Една начинаеща пита

10.08.06
16:11

[quote author=“orhidea”]Започнах да тренирам , но четох ,че организма има нужда от повече протеини а пък аз съм вегетарианка, и някой път ми писва от яйца, и др, та въпросът ми е -купих си протеин но кога да го пия сутрин преди или след тренировки, по едно предаване чух ,че за да се изгарят мазнини трябва да се тренира сутрин на гладно.
Та ще  бъда благодарна ако някой ми отговори на въпроса , преди или след тренировка, и въобще имам ли нужда от него-трабва да сваля малко килограми.

Замисли се малко де:
-сирене
-кашкавал
-извара
-мляко
-яйца
-риба
-боб, леща

в овесените ядки и  разни други бавни въгл, също има не малко преин...

Има много варианти... като вдигнеш малко и количествата, ще си ок. Но холестерол има във всички жив. продукти, така че от него не може да се избяга напълно не ядейки месо.

П.П. Гледай протеина да не е български, че иначе... лошо...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1