Помогнете ми,ако можете,моля!

04.09.06
22:51

Казвала съм го не веднъж, но ще го напиша и в тази тема с риск да ме обвинят, че налагам мнението си  :wink:
(head_hunter, да изпушим лулата на мира... след “спора” ни от онзи ден много верни неща си написал, за които съм склонна да ти стисна ръката)
Та това, което исках да кажа е на момичетата.
Аз тренирам с тежести - лежанки, тяга, клек, набирания.... на принципа колкото по-тежко, по-добре. Не пия анаболни препарати и нямам голяма мускулна маса. Тежа 50 кг при височина 165.
Докато започна така минах през доста “програми” на принципа “проба-грешка”. Не ви говоря наизуст, нито неща, които съм прочела в някоя дебела книга. Споделям опит и извод: за мен това е истината. Това е нещото, което работи, не се страхувайте от силовите тренировки. Те стягат тялото и го оформят, а това “Кое упражнение да правя, за да отслабна?” го забравете.
Отслабва се с хранителен режим

Поздрави

04.09.06
22:56

[quote author=“Djindjer”]Казвала съм го не веднъж, но ще го напиша и в тази тема с риск да ме обвинят, че налагам мнението си  :wink:
(head_hunter, да изпушим лулата на мира... след “спора” ни от онзи ден много верни неща си написал, за които съм склонна да ти стисна ръката)
Аз тренирам с тежести - лежанки, тяга, клек, набирания.... на принципа колкото по-тежко, по-добре. Не пия анаболни препарати и нямам голяма мускулна маса. Тежа 50 кг при височина 165.
Докато започна така минах през доста “програми” на принципа “проба-грешка”. Не ви говоря наизуст, нито неща, които съм прочела в някоя дебела книга. Споделям опит и извод: за мен това е истината. Това е нещото, което работи, не се страхувайте от силовите тренировки. Те стягат тялото и го оформят, а това “Кое упражнение да правя, за да отслабна?” го забравете.

Поздрави

Абсолютно!! 95% от момичетата, които тренирам им давам тренировки с тежести - колкото може по-тежки... повечето са доволни и имат резултати... е мрънкат малко, тежко им е, но това е начина!! По-добре в началото да ти е малко по-трудно, но после да има резултати!!

05.09.06
00:13

тъй като съм некомпетентна -няма да се изказвам повече.ще чета и ще мълча...............

HE

05.09.06
09:22

[quote author=“Djindjer”]Казвала съм го не веднъж, но ще го напиша и в тази тема с риск да ме обвинят, че налагам мнението си  :wink:

Поздрави

Съгласен - мир  :D . Извинявам се ако съм бил по рязък - ама съм си такъв  :?

06.09.06
18:48

[quote author=“tpd”][
Защото дори и жена да тернира с тежести, ако менюто и не е изобилстващо откъм меса, а яде повече риба и млечни продукти и зърнени, тя никога няма да натрупа ‘грозна’ мускулна маса. Никога няма да може да ‘направи’ гръб, такъв че да изглежда като урангутан.

Поздрави

Опаа..;)
Интересно твърдение,бих искала да чуя и обяснение;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1