на белтъчините т.е. да се определи от какво естество са. А за резултата прочети по-нагоре съм писал, че трябва да се обаждам на телефон който ми дадоха за да кажат кога са готови и да отида да взема изследването. Предполагам, че другата седмица в нчалото ще ги имам. Ако можеш провери къде може да се направи определяне на вида белтъчини и ще го направя и него. “Shut Up and Train” |
|
|
|
15.03.2006, 23:15
Ще взема да намина тука през нашите, може пък да разбера нещо по-конкретно, но отговора беше от рода на “ами в столичното ХЕИ..“ Тука нямали нужната апаратура за анализ. Мисля, че е доста по-сложно да се изследва произход, отколкото процент. Но все някъде в Бг трябва да е възможно да се направи такова изследване! ДА СТАРЕЕМ КАТО КАТЕДРАЛИ, НЕ КАТО ЦЪРВУЛИ |
|
16.03.2006, 11:20
[quote author=“Neo”]Ще взема да намина тука през нашите, може пък да разбера нещо по-конкретно, но отговора беше от рода на “ами в столичното ХЕИ..“ Тука нямали нужната апаратура за анализ. Мисля, че е доста по-сложно да се изследва произход, отколкото процент. Но все някъде в Бг трябва да е възможно да се направи такова изследване! Писах за одисеята ми с ХЕИ по-нагоре - не им се работи. Е това не мога да го разбера даваш пари на някой а той не ще да ги вземе :shock: . “Shut Up and Train” |
|
|
|
16.03.2006, 11:45
[quote author=“head_hunter”][quote author=“Neo”]Ще взема да намина тука през нашите, може пък да разбера нещо по-конкретно, но отговора беше от рода на “ами в столичното ХЕИ..“ Тука нямали нужната апаратура за анализ. Мисля, че е доста по-сложно да се изследва произход, отколкото процент. Но все някъде в Бг трябва да е възможно да се направи такова изследване! Писах за одисеята ми с ХЕИ по-нагоре - не им се работи. Е това не мога да го разбера даваш пари на някой а той не ще да ги вземе :shock: . Е.. и на мен ми направи впечатление..май писах за това в друга тема..Държавна работа, ниски заплати... няма как да бъде друго яче. Ама, чак пък такова отношение...Пълно е с озлобен народ! ДА СТАРЕЕМ КАТО КАТЕДРАЛИ, НЕ КАТО ЦЪРВУЛИ |
|
|
16.03.2006, 14:35
Много лесно се прави подобно изследване според мен, въпрос на минути е; незнам защо те карат да чакаш цяла седмица. Лошото е, че апаратурата, която според мен може да свърши работа е доста скъпа, знам само на едно място да имат нов апарат, но нямам достъп до там... За човешкото тяло няма резервни части. |
|
16.03.2006, 14:51
Принципно е лесно самото изследване, но само на едно място намерих къде да го направят. 40 лв. ми излезе изследването. “Shut Up and Train” |
|
|
|
16.03.2006, 16:18
[quote author=“Boby_”]Темата вълнува и мен - наскоро имах разправии с некоректни вносители и търговци на съвсем други видове стоки, та проучих нещата. Това е сайтът на Комисията по търговия и защита на потребителите. Тя е правителствена организация, която се занимава с: # Ефективно прилагане на законодателството; На сайта на Комисията могат да се подават и жалби до всеки един от регионалните и центрове. http://www.ktzp.bg/modules.php?name=ConsProt Трябва само да изберете регионалния център, на територията на който се намира търговецът, срещу чието некоректно поведение желаете да подадете жалба. На 01.01.2007 България ще се присъедини официално към ЕС. Крайно време е да се научим да си търсим правата и да не оставяме некоректни търговци да ни обират парите, без да изпълняват Не искам да звуча твърде патетично или да задръствам темата с излишни мнения, но подкрепям всички усилия на head_hunter и мисля, че тази информация може да е от полза.
Изх.№ В-03-428/07.03.06 г.
С.Ангелова
|
|
|
16.03.2006, 20:30
Тоест,от тая комисия нищо няма да излезе,щото няма да се разберът какъв е произхода и само ще бъдеш препращан. Life: Somebody to hate & somebody to love! |
|
|
16.03.2006, 21:07
Щом не е в ХЕИ, ще ти издадат ли някакъв документ и какъв, в смисъл ще има ли стойност, защото нали това е идеята, самото изследване вече сме го правили.. ДА СТАРЕЕМ КАТО КАТЕДРАЛИ, НЕ КАТО ЦЪРВУЛИ |
|
|
16.03.2006, 23:30
Вижте какво пише в един стар брой на Олимп: За човешкото тяло няма резервни части. |
|
17.03.2006, 11:34
Естествено, че ще издадат документ все пак е държавна лаборатория към БАН. Size много си прав ако знаеш и сега какво ходене по мъките беше аз по-нагоре съм описъл само малка част колкото да разберете за какво става въпрос. Mr_Muskul дай да се разбереме как да реализираме идеята. Много се радвам, че всички се включихте с идеи, колкото повече глави толкова повече добри идеи. “Shut Up and Train” |
|
|
|
17.03.2006, 23:57
offtopic: Искам да благодаря на head_hunter за положените усилия, за благото на всички ни.Приеми от всички нас едно голямо БЛАГОДАРЯ THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
18.03.2006, 00:48
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]offtopic: Искам да благодаря на head_hunter за положените усилия, за благото на всички ни.Приеми от всички нас едно голямо БЛАГОДАРЯПрисъединявам се и аз! - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |