Във връзка с изследването проведено на Про Голд 90!
|
|
03.04.2006, 20:02
Няма съмнение. Нутрим яко ни будалкат. Преметнаха ни през детската градина. Доста ще се замисля преди да си купя някаква българска добавка. Be Progressive!! |
|
03.04.2006, 20:11
и аз имам още малко про голд от този и край нема повече никога на нутрим да си зимам ебати лъжците ... |
|
|
|
03.04.2006, 20:53
Дам ..... до тук бях и аз... и дано някой има нерви да се наеме да ги съди ... |
|
|
03.04.2006, 21:39
[quote author=“head_hunter”]общ белтък в проценти на свежа маса - 46.0 head_hunter, каква е разликата? |
|
03.04.2006, 21:45
Разликата е в това, че едното е приготвено за консумация, а другото е сухата маса взета направо от кутията. “Shut Up and Train” |
|
|
|
03.04.2006, 21:47
[quote author=“head_hunter”]Разликата е в това, че едното е приготвено за консумация, а другото е сухата маса взета направо от кутията. Аха. И мислиш ли сега да предприемаш нещо? |
|
03.04.2006, 21:52
Да имам някои неща в предвид. Ще пратя е-майл до Нутрим, като ще им поискам обяснение за случая, както и публично извинение към потребителите, а също и компенсация, в случай че не се съгласят ще се предприемат мерки за завеждане на наказателно произвдство и граждански иск. Тук вече вариации много. “Shut Up and Train” |
|
|
|
03.04.2006, 22:24
Радвам се, че резултатите се потвърдиха. Иначе не знам какво щях правя, сигурно да спра да посещавам форума, тъй като много народ не повярва, вкл и модератори. Но още един подобен резултат показва, че измамата е тенденция от години, а не е вследствие на кофти партида, или някакъв производствен проблем. (предвид изследването от преди две години и сега нашите, направени в двата края на България - Варна и София.) Абсолютни мошеници. линк към ансамбъла на Нутрим Не е лошо няколкото вече теми по въпроса, да се обединят в една, ако това не е проблем за модераторите. ДА СТАРЕЕМ КАТО КАТЕДРАЛИ, НЕ КАТО ЦЪРВУЛИ |
|
03.04.2006, 23:14
Не не..тоя форум техния е под сякаква критика...на всички въпроси относно качесвтото и изследванията Модераторчето само едно си знае...“Това са спекулации от страна на доброжелатели.Нутрим държи на името си , качесвтото е гарантирано.“ !! l0v3 4 FuN |
|
|
|
03.04.2006, 23:47
Да не говорим че трие всички “отрицателни мнения“, бях писал няма нищо останало, егати и цензурата THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
03.04.2006, 23:48
head_hunter Be Real ! |
|
|
03.04.2006, 23:51
Интересно е другото какво е Ред е на Уей-а сега да не се окаже и той с толкова... THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
03.04.2006, 23:54
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Интересно е другото какво е Почти сигурно, че е въглехидрати.Те са най-изгодни и излизат най-евтино за производителя, обаче ме съмява, че има и някакви други вещества в този продукт, които дават такива резултати, които описват повечето, които са го вземали.Толкова много доволни имаше от този продукт.това е само предположение де.Be Real ! |
|
|
03.04.2006, 23:58
[quote author=“realityman”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Интересно е другото какво е Почти сигурно, че е въглехидрати.Те са най-изгодни и излизат най-евтино за производителя, обаче ме съмява, че има и някакви други вещества в този продукт, които дават такива резултати, които описват повечето, които са го вземали.Толкова много доволни имаше от този продукт.това е само предположение де.Ми не може да приемаш въглехидрати и да нямаш резултати .. аз така си го обяснявам |
|
04.04.2006, 00:06
Аз предлагам head_hunter, Red и neo като главни инициатори да се организират, да съберат всички данни, резултати и тем подобни и да дадат публичност на проблема като сигнализират на Господари на ефира. Като знам с какви проблеми се заемат да разследват мисля че този няма да го подминат. |
