ББ Поговорки и мъдрости ;)

Дата: 16.04.2006
От: Стара Загора
07.12.2006, 23:07

Имаше едно “Боб и зоб си пречат“  LOL

Лег - тяга - клек
Светата троица !

Дата: 15.10.2005
От: София
09.12.2006, 01:56

Винстрол + Примболан = ВЕЛИКАН!!!  В залата по Джудо имахме такива мъдрости. Като ни караха да тренираме по усилено и състезателите викат:

- Тренер - Почивката ражда Шампиона!
- И ебава Майката на медалиста! - се чуваше отсреща...

И още нещо с което много се маитапиме - Всяка една прочетена книга е равна на една забравена хватка... ( извода е че трее да си тъп за да си добър спортист ) Старото комунистическо схващане! Дано ви е било интересно....

Всеки ден, в който тренираш, е ден за разплата всяко движение, всеки килограм е от значение. Нямаш време за приказки. Интересува те единствено да вдигаш тежестите. Нищо друго. Това е отдаденост. Това е ANIMAL! Ще издържиш ли?

Дата: 16.06.2006
От: Варна
11.12.2006, 13:48

[quote author=“emergency_bg”]“да превърнем последните мозъчни клетки в мускулна тъкан“  :D

Страхотен лаф!!!

Дата: 08.03.2006
От: Лозен
11.12.2006, 17:18

[quote author=“Миро“][quote author=“emergency_bg”]“да превърнем последните мозъчни клетки в мускулна тъкан“  :D

Страхотен лаф!!!

Аз го знам по друг начин:‘’Да превърнем и последната капка мозък в мускули‘’

The Top of the food chain

Дата: 02.11.2004
От: Пловдив
13.12.2006, 01:35

Неее , това е девиза на културистите според обикновенните хора:
“Нека превърнем, всяка мозъчна клетка в мускулна влакно!!“ :wink:  LOL

Дата: 24.08.2004
От: София, Студентски град
14.12.2006, 15:29

——-офтопик, съжалявам за което, ама не се стърпях
Обикновените хора, казваш...сякаш сме по-различни с нещо (всъщност вече “сте“)? Необикновен е човек, който е пстигнал много. Това какво ти е хобито, професията и прочие защо да е причина за делене?
А това е мнението на нетрениращите за трениращите, понеже има такива, за които това е мотото. И те се забелязват по-лесно, понеже са по-шумни, натрапват това, че тренират, че са яки и прочие.
Аз като започнах да тренирам близо половин година класа ми не знаеше даже. Чак като стана лято и се посъблякохме и ме питаха какво съм правил, и им казах “четох“.

Но кога мнението на останалите е спирало стойностния човек? wink

Ever tried? Ever failed? Never mind! Try again! Fail better!

And forgive me nothing, for I truly meant it all - what I’ve said, what I’ve done…

Когато влязох в ТУ се шегувахме, че като се знаем какви инженери сме ни е страх да идем на лекар.
Е, след септември наистина ме е страх! И то не защото се знам какъв “инжинер“ съм...

Дата: 02.11.2004
От: Пловдив
14.12.2006, 23:49

[quote author=“marzipan”]——-офтопик, съжалявам за което, ама не се стърпях
Обикновените хора, казваш...сякаш сме по-различни с нещо (всъщност вече “сте“)? Необикновен е човек, който е пстигнал много. Това какво ти е хобито, професията и прочие защо да е причина за делене?
А това е мнението на нетрениращите за трениращите, понеже има такива, за които това е мотото. И те се забелязват по-лесно, понеже са по-шумни, натрапват това, че тренират, че са яки и прочие.
Аз като започнах да тренирам близо половин година класа ми не знаеше даже. Чак като стана лято и се посъблякохме и ме питаха какво съм правил, и им казах “четох“.

Но кога мнението на останалите е спирало стойностния човек? wink

Offtopic
Целта ми не беше да покажа, че щом се занимавам с културизъм съм необикновен. Тази ми мания или която и да е, не ме отличава от останалите по умствен багаж или способности. Смисълът, който вложих беше, че хората, които си нямат и понятие от културизъм си мислят, че тези, които тренират се стремят точно към това, да превърнат всичко в мускули. Не е така. :wink:

Дата: 11.07.2005
От: Перник
19.12.2006, 18:02

Вчера в залата една групичка обсъждаше отслабването , колко било трудно без добавки и тнт . И един по опитен се обади:
Които е на анаболи , к*ра го боли! .
Направо паднахме от смях  :shock: .

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
SQUAT - Because somewhere out there a GIRL is warming up with your MAX !!!

Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world!

Дата: 27.11.2006
21.12.2006, 01:11

чуто онзиден в залата :
дека прави клека  LOL

Дата: 02.09.2004
22.12.2006, 00:07

[quote author=“HuKuTo”]чуто онзиден в залата :
дека прави клека  LOL

По-голяма мъдрост не бях чувал  :shock:

(__/)    E V I L
(=‘.‘=)    B U N N Y
(“)_(“)    R A B B I T

Дата: 15.10.2005
23.12.2006, 01:54

Точно след последното си участие на междугалактическото състезание по Културизъм Дарт Веидър се обърнал към младия СкаиЛокър и му казал НЕКА ХИМИЯТА БЪДЕ С ТЕБ!!!  LOL

Всеки ден, в който тренираш, е ден за разплата всяко движение, всеки килограм е от значение. Нямаш време за приказки. Интересува те единствено да вдигаш тежестите. Нищо друго. Това е отдаденост. Това е ANIMAL! Ще издържиш ли?

Дата: 13.08.2006
23.12.2006, 22:12

раната прай снагата,снагата прай борбата а борбата прай децата.

get big or die tryin’

a тва за мозъчните клетки и мускулите оригинала е следния:
да превърнем и последната мозъчна клетка в мускулно влакно

(даскала ми едно време по физическо казваше че тва било на НСА мотото :D )

ПО-ДОБРЕ ДА ИГРАЕШ ГОЛФ ОТКОЛКОТО ДА КАРАШ ГОЛФ

Дата: 08.12.2004
От: Бургас /Bulgaria
24.12.2006, 00:31

LOL  LOL Аааааа момчета,вие сте изроди.Насрах се на компа докато четях ,особено за НСА лафа и че нямало силна химия  :mrgreen:  :mrgreen:
Имаше един лаф ,както една реклама на Сачи  “Друго си е чистото месо“ демек без зоб

Капката е издълбала камъка не със сила,а с постоянство...

Дата: 10.02.2006
От: Бургас/Варна
26.12.2006, 19:39

Ами като мъдрост мисля че може да се причисли и следното: “Няма отровни субстанции, има отровни дози“.
А иначе мотото ми е това от подписа.
А също и на някой колега от форума подписът му гласи: “По-добре голям и силен, отколкото малък и слаб“.

НЕ Е ЯКО ДА СИ ГОТИН. ГОТИНО Е ДА СИ ЯК!

Дата: 15.12.2006
26.12.2006, 21:15

кола,бира,кола,бира.кола.бира-колабира
абе тъпо е  и не е по темата ама да не сам по назат LOL

(~~~~)i’m а wolf….........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

не просто спорт ,а начин на живот !!!!!!!!!!!!!!!!!