Споделете вашите тренировъчни програми и опита си.
|
|
27.04.2008, 02:21
На около 3-4 месеца IRON ARMS Pomorie
|
|
07.05.2008, 08:47
Моята е:
|
|
|
|
07.05.2008, 08:52
Моята е:
Отивам,вдигам колкото мога по-тежко,вдигам го колкото мога повече пъти,накрая се прибирам,ям,спа и след 48 часа повтарям.
Разделям си мускулните групи на 3 дни в седмицата и често ми се налага да въртя коя група в кой ден ще тренирам.
Моята е същата,само дето тренирам рамото и в петък с краката. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
“To secure peace is to prepare for war” |
|
|
13.05.2008, 15:42
1.Гърди,корем.
|
|
|
15.05.2008, 14:15
В момента мисля да си сменям сплита . До сега тренирах така :
|
|
|
07.06.2008, 20:12
1-ви ден:Гърди и Бицепс
As far as it lies within my power I’ll do it. |
|
17.06.2008, 02:33
1 ДЕН :
2 ДЕН :
Почивам 1 ден и пак тренирам
|
|
|
|
24.06.2008, 13:45
1 ден:Гърди + Трицепс + Корем
Хардкор и щанги!!! |
|
|
02.07.2008, 12:47
1.Гърди ,трицепс/бицепс
Миналата седмица започнах експериментално за около месец да тренирам:
|
|
04.07.2008, 03:36
Малко инфо за мен: 31г., 198см, 115кг. От близо 4 години живея в USA и за този периода тук качих близо 20кг основно “немускулна” маса. Пуших до преди 4 месеца по кутия на ден (15г стаж като пушач) и пиех алкохол (бира всеки ден по 0.5-1.5литра). Реших да се взема в ръце и да пооправя фигурата. В БГ бях спортувал най-различни неща и имах известен отпит от залите но никога не съм се застоявал в даден спорт за дълго време… Откакто спрях цигарите имам огромен прилив на енергия и ентусиазъм за спортуване и фитнес. Купих си дембели, малка щанга и бенч (лежанка) - основно вкъщи тренирам но скоро почвам и на зала да ходя заради по-големия набор от уреди и тежести, пък и отварят чисто нов фитнес на 40 метра от мястото където живея. До сега за последните 2-3 месеца тренирах през ден-два да подготвя тялото си и ставите за по-големи натоварвания (правих серии от повторения за различни групи мускули в един ден). От близо месец тренирам разделно мускулните групи (по група на ден) - примерно днес ще работя на рамена само.
Спазвам следните правила които обединих след четене и информиране от най-различни източници:
До момента съм свалил 2-3КГ за последните 4 седмици но определено съм намалил биреното коремче и другите “придобивки” от заседналия живот в Америка. Очакванията ми са влезна в ритъм на тренировки който да задържа максимално дълго време като подобрявам формата си ежемесечно. Ако някой по-напреднал или запознат види нещо правилно/неправилно в моята схема моля да коментира. Ще се радвам да дискутираме всички аспекти на/за правилното трениране. Страхотен сайт радвам се че има такова нещо на български и за българи - поздравявам хората от ББ тийм! |
|
|
06.07.2008, 13:53
пичове имам един въпрос и много ви моля да ми отговорите
*всяка тренировка правя по 2-3 серии коремни преси или вдигане на краката от лег или вис и отделно от това в началото на всяка тренировка 5 минути велоергометър и след тренировка бягам(на едно игрище, не на пътеката)
|
|
|
|
19.08.2008, 16:07
На 20 г съм,около 70- 71кг(нз точно) , около 175 см.Няколко години стаж в залата.От месец и нещо съм на следната (т.нар. консолидирана)програма:
тренировка 1:
6 дни почивка
тренировка 2:
Всички работни серии са с максимална тежест за 8- 10 повторения до отказ, като при достигане на 10 се увеличава тежестта (засега с 5 кг) и засега с всяка тренировка се увеличава |