Във връзка с изследването проведено на Про Голд 90!
|
18.03.2006, 12:06
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]offtopic: Искам да благодаря на head_hunter за положените усилия, за благото на всички ни.Приеми от всички нас едно голямо БЛАГОДАРЯ И аз се присъединявам към голямото БЛАГОДАРЯ ! |
|
|
|
18.03.2006, 16:10
Имам още една идейка. Ако искате да ги подкопаете още може да дадете проба от Джуниър. Не че някой го пие и т.н. но от всички продукти мисля че тои най-много ще се провали на теста етикет/съдържание. Не може да има 53% протеин вътре! Просто няма начин :twisted: |
|
|
18.03.2006, 19:32
[quote author=“manson”]Имам още една идейка. Ако искате да ги подкопаете още може да дадете проба от Джуниър. Не че някой го пие и т.н. но от всички продукти мисля че тои най-много ще се провали на теста етикет/съдържание. Не може да има 53% протеин вътре! Просто няма начин :twisted: Ох manson какви 53% , тоя протеин единственото което съдържа е комбинация от засекретени билки и химически съединения ускоряващи отделянето на стомашни газове :x Аз един път направих грешката да го купя и опърдях всичко което можеше да се опърди, даже се будих вечер... Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата! Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност |
|
|
18.03.2006, 19:44
[quote author=“x_3_mar”]Ох manson какви 53% Е нали и аз това казах. Пил съм го, знам какъв боклук е :evil: |
|
|
18.03.2006, 20:18
Браво head_hunter няма как да ти стиснем ръката но ТИ СИ ЧОВЕКА •Сериозността - това е умението да направиш простите неща сложни. |
|
20.03.2006, 11:30
red, а на посочения телефон на ДВСК звъня ли? Щом КЗТП не може да помогне, трябва да се търси друга институция - ДВСК има правомощия за хранителните продукти. |
|
|
24.03.2006, 01:16
Какво стана има ли резултат още :?: |
|
|
24.03.2006, 17:58
[quote author=“shorty”]Какво стана има ли резултат още :?: Във вторник резултатите ще са готови, а съответно в сряда до към обяд мисля да съм ги качил. “Shut Up and Train” |
|
|
|
26.03.2006, 16:13
под 50 % ще е със сигурност .. ама като питаш и продавачите в магазините ги е срам да ти кажат “ да 90 е“ винаги измислят нещо да отклонят темата :mrgreen: head_hunter 10х и от мен Маската пада, остава човекът и героят изчезва. |
|
|
27.03.2006, 01:14
[quote author=“Boyanch0”]под 50 % ще е със сигурност .. ама като питаш и продавачите в магазините ги е срам да ти кажат “ да 90 е“ винаги измислят нещо да отклонят темата :mrgreen: head_hunter 10х и от мен Хайде не бъди толкова сигурен ако обичаш, изчакай резултатите първо THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
27.03.2006, 13:33
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Boyanch0”]под 50 % ще е със сигурност .. ама като питаш и продавачите в магазините ги е срам да ти кажат “ да 90 е“ винаги измислят нещо да отклонят темата :mrgreen: head_hunter 10х и от мен Хайде не бъди толкова сигурен ако обичаш, изчакай резултатите първо Естествено , че може да е сигурен нали вече ги правихме тези резултати :evil: , и преди две години пак саправени и са показали 46% и 47% , вие колко пъти искате да се направят изследванията , 100 пъти ли за да повярвате :shock: . Всъщност това си ваша работа |
|
|
27.03.2006, 14:55
[quote author=“red”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Boyanch0”]под 50 % ще е със сигурност .. ама като питаш и продавачите в магазините ги е срам да ти кажат “ да 90 е“ винаги измислят нещо да отклонят темата :mrgreen: head_hunter 10х и от мен Хайде не бъди толкова сигурен ако обичаш, изчакай резултатите първо Естествено , че може да е сигурен нали вече ги правихме тези резултати :evil: , и преди две години пак саправени и са показали 46% и 47% , вие колко пъти искате да се направят изследванията , 100 пъти ли за да повярвате :shock: . Всъщност това си ваша работа Всъщност като гледам много хора мислят, че си направихме някаква далавера с тия изследвания. Да не ти пука, не съм очаквал медал да ми закичат. ДА СТАРЕЕМ КАТО КАТЕДРАЛИ, НЕ КАТО ЦЪРВУЛИ |
|
27.03.2006, 20:38
[quote author=“Neo”][quote author=“red”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Boyanch0”]под 50 % ще е със сигурност .. ама като питаш и продавачите в магазините ги е срам да ти кажат “ да 90 е“ винаги измислят нещо да отклонят темата :mrgreen: head_hunter 10х и от мен Хайде не бъди толкова сигурен ако обичаш, изчакай резултатите първо Естествено , че може да е сигурен нали вече ги правихме тези резултати :evil: , и преди две години пак саправени и са показали 46% и 47% , вие колко пъти искате да се направят изследванията , 100 пъти ли за да повярвате :shock: . Всъщност това си ваша работа Всъщност като гледам много хора мислят, че си направихме някаква далавера с тия изследвания. Да не ти пука, не съм очаквал медал да ми закичат. Е момчета аз определено не мисля така - благодарен съм Ви на Вас които направихте изследването /знам вече от личен опит каква разправия е/ и на всички потребители които са помогнали със средства! Да не Ви пука кой какво си мисли направихте нещо добро за потребителите на форума и най-важното проявихте инициатива. От мен голямо БЛАГОДАРЯ! “Shut Up and Train” |