|
|
|
04.04.2006, 02:30
Ами, събират се група потребители, взимат камера заснемат скрито покупка на продукт от аптека, хубаво заснемат да се види бандерола и че не е разпечатван. Заснемат как го дават на изследване. Междувременно събират имената на продавача, човека приел препарата за изследване, водят си протокол за събитията и лицата участвали в целия процес от аптеката към службата за изследвания, за да се докаже че въпросната кутия не е отваряна междувременно. След това документират отново скрито как взимат резултатите. Събират се за по бира, обмислят наемат юрист да ги консултира колко пари могат да получат. Започват дело. Съдът ще: Това е нормална история случваща се в модерните държави. Единственото нещо което пречи това да се случи тук е липсата на мотивация у определен кръг преебани потребители. Вие от кой тип потребители сте? |
|
04.04.2006, 11:47
[quote author=“Vladimir.Nedkov”]Ами, събират се група потребители, взимат камера заснемат скрито покупка на продукт от аптека, хубаво заснемат да се види бандерола и че не е разпечатван. Заснемат как го дават на изследване. Междувременно събират имената на продавача, човека приел препарата за изследване, водят си протокол за събитията и лицата участвали в целия процес от аптеката към службата за изследвания, за да се докаже че въпросната кутия не е отваряна междувременно. След това документират отново скрито как взимат резултатите. Събират се за по бира, обмислят наемат юрист да ги консултира колко пари могат да получат. Започват дело. Съдът ще: Това е нормална история случваща се в модерните държави. Единственото нещо което пречи това да се случи тук е липсата на мотивация у определен кръг преебани потребители. Вие от кой тип потребители сте? Идеята е добра, но това е работа на други институции вече съм се консултирал с юристи. Първо съм решил след като сканирам протокола да им го изпратя в един е-майл, в който също да поискам и обяснение, публично извинение към потребителите им, както и обезщетение за пропуснати ползи и нанесени вреди на потребителите им. В случай, че не се съгласят ще направя всичко възможно да се образува наказателно производство срещу въпросната фирма и аз лично ще заведа граждански иск, а от там нататък ако се организират повече хора може и да се заведе още един групов иск. Направих въпросното изследване като основа за разследване, което трябва да проведат компетентните органи - просто като подам жалбата да не гледат на мен като на поредния луд който нещо му е докривяло и е решил да съди някой си. А видео записи не се приемат в съда като доказателствено средство. “Shut Up and Train” |
|
|
|
04.04.2006, 12:23
Хм, нищо изненадващо. Просто head_hunter потвърди резултата на Red & Neo… Фернандо Алонсо - каруцар №1 във Ф1. Най-добрия си остава Михаел Шумахер!!! |
|
|
04.04.2006, 12:39
Нищо лошо, но това е голяма компания. Имат достатъчно пари за подкупи и делото така ще се протака, няма да са достатъчни доказателствата и не знам какви още измислени причини ще има и резултатът ще е нулев. Все пак стискам палци! Ако се намеси медия, само тогава би имало ефект. Писмо до вестник “Труд“ няма ли да свърши някаква работа? |
|
|
04.04.2006, 13:09
Според мен няма да можем да ги осъдим, но както и да е..Поне ще се вдигне доста шум и ще загубят достатъчно. Какво им пречи сега да кажат, че някой недоброжелател е отворил внимателно кутията, сипал е нещо си, затворил я е и я носи еди къде си. Че няма да се извинят - няма. Все едно да си плюят на бизнеса. Ще се назначи там някаква независима експертиза, която ще покаже, че всичко е наред, или ще признаят за някакво малко отклонение от стойностите, (не по тяхна вина)което веднага ще бъде “отстранено“ и така... Слеарчо се скъса да ме призовава да отида до офиса им и от там да взема една кутия и да я занеса за изследване, т.е. имат си и с 90% съдържание, ако се наложи. ДА СТАРЕЕМ КАТО КАТЕДРАЛИ, НЕ КАТО ЦЪРВУЛИ |
