постапенен спад в силата как да се спрявя!!
|
|
22.03.2006, 21:52
имам един вапрос вапреки 4е незнам дали то4но тук му е мястото но.Тренирам ве4е малко на 6 месеца активно по 3-4 дена седми4но но от около половин месец забелязва лек но постапенен и системен спад в силата си не 4е се 4усвам уморен но немога да вдигам колкото преди месец и това за вси4ки мусклуни групи.Какво да направя казаха ми да спра за околомесец номе с е страх 4е 6те загубя много мускулна маса като по4ижа,м и незнам какда сесправя предполагам 4е и вие сте имали такижа проблеми Така 4е даите савет!!
nqma kakvo da kaja |
|
22.03.2006, 22:00
Ами кажи си програмата,по която тренираш...упражнения,хранене,сън,добавки.Най-вероятно претренираш и не можеш да се въстановиш за следващата тренировка. [quote author=“так“] |
|
|
23.03.2006, 19:50
месец почивка е много стигат ти и 1-2 седмици |
|
|
|
23.03.2006, 20:44
Според мен проблема е в недостатъчното хранене ,но все пак дай повече подробности за хр. си режим и програмата. Be Real ! |
|
|
23.03.2006, 22:05
Ядеш малко, тренираш много, не почиваш достатъчно - една от трите причини е, или и трите заедно.
|
|
|
25.03.2006, 18:11
като програма тренирам в следниа сплит парви ден гарди бицепс трети ден граб трицепс предмишница и пети ден рамо и крака като заменям краката понякога с кардио тренировка храня се нормално взима суроватачен протеин преди и след тренировка и креатин интересното е че не губя маса от 2-3 месеца сам си все 90 кг ако искате мога и упражненията да си кажа но не правя пове4е от 4 вида и то само за гарди и граб ина4е бицепс трицепспо три упражнения , рамо едно основно и другите за предно задно и за ширина но мисля да почина наистина 1 седмица но няма да спирам добавките! ако имате препораки кажете.А и забравих да кажа винаги правя по наи-много 4 серии в които или са 4 по 8 повторения или 12 10 8 6 nqma kakvo da kaja |
|
|
25.03.2006, 18:46
Спада на силата (спад, а не застой!) е първият симптом на претренирането. Аз лично ти препоръчвам: 1). Една седмица пълна почивка. Разбира се, продължаваш да приемаш добавките както досега. Тялото сега се нуждае особенно много от тях за да се възстанови - ще ги попива каато гъба! Сигурен ли си, че си докарваш 2 г. белт. на кг. тегло? Витамини приемаш ли? 2). Когато почнеш отново вместо 4 упр. за големите МГ прави 3, а за малките МГ вместо 3, прави 2 упр. Помисли логично дали не е така! :wink: По-здрави! http://www.bg-muscles.com/content/view/14/39/ ЗДРАВКО ЗАНЕВ - ПЕТИ В СВЕТА ЗА 2007! |
|
|
25.03.2006, 19:14
мерси пич не невзимам витамини само ц и б ще те послушам но аз искам след по1ивката да качвам сила че може да ми препорачаш упражнения за сила а относно 2 грама на 1 кг тегло 50 ми иджат от протеина другите гледам да са от хапването но така като самси смятал мисля 4е са някаде кам 1,5 грама nqma kakvo da kaja |
|
|
25.03.2006, 19:52
[quote author=“hamsterix”]мерси пич не невзимам витамини само ц и б ще те послушам но аз искам след по1ивката да качвам сила че може да ми препорачаш упражнения за сила а относно 2 грама на 1 кг тегло 50 ми иджат от протеина другите гледам да са от хапването но така като самси смятал мисля 4е са някаде кам 1,5 грама Ами, много лошо тогава! Съотношението 1,5г/кг го дават за поддържане, а за растеж 2,0-2,2г/кг. Тогава не се учудвай, че си стоиш на 90 кг! А недостатъчните белтъчини също така ускоряват и настъпването на претренирането! Относно качването за сила на лежанката конкретно, ти препоръчвам да почнеш да правиш силова пирамида като на върха правиш 2-3 серии по 2-3 повторения и завършваш с една серия колкото можеш повече повторения (15-20-30…) с тегло на щангата равно на телесното ти тегло. Аз лично на другия ден имам такава мускулна треска, че ме болят гърдите при пипане! Я пробвай така! http://www.bg-muscles.com/content/view/14/39/ ЗДРАВКО ЗАНЕВ - ПЕТИ В СВЕТА ЗА 2007! |
|
|
25.03.2006, 21:36
Според мен също спада се далжи на недояждане.И по-добре да продалжава по съшата програма.Просто да похапваа повечко и да види какво ще стане.Какъв е смисала да си променя програмата ако до сега се е чувствал добре по-добре да продалжи по нея само да яде повече. The sucsess is my only mother fucking option!!! |
|
|
11.07.2007, 10:02
Ще се разделяме скоро с теб май... Koito ne trenira za masa e ebati pederasa |
|
|
11.07.2007, 10:26
Вземи си 1 седмица почивка и увеличи храненията и ще си ок. |
|
|
11.07.2007, 11:04
Пича е имал спад преди 1 година и нещо ако не гледате датата Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
11.07.2007, 11:34
ДА МЕРСИ ЗА ИНФОТО НО АЗ ПОСЛЕ ПОРАДИ ЗДРАВОСЛОЕНИ ПРОБЛЕМИ СПРЯХ ФИТНЕСА И ОТ 2 МЕСЕЦА СУМ НАНОВО В ИГРАТА И СЕГА МИ Е УЖАСНО ТРУДНО:)) nqma kakvo da kaja |