maxx_muscular Апсолютно съм сагласен с тебе ! И готин подпис имаш!
по-здрави
05.09.04
14:57
:) не си спомням точно името но имаше едно много хвалено списание ... Muscular Development мисля че се казваше. Не съм го чел но ми правят впечатление отзивите за него... че не предлагало суплементи, ами качествени изследвания във връзка с правилното хранене и тренировки, но нищички за суплементите.
Пак казвам че не съм го чел и написаното за него не са мои впечатления...
05.09.04
18:38
[quote author=“maxx_muscular”]:) не си спомням точно името но имаше едно много хвалено списание ... Muscular Development мисля че се казваше. Не съм го чел но ми правят впечатление отзивите за него... че не предлагало суплементи, ами качествени изследвания във връзка с правилното хранене и тренировки, но нищички за суплементите.
Пак казвам че не съм го чел и написаното за него не са мои впечатления...
Сега нямам наблюдения, но преди две години Muscular Development беше пълно с реклами и ревюта на суплементи наравно с другите американски списания. Имаше рубрика на няколко десетки страници, посветена само на суплементи. Сега може да са си променили политиката, но ме съмнява - кой, ако не фирмите производители на добавки ще рекламира в тия списания ? Което и американско издание да отвориш, половината е реклами - главно на суплементи, гарнирани тук-таме с по някой препарат против оплешивяване или за нарастване на оная работа :lol: “Muscles, Money and Looks are OK, but a woman needs a bigger man” :lol:
От две години не си купувам и не чета списания. Наскоро в залата разгледах Олимп. Ами нищо не се е променило за две години, все едно чета някой от старите броеве. Преди време си прегледах всички стари броеве за нещо ценно. От три - четири издания (Олимп, Мускули и Фитнес, само мускули, Културизъм и Фитнес и т.н., май станаха повече от четири :) ), събирани в продължение на 4 - 5 години успях да събера около 30 страници полезна информация. Останалото го изхвърлих :). Ако искате да научите нещо полезно, прочетете няколко сериозни книги по темата. За съжаление на български такива книги почти няма, но затова пък в интернет има всичко :).
09.09.04
12:26
списания глупости...тряа си чакал то в залата има (поне в тая която ходя) всичките броеве..ама ко да им четеш при положение че има на разположение Playboy :D