|
04.04.2006, 13:22
Дори и да не ги осъдят ще се опитам да намеря достъп до медиите. Поне ще се пробвам да заведа наказателно производство с/у тях то поне е безплатно и няма да ми се налага да се набутвам и по адвокати. Важното е, че се разбра за какво става въпрос и вече не могат да кажат, че правиме спекулации. А що се отнася до отварянето на кутиите е и във Варна и в София ли ги отварят - брей колко недоброжелатели имало с/у тази честна Българска фирма. Милите хорица скъсват се те от работа денонощно да отварят кутииките с “протеин“ и се надяват NEO, RED или head_hunter да си купят и занесат една кутийка за изследване. Могат спокойно да си отдъхнат недоброжелателите на тази фирма вече никога няма да си купя нещо на Нутрим ама никога! “Shut Up and Train” |
|
|
|
04.04.2006, 14:11
ще се наложи да даваме доста пари за вносните добавки или да не даваме изобщо.Еми здраве да е...Поздрви,и наистина всички оценяме това което направи :!: I do it because I can, |
|
|
04.04.2006, 14:17
Не си единствения. Дори и нищо да не се получи - Нутрим ще изгубят огромни количества пари. Този форум се посещава от голям брой хора, които са потенциални(или реални) клиенти на Нутрим. И съм сигурен, че вярват на изследванията. Просто всеки човек с здрав разум би повярвал. Равносметката е следната: Февруари 2006 Нео и Ред организират подобно изследване във Варна. Резултатите са подобни - 47,25% Април 2006 Хед_хънтър(София) пуска изследване - вече напълно официално. Резултати: общ белтък в проценти на свежа маса - 46.0 Предполагам няма 2 мнения по въпроса...проби направени в радиус почти две години. проби правени в два града отдалечени на 400-500 км един от друг...Явно това е практика при Нутрим, а не случайност. “Beware of the evil hanger!“ - The Anoraknophobian |
|
|
04.04.2006, 15:05
Никога никога никога няма да помириша добавки на Нутрим!И дори да не успее никой да ги осъди вече ще си имат 1 на ум , даже си мисля че ще пооправят качеството ако се вдигне врява :twisted: Всеки умира ,но не всеки живее истински! |
|
|
04.04.2006, 15:25
head_hunter ако започнеш дело то ще се проточи доста. Ще вложиш доста нерви и пари. Просто няма смилъл. А и на всичкото отгоре в България е пълно с подкупни хора. Сигурен съм, че ги има и в съдебната система. Просто за пореден път беше доказано, че живеем в една долна страна пълна със тарикати, които мамят на дребно. Be Progressive!! |
|
04.04.2006, 15:31
diksi не си прав.Ако човека иска да ги съди много добре ще направи така както би направил всеки нормален човек на запад.Ако не успее тук в Страсбург 100% ще ги осъди!А за парите ако спечели делото което е почти сигурно ще му бъдат изплатени всички разходи! ЧУЙТЕ ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ |
|
|
|
04.04.2006, 15:32
И аз няма да си купя повече Нутрим предпочитам да си взимам Биогейм поне ми е близо офиса им,а и имат някви сертификати казват,че изнасят извън България. |
|
|
04.04.2006, 15:38
Дори и да изнсят за Италия е много малка вероятността да ги продават на съсщата цена там както в БГ(съответно и качеството ще е друго).например купи си ново пежо от франиция,купи 1 и от България ще имат огорома разлика в качеството така е и с добавките никой в италия няма да ги купува ако не струват :? Всеки умира ,но не всеки живее истински! |
|
|
04.04.2006, 15:45
Иначе всички добавки поскъпват, ПРО ГОЛД-а поевтинява... :wink: ДА СТАРЕЕМ КАТО КАТЕДРАЛИ, НЕ КАТО ЦЪРВУЛИ |
|
|
04.04.2006, 15:54
[quote author=“Neo”]Иначе всички добавки поскъпват, ПРО ГОЛД-а поевтинява... :wink: |