Да поговорим за Е-тата

Дата: 13.12.2006
От: Варна
24.08.2007, 00:03

Доказаха, използвайки плъхове, че аспартама е мн вреден (е951). Причинява рак, левкимия, чернодробна и бъбречна недостатъчност, надебеляване, а всички тествани плъхове получили злокачествен тумор на мозъка! Имаше още мн бъгове… Не пийте готов студен чай-има аспартам,. Кока кола компани пък търсила заместител на аспартама. Смятат за сега неква билка която се среща в амазония…

Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие.

Дата: 25.11.2007
26.11.2007, 23:04
Qnislav - 17.08.2007, 19:39

а добавките с E950, E951, E954 ?!

Яниславе Е951=аспертам. Виж поста над моя и съди сам…

Veni, vermini, vomini…

Дата: 20.02.2008
27.03.2008, 23:53

Аз поне си имам баба и дядо и всяка седмица като се прибера ме чака чисто пресно мляко,ама през седмицата е почти невъзможно,бтв купувайте си извара Дядя Либен,няма никакви консерванти и темподобне Е-та wink

Дата: 11.08.2006
От: гр. София
30.03.2008, 22:49
Fed - 27.03.2008, 23:53

Аз поне си имам баба и дядо и всяка седмица като се прибера ме чака чисто пресно мляко,ама през седмицата е почти невъзможно,бтв купувайте си извара Дядя Либен,няма никакви консерванти и темподобне Е-та wink

Ти наистина ли вярваш, че няма? Как според теб има срок на годност от поне 20 дни ? smile

Дата: 12.09.2007
От: България, Кърджали Сити
19.04.2008, 00:12

Виж за изварата си много прав. Уж НЯМА консерванти и това я прави по-скъпа от другата ТОВА Е хаха

Всяка държава си има мафия, но само в България мафията си има държава…

Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, не гледай, а иди да помогнеш на мечката…

Моят Дневник

Дата: 12.04.2008
19.04.2008, 14:34

Само мога да кажа, че в мултивитамини като центрум има Е-та. Какво ще кажете?!

Дата: 11.08.2006
От: гр. София
19.04.2008, 16:38
nightcom - 19.04.2008, 14:34

Само мога да кажа, че в мултивитамини като центрум има Е-та. Какво ще кажете?!

И в почти всички хранителни добавки като суроватъчен изолат, разтворими таблетки , течни аминокиселини има Е-та? Е, и? smile
Нека не казваме , че нещо е “лошо” само защото има Е номер вътре.
Например, зад някои Е-та се крият простичка лимонена киселина или витамин C.....

Дата: 07.09.2007
От: BG
19.04.2008, 17:56

Мдааааааа...така си е

Я, сега да се изкажа
smile

Дата: 12.04.2008
23.04.2008, 16:39

И в почти всички хранителни добавки като суроватъчен изолат, разтворими таблетки , течни аминокиселини има Е-та? Е, и? 
Нека не казваме , че нещо е “лошо” само защото има Е номер вътре.
Например, зад някои Е-та се крият простичка лимонена киселина или витамин C.....

точно това исакм да кажа, това че има Е-та не значи че е боклук… Е-та навсякаде, по всяко време

Дата: 08.05.2007
От: България
24.04.2008, 11:47
Sharp - 11.07.2006, 20:11

За мен простичко нещата стоят така.Който иска да избягва Е-тата може преспокойно да се храни със сурови (имам предвид да ги купите сурови,а не да ги ядете сурови smile ) месо,яйца,млека,зеленчуци,плодове,ориз,картофи,ядки(така или иначе това е основно храната на трениращите,респективно на пишещите в този форум).Нека всеки си прецени сам,като разбира се не изпадаме в крайности. :D

П.П. Защо са Ви готови пържоли(освен в краен случай),като приготвянето им отнема има-няма 10мин.

В суровото месо има друг риск. Животните се хранят с хормонални продукти, за по-бързо нарастване и избиване на паричките. Всички тези хормони се прехвърлят с месото в човешкия организъм. Това не е за подценяване. Не само Е-тата са проблем на храненето!

Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си!

Дата: 10.03.2007
24.04.2008, 21:15

Да, затова навън(Европа, Америка...) има така наречените еко ферми. Там животните се хранят само със трева, просо и всичко естествено, както и има всякакви еко продукти, но са и много по-скъпи. В България макар и малко има такива продукти, но не можеш да си сигурен кои от тях са наистина естествени, защото отдавна съм загубил доверието към ХЕИ(и много други институции де).

“Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein

Дата: 24.04.2008
13.09.2008, 03:51

Здравейте знам за Е-тата тези необходими за хранително-вкусовата индустрия “лайна” от сайт,който ми беше в помощ против акнето.Неговата философия е качествено хранене и начин на живот и от там идат подобренията в тялото и се спомена за тези Е-та и ме посъветваха така:Зеленчуци !!!Това е отговора зеленчуците спомагат за борбата с всички токсини и гадости,който попадат в организма,сайта имаше побликувани 100 страници в обяснение защо зеленчуците са най-добрата храна.В крайна сметка няма смисъл да обяснявам просто повярвайте зеленчуците помагат много!И наистина почнах всеки ден да ям по 0.5 кг зеленчуци и почнах да се изчиствам,което е знак че тялото се преборва с токсините и ограничих вредните храни.Има един проблем (живеем в гадна страна) и доста голяма част от България добива своите зеленчуци и плодове от околностите на Пловдив,а до Пловдив познайте какво има ...не е бунище на токсични отпадъци,но пак е извор на здраве.Там е най-големият склад за цветни метали,където се преработват или нещо такова и околностите се обсипват с метали,които попадат в почвата от там право в стомасите ни(те са не по-малко опасни от Е-тата) и не всички Е-та в България се използват в другите страни много от тях в страни като Германия,Франция и т.н. са като хлебарка в чинията.Малко трудно ви се виждат 0.5 кг зеленчуци камо ли на вкус,за жалост и аз ям храни които съдържат Е-та няма как просто за да ги избегнеш изцяло трябва да пръскаш много пари за храна,а аз ги нямам за това хапвам зеленчуци.

Дата: 22.03.2007
От: Варна
13.09.2008, 11:55
13_Godini_Fitnes_Boy - 24.08.2007, 00:03

Доказаха, използвайки плъхове, че аспартама е мн вреден (е951). Причинява рак, левкимия, чернодробна и бъбречна недостатъчност, надебеляване, а всички тествани плъхове получили злокачествен тумор на мозъка! Имаше още мн бъгове… Не пийте готов студен чай-има аспартам,. Кока кола компани пък търсила заместител на аспартама. Смятат за сега неква билка която се среща в амазония…

Добре де....то вече от много време е ясно, че аспартама е вреден! Но с какво замествате вие захарта?
Аз вече 3ти месец ползвам Стевия - тъкмо да излезе нещо свясно на пазара(дори и по-скъпо) и какво - забраниха вноса и в България и сега искам или не, май ще трябва пак да се купува подсладител :/

Дяволът е в детайлите!