|
|
27.03.2006, 23:38
[quote author=“head_hunter”] @head_hunter ..ако не се лъжа май утре излизат и твоите резултати и скоро ще се уверим във вече доказаното за втори път l0v3 4 FuN |
|
|
28.03.2006, 00:58
head_hunter Колко пари ти струва това изследване? за този продукт http://www.sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=17 ULTRA WHEY PRO В момента съм си купил голямо количество от него за лично ползване и реално не искам да се блъскам с боклук. По добре да малко повечко пари но да знам какво пия... |
|
|
|
28.03.2006, 02:08
Red , neo оценявам какво сте направили не си правете грешни изводи , просто вече като от 2 места се потвърди е по добре нали THE BIG MEN 130 Oki |
|
28.03.2006, 10:49
[quote author=“FiLA”]head_hunter Колко пари ти струва това изследване? за този продукт http://www.sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=17 ULTRA WHEY PRO В момента съм си купил голямо количество от него за лично ползване и реално не искам да се блъскам с боклук. По добре да малко повечко пари но да знам какво пия... Към 40 лв. излезна и много разправии с различните държавни институции. Честно да си кажа радвам се, че днес ще приключи една част от това. Държах сам да финансирам всичко тъй като мисля да не им се размине само с оповестяването на резултатите. “Shut Up and Train” |
|
|
28.03.2006, 19:43
Еми аз определено искам да проверя този продукт, обаче ме притеснява отнетото време все пак бачкам по цял ден и едва ли ще имам времето за да организирам всичко това. |
|
|
|
29.03.2006, 11:55
[quote author=“head_hunter”] Във вторник резултатите ще са готови, а съответно в сряда до към обяд мисля да съм ги качил. Чакаме с нетърпение резултатите.дано са готови. Be Real ! |
|
29.03.2006, 13:32
[quote author=“realityman”][quote author=“head_hunter”] Във вторник резултатите ще са готови, а съответно в сряда до към обяд мисля да съм ги качил. Чакаме с нетърпение резултатите.дано са готови. За съжаление и тук се почна едно разтакаване - след телефонно обаждане, че резултатите са готови отидох на място да си ги взема там се оказа, че не били разписани от директора на въпросното учреждение и да съм минел в петък или понеделник :( . Е нямам избор ще ходя пак в петък. “Shut Up and Train” |
|
|
|
29.03.2006, 13:39
[quote author=“head_hunter”]За съжаление и тук се почна едно разтакаване - след телефонно обаждане, че резултатите са готови отидох на място да си ги взема там се оказа, че не били разписани от директора на въпросното учреждение и да съм минел в петък или понеделник :( . Е нямам избор ще ходя пак в петък. Е** си Бюрокрацията. То голямо разписване ще падне :wink: Ще изчакаме нямаме друг избор! По-здрави! Фернандо Алонсо - каруцар №1 във Ф1. Най-добрия си остава Михаел Шумахер!!! |
|
|
30.03.2006, 02:23
[quote author=“M16”]Е** си Бюрокрацията. То голямо разписване ще падне :wink: Ще изчакаме нямаме друг избор! По-здрави! Цялата ни държава е една огромна бюрократична машина, сега съм в процес на узаконяване на един обект, и няма да и разправям за какво става дума THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
30.03.2006, 04:30
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“M16”]Е** си Бюрокрацията. То голямо разписване ще падне :wink: Ще изчакаме нямаме друг избор! По-здрави! Цялата ни държава е една огромна бюрократична машина, сега съм в процес на узаконяване на един обект, и няма да и разправям за какво става дума А си нямате на идея в Италия з акаква бюрокрация става въпрос. Минаваш през 50 гишета (стнала си в 4 за да оправиш всичко) и те хваща обедната почивка от 12:30 до 15:30….няма проблеми Първият форум за бокс и кикбокс в България: |
|
|
02.04.2006, 04:50
[quote author=“head_hunter”]Е нямам избор ще ходя пак в петък. Какво стана ... да нямаше и представители на Нутрим там? :D |
|
03.04.2006, 12:54
[quote author=“MaXo”][quote author=“head_hunter”]Е нямам избор ще ходя пак в петък. Какво стана ... да нямаше и представители на Нутрим там? :D Не за съжаление нямаше - въпреки, че ми се искаше някой от тях да окаже натиск, но явно не стана :cry: . Не бяха разписани още. Днес вече са готови приятелката ми се обади и ще ходи тя да ги вземе днес това означава, че утре ще пъдат обявени резултатите тук под формата на сканиран протокол който ми се издава от там. Днес ще мога само да напиша резултатите, а утре сами ще ги видите! “Shut Up and Train” |
|
|
03.04.2006, 16:27
Супер супер супер |
|
|
03.04.2006, 19:28
Ето и резултатите: общ белтък в проценти на свежа маса - 46.0 Нямам идея кога ще мога да кача самия протокол - имам проблеми с компа, но обещавам да го кача до няколко дни. “Shut Up and Train” |
|
|
|
03.04.2006, 19:38
Значи като цяло резултатите на red се препокриват с твойте.така, че нама съмнение , че Нутрим яко ни будалкат с протеините и тяхното съдържание. Be Real ! |
|
03.04.2006, 19:43
еми наистина БЛАГОДАРЯ за всичко което направи!!!Дано сега поне да не бъде успорвано и твоето изследване :wink: WE RIDE TOGETHER!WE DIE TOGETHER! BAD BOYS FOR LIFE!!!!! |
|
|
03.04.2006, 19:52
е сега вече няма никакво съмнение че Про 46-47 си е едно обикновенно гейнърче |
|