трудности с фигурата

Дата: 29.08.2006
От: SOFIA
27.11.2006, 10:58

Не можах да видя дали има много жени във форума, но мисля, че моят проблем ще ви провокира.
След две раждания напълнях ама много при ръст 170 тежах 85 кг. За две години упорити диети свалих на 65 кг полека лека. От година и нещо ходя на фитнес и свалих още 10 кг. По едно време много даже се харесвах, но започнах да ходя по-редовно 3 пъти в седмицата по около 1час и 40 мин. и ми се появи страшен глад и всичко което изям се обръща в мускули. Така сега започвам да приличам на “бичме“ всичко се стегна, но почва да става много не женствено. Не искам да спирам тренировките. Можеби бъркам нещо в тях, може би нещо с храната. Моля за съвет и мнения.

Дата: 28.07.2005
27.11.2006, 14:24

всичко което изям се обръща в мускули

LOL

Започвай заниманията си в залата първо с 15-20мин. на колелото после мини на заниманията с тежестите като наблегнеш на повторенията, а не на тежкото от 15-до 20 повторения с по-малка почивка м/у тях от порядъка на 45сек - 1мин. и след тежестите пак 5-10мин колело. :?

Hardcore animal style only!

Дата: 31.07.2006
27.11.2006, 18:50

[quote author=“kakajaka”]Не можах да видя дали има много жени във форума, но мисля, че моят проблем ще ви провокира.
След две раждания напълнях ама много при ръст 170 тежах 85 кг. За две години упорити диети свалих на 65 кг полека лека. От година и нещо ходя на фитнес и свалих още 10 кг. По едно време много даже се харесвах, но започнах да ходя по-редовно 3 пъти в седмицата по около 1час и 40 мин. и ми се появи страшен глад и всичко което изям се обръща в мускули. Така сега започвам да приличам на “бичме“ всичко се стегна, но почва да става много не женствено. Не искам да спирам тренировките. Можеби бъркам нещо в тях, може би нещо с храната. Моля за съвет и мнения.

Щом не искаш толкова мускулна маса, прави повече повторения с леко както ти е казал Me_Blade.

Незнам как си с диетата нищо не пишеш, но да не би ти да си мислиш, че е мускул, а то да се окаже нещо друго... Ако искаш напиши с какво горе долу се храниш. smile

Между другото жените пишем в този раздел “Фитнес за жени“, ако искаш присъедини се там към нас. smile

Дата: 30.09.2004
От: НяКъДе В МаТриЦаТА
27.11.2006, 19:47

Наистина малко повече информация няма да е излишна - за хранителния режим, за тренировъчната програма, за това колко кг си качила от както е настъпил “страшния глад“....

[quote author=“fitday”]Незнам как си с диетата нищо не пишеш, но да не би ти да си мислиш, че е мускул, а то да се окаже нещо друго...
Между другото жените пишем в този раздел “Фитнес за жени“, ако искаш присъедини се там към нас. smile

То там във “вашия“ раздел има една тема, където е от 5 страници вече и където всички жени се оплакват че са мезоморфи и трупането на мускули им е детска игра. Само дето в цялата тема няма нито една снимка, да ги видим огромните мускули. Накрая да не се окаже че наистина трупането на мускули е нещо друго  LOL  .... Жалко че вече не влиза tigra с готината преса  raspberry ,  да се включи малко за силовите тренировки, и за трупането на ММ при жените... Като не вярват някои мъж като им каже,  че огромни мускули и жена са малко противоположни понятия,  поне на жена да повярват

Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата!

Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност

Дата: 31.07.2006
28.11.2006, 17:33

[quote author=“x_3_mar”]Наистина малко повече информация няма да е излишна - за хранителния режим, за тренировъчната програма, за това колко кг си качила от както е настъпил “страшния глад“....

[quote author=“fitday”]Незнам как си с диетата нищо не пишеш, но да не би ти да си мислиш, че е мускул, а то да се окаже нещо друго...

То там във “вашия“ раздел има една тема, където е от 5 страници вече и където всички жени се оплакват че са мезоморфи и трупането на мускули им е детска игра. Само дето в цялата тема няма нито една снимка, да ги видим огромните мускули. Накрая да не се окаже че наистина трупането на мускули е нещо друго  LOL  .... Жалко че вече не влиза tigra с готината преса  raspberry ,  да се включи малко за силовите тренировки, и за трупането на ММ при жените... Като не вярват някои мъж като им каже,  че огромни мускули и жена са малко противоположни понятия,  поне на жена да повярват

Е аз нали това се опитвам да ги убедя, че всъщност това, което те мислят за мускули може и друго да е.

Да дойде момичето, не я плаши сега... :wink:  :wink:  :wink:

Дата: 25.05.2006
12.12.2006, 23:22

Трябва да си промениш програмата , заложи на много повторения с  минимална тежест.

Дата: 13.12.2006
От: Варна
20.12.2006, 00:20

[quote author=“x_3_mar”]Наистина малко повече информация няма да е излишна - за хранителния режим, за тренировъчната програма, за това колко кг си качила от както е настъпил “страшния глад“....

А x_3_mar ти какво се ровиш и скролваш в женския раздел  LOL  LOL  LOL . Кат гледам явно е модерно, та и аз ще вляза  LOL . Иначе по темата-упражненията трябва да се правят с минимални тежести, не повече от 15кг! Повечко пъти. Колкото до това дали жените са мезоморфи и аз съм такъв-гръдния ми кош е мн голям(кат ня тоя от аватара ми  LOL ), не ми е трудно да дигам маса, и свалянето ми е лесно особено с хубава диета, а мускули... там съм мастер  :o ! Оня от картинката ми ряпа да яде  LOL

Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие.

Дата: 06.11.2005
От: София
21.12.2006, 19:18

Иначе по темата-упражненията трябва да се правят с минимални тежести, не повече от 15кг! Повечко пъти.

Аз се чудя как я определи тази граница от 15кг. ? Да не казвам, че това са си обидно малко килограми за някои упражнения и за някои жени :D

То там във “вашия“ раздел има една тема, където е от 5 страници вече и където всички жени се оплакват че са мезоморфи и трупането на мускули им е детска игра. Само дето в цялата тема няма нито една снимка, да ги видим огромните мускули.

Подкрепям :D Модераторите да ни сложат една тема за снимки.

kakajaka, напиши как точно тренираш и какво хапваш.

Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
Аз и фитнеса- размисли и страсти http://www.bb-team.org/articles/2664/

Дата: 08.12.2006
От: sofia
01.02.2007, 21:32

абе вие,що така нападнахте жените да не искате да кажете, че не могат да правят релеф?естествено,че не е като на мъжа,но природата ни е ущетила в тва отношение,а и не мисля че някой харесва прекалено мусколести мадами,просто е нужна добре изглеждаща лекоатлетична фигура!!!а що се отнася за тва кви били жените и да не би да си мислили,че имат мусколи,а то да се окажело друго мисля,че е тъпо изказване изкарахте ни супер кухи лейки!!!а на момичето мога да кажа,че е по-добре да тича вместо да се помпа разбира се може 1 път седмично фитнес но тичането е по-добър вариант да не кажа най-добрия!!!!

emi obi4am sustezaniqta;)))koito iska da me probva da idva….