Не разбирам!
|
|
08.07.2006, 19:23
Такам, значи изпаднала съм в следната ситуация: за 2 месеца и 2 седмици свалих толкова колкото исках (има още малко, но го оставям за есента, нека си дам почивка малко). Спазвах си най-прилежно хранителен режим (и на фитнес ходих) и следих за отрицателен калориен баланс. Сега имам 2 въпроса: 1) По колко гр въглехидрати на кг телесно тегло трябва да приемам? 2) Нужно ли е калорийният ми баланс да стига до нужните калории или повишаването на приема на калории може да не е чак толкова голямо? (ставаше ми тежко, дори когато правех обикновени ВВД дни) ПП Ако е нужно: 15 год., 165см, преди: 52 кг сега: 49кг :D |
|
|
08.07.2006, 21:44
:shock: изобщо не ги чувам нещата |
|
|
11.07.2006, 17:40
[quote author=“Authority”]Такам, значи изпаднала съм в следната ситуация: за 2 месеца и 2 седмици свалих толкова колкото исках (има още малко, но го оставям за есента, нека си дам почивка малко). Спазвах си най-прилежно хранителен режим (и на фитнес ходих) и следих за отрицателен калориен баланс. Сега имам 2 въпроса: 1) По колко гр въглехидрати на кг телесно тегло трябва да приемам? 2) Нужно ли е калорийният ми баланс да стига до нужните калории или повишаването на приема на калории може да не е чак толкова голямо? (ставаше ми тежко, дори когато правех обикновени ВВД дни) ПП Ако е нужно: 15 год., 165см, преди: 52 кг сега: 49кг :D внимавай да не опустиш края до есента... Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето. |
|
|
15.07.2006, 01:16
[quote author=“Authority”]Такам, значи изпаднала съм в следната ситуация: за 2 месеца и 2 седмици свалих толкова колкото исках (има още малко, но го оставям за есента, нека си дам почивка малко). Спазвах си най-прилежно хранителен режим (и на фитнес ходих) и следих за отрицателен калориен баланс. Сега имам 2 въпроса: 1) По колко гр въглехидрати на кг телесно тегло трябва да приемам? 2) Нужно ли е калорийният ми баланс да стига до нужните калории или повишаването на приема на калории може да не е чак толкова голямо? (ставаше ми тежко, дори когато правех обикновени ВВД дни) ПП Ако е нужно: 15 год., 165см, преди: 52 кг сега: 49кг :D
EEE стига с тази мания за отслабване при 165 см 49 кг са си напълно нормални... Лег - тяга - клек |
|
|
19.07.2006, 18:50
Е спрях де! Сега целта е да не кача пак, а да си остана така :D Сега въглехидратите са ми горе-долу по 1.8 до 2 гр на кг. Белтъчините трябва да са около 3-4гр на кг (нали?), но ми идва твърде много храна и затова по 2-3гр на кг максимум. Мазнините са доста малко, не ги и следя особено, но не надвишават 10-15 гр на ден. |
|
|
20.07.2006, 03:19
За белтъците 4 гр. е много, като за теб смятам че 2 - 2.5 е достатъчно. Не ограничаваи мазнините толкова ако са ненаситени, хората само по толкова рибено масло вземат Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата! Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност |
|
|
20.07.2006, 11:23
Хахаха... солта съм я спряла преди 2 (а може и повече) години. И това че белтъците трябва да са по-малко е чудесно щото и без това на сила ям. Мазнините не ги ограничавам, просто толкова идват (аз съм злояда и вскякви мазни неща като ги видя и лошо ми става направо. Даже на салата не слагам зехтин). А въглехидратите поне нацелила ли съм колко трябва да са? |
|
|
20.07.2006, 12:26
По скоро ти като си правила вече НВД трябва да знаеш колко калории ти трябват да не сваляш кг. Еми ако приемаш по 100гр белтък на ден са ти 400кк. останалите трябва да идват от мазнини и въглехидрати като да са горе долу по равно 45-55% Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата! Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност |
|
|
28.07.2006, 02:49
[quote author=“Authority”]Хахаха... солта съм я спряла преди 2 (а може и повече) години. И това че белтъците трябва да са по-малко е чудесно щото и без това на сила ям. Мазнините не ги ограничавам, просто толкова идват (аз съм злояда и вскякви мазни неща като ги видя и лошо ми става направо. Даже на салата не слагам зехтин). А въглехидратите поне нацелила ли съм колко трябва да са?
Вьглехидратите най_много от 1 до 1,4 гр/килограм,белтьчини приемай колкото е zа поддьржане(а ако приемеш повече не се притеснявай,ще отиде в кенефа Лег - тяга - клек |