Във връзка с изследването проведено на Про Голд 90!

Дата: 16.02.2007
От: Shumen
16.02.2007, 01:32

Чуствам се много гадно от факта че много хора са излъгани. Давам една идея моля кажете си мненията преди 2 часа влязох случайно във вашия форум и прочетох всичко за PRO GOLD XX% . Предлагам да се съберем колкото се може повече желаещи да се купят от най - известните бг продукти по 1 проба да се направи и да се предоставят резултатите във форума ? ИМА ЛИ СЪГЛАСНИ ? кажете дано сме повече . Ако сами не си помогнем никой няма да ни помогне аз например нямам намерение да сменям pro gold 46 с еквивалентен като съдържание и дръга марка “БОКЛУК“. Смятам че всеки който се съмнява в резултатите ще може сам да дойде на предаването на съответните проби и на получаването им ? какво мислите. Така и по евтино ще излезе.. Много благодаря за положените от теб усилия head_hunter smile дано се обадят и други като теб да решим проблема веднъж завинаги.

GL6

Дата: 29.01.2007
От: София
03.03.2007, 21:04

....................

Дата: 16.10.2005
От: Пловдив
04.03.2007, 05:02

[quote author=“kadze”]Но на фона на общия резултат обаче, процентните разликите в белтъчния аминен азот при млечния протеин (казеина) и яйчния протеин (яйчния албумин) не съществено влияят на общия резултат.

И какво ще рече това на разбираем език ? Да не говорим, че продукта въобще не би трябвало да съдържа соев протеин, при условие, че се продава за млечно-яйчен.

04.03.2007, 22:46

.............................

Дата: 04.06.2005
05.03.2007, 01:15

днеска си зех 90-ка smile сутрин си го бъркам с овесени ядки и мляко и е супер smile за вкус става  :D :D :D

<——Персонален Фитнес инструктур,изготвяне на индивидуален хранителен и тренировачен режим,според целите на клиента и тренировка с мен за показване на правилното изпълнение на упражненията,който иска 0899856998-Тео цена 20лв smile

Дата: 07.12.2006
От: Sofia
05.03.2007, 14:43

Kadze, в крайна сметка какво се оказва, че Про Голд е не само 40%, но е и соев, така ли?

06.03.2007, 01:04

..............................

Дата: 02.03.2007
09.03.2007, 23:22

[quote author=“head_hunter”]Пробата вече е взета - чакам резултата. След известно прехвърляне на топката м/у различните инстанции на ХЕИ накрая ме пратиха в РИКОЗ и там с много разправии успях да се добера до една девойка /явно некомпетентна/ която всячески ме убеждаваше, че там подобни изследвания не се правят. След като показах протокола на Neo и red същата слабоумна девойка отговори “Е във Варна може и да правят такива изследвания ама тука не ти е Варна“  :shock: . След кратък спор с нея за служебните и задължения и правата ми като частно лице онази извика някъкво охранителче което се опита да ме изхвърли като куче, но седна на земята - поразмисли и се скри навътре в зградата предполагам да вика подкрепления  :twisted: . Тръгнах си от там много разочарован. След известно проучване намерих подходящото място където приеха да изследват хранителната добавка и хората бяха повече от любезни /няма да споменавам мястото където се изследва до момента в който не излязат резултатите/. Интересен беше коментара на една от лаборантките когато взимаха пробата - “Да не се окаже и твойто сухо мляко“  :shock:  - сега чакам да станат резултатите и ще ги сложа тук в темата.

Първо искам да поясня на head_hunter,че ХЕИ и РИОКОЗ е една и съща институция-просто преди се казваше ХЕИ,а сега е РИОКОЗ.Второ-изследвания на хранителни добавки се правят не в централата на РИОКОЗ,а в Центъра пон хигиена-подразделение на РИОКОЗ,намиращо се на бул.Иван Гешев 15 до Университетската болница.Аз също първо се обърнах към централата на РИОКОЗ,но една млада и много любезна жена ме упъти към въпросния център по хигиена-незнам дали е била тази,която head_hunter има предвид,но това е без значение.Днес се обадих до там-резултатите са готови-т.е.протоколът е разписан.Специалистът,провел изследването,е Десислава Гюрова.Във вторник идната седмица ще отида във София да взема въпросния протокол и да разбера резултатите.Веднага ще публикувам протокола от изследването-в него е описано всичко,което ни интересува.Скоро истината ще излезе на яве.Въпрос на дни.
И аз да ти поясня да не пускаш поредни постове с едно и също съдържание.Вярно има митове че силните момчета сме тъпи но не вярвй на всичко
ASTOR

Дата: 31.01.2004
10.03.2007, 20:20

Сложи линкове със снимки в темата, мисля че ще е интересно на всички.

Дата: 13.02.2004
12.03.2007, 15:39

[quote author=“Trepa4a”][quote author=“head_hunter”]Пробата вече е взета - чакам резултата. След известно прехвърляне на топката м/у различните инстанции на ХЕИ накрая ме пратиха в РИКОЗ

Четеш ли изибщо какво съм писал? Ето оцветил съм ти го в червено следващия път да не ми разясняваш коя институция към коя е и кое на какво е подразделение.
Хайде и аз чакам с нетърпение резултатите та да пусна и аз, че не съм правил скоро да видим в действителност манипулирана ли е пробата.

п.п. Не ми пускай повече ЛС-та да си мълча и заплахи или прави нещо или си трай, че ставаш смешен.

“Shut Up and Train”
————————————-
“I’m Not Here to Talk”
————————————-

Дата: 09.03.2007
От: Димитровград
05.11.2007, 22:22

ехоо какво става ? smile маи нещатата замряха..

Слава на БОГА ! smile

Дата: 12.10.2004
От: Stara Zagora - center of the universe
15.07.2008, 00:04

Той Христо Ботев си го е казал в творбата си “В механата“...

Тъкмо се разрових за про голда, че мислех да правя цикъл с него. Вдигам темата с много питанки по темата.

Не е важно да си добър, важното е да си маниак.
http://www.bb-team.org/recipes/1268 - рецептата за  отварата на Панорамикс! smile