Как да отслабнем завинаги, режимът на д-р Пиер Дюкан.
|
|
29.11.2006, 19:30
Пускам темата, защото виждам, че има доста запитвания за отслабване, а за този режим имам вече няколко примера за успеваемост
|
|
15.05.2008, 11:12
I pri men za sega udarniqt rejim deistva.
|
|
|
|
15.05.2008, 14:59
Абе не знам - нещо много скептично се отнасям към това. Съмнявам се дали е приложимо при спортуващи. Имам една колежка, която наистина много отслабна с това - но без упражнения. Сега пак е качила… и пак е на диета. Нещо в механизма на сваляянето и задържането вероятно не е съвсем както трябва. Предпочитам “Зоната”. Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин.
Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/
|
|
|
15.05.2008, 15:29
Личното ми мнение, че това мъка за организма.И който и да попитам си е връщал част или повечето от свалените килограми. On a vacation Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
15.05.2008, 15:40
Това даже не е мъка, ами е някакъв белтъчен ад! Правила съм режима, не ми се говори за него…
Аз
|
|
|
15.05.2008, 15:45
Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин.
Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/
|
|
|
15.05.2008, 17:34
Маика ми е на тази диета и е много доволна отслабна много тя няма време за спорт но ако мое да се спортува и да си на НВД- доста по хубав ефект ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
15.05.2008, 20:33
Този доктор да не излезе някой като доктор Ливайн с магнитните наколенки и космодиск |
|
|
|
15.05.2008, 23:56
Как да отслабнем завинаги, режимът на д-р Пиер Дюкан,няма такива филми става въпрос за заглавието,а колкото до диетата при някои може и да деиства а при други не. ВОЛЯ УМЕНИЕ И ТЪРПЕНИЕ
Los dioses crearon los hombres
Митко Димитров “Трябва де се яде и избира храната не по вкус а по съдържание” |
|
|
16.05.2008, 00:55
Майка ми, леля ми и сестра ми свалиха много с тази диета и повече от половин година задържат резултата. Плюс неизброимо стадо колежки на сестра ми.
|
|
16.05.2008, 12:52
Chetri nomera ili Chetiri kilograma?!?!?!? az za sega vse oshte svalqm 4 sega sym na Raztovarvashtiqt rejim i se nadqvam kakto kazvat “da se pribera” i da otslabna v samtimetri,zashtoto do sega otslabnah samo v kilogrami...taka mi kazaha pone drugi opitali dietata inache shtqh da prodalja s udarniq rejim...ama vikam da probvam kakvo shte stane i s raztovarvashtiq...inache izdyrjah 6 dni na udaren i pri men nqmashe obezvodnqvane zashtoto poemah po 2 litra voda na den...i to zashtoto mi se pieshe mnogo obache qvno tva e pod vliqnie na beltychinite |
|
|
|
16.05.2008, 13:05
по-ясно няма как да го напиша. |
|
|
16.05.2008, 15:11
Depresiq, пиши на български, моля те-това е едно от изискванията в този форум. Иначе от тази диета, която е станала хипер популярна, между другото, моя позната свали супер много-около 20 кг.То имаше много за сваляне де, но сега май пак е започнала да качва.Освен това без упражнения или какъвто и да е спорт, при тази бърза загуба на тегло, просто се отпускаш и увисваш-грозно е, какво като тежиш по-малко?!! На улицата не се обръщат след килограмите ти, а след визията:) Я, сега да се изкажа
|
|
19.05.2008, 12:06
Да,знам че се обръщат след теб а не след килограмите ти,но когато ти сам знаеш,че тежиш по-малко самочувствието е по-друго и ти сам се чувстваш по-добре,освен точа аз правя опражнения за стягане,а и аз искам да свяла още 5кг не 20,а до момента съм свалила само 4,за сажаление аз май съм от хората който така или иначе няма да оспеят с тая диета.... Отчайвам се,не се чувствам добре,потисната съм и незнам какво да права вече....много ми е гадно...чувствам се грозна и дебела… |
|
|
|
19.05.2008, 13:44
Здравей, ама и един ник си си измислила...недей така Аз
|
|
19.05.2008, 14:55
Днес в “Тази сутрин” май за тази диета говореха. Имаше една жена, свалила около 20 кг и ги е запазила вече 1 година (не че след диетата се е върнала на предишното си хранене, ами просто продължава да следва някакви такива принципи и (засега) не дебелее обратно). Не слушах внимателно, но като цяло май стигнаха до извода, че било добре да се прави само временно, после да се нормализира храненето, после пак и т.н. - тоест да не е за постоянно, но пък и да се внимава.. и като цяло сложна работа, един вид да си обречеш живота на храната. Което за мене е зле като идея. А и самата диета, дори да доведе до трайно сваляне, е неприемлива от здравословна гледна точка, защото лишава организма от твърде много хранителни вещества, част от които силно необходими. Абе с една дума - не бих си го причинил на себе си, не бих го препоръчал на друг също.
“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.” Pavel Tsatsouline |
|
|
|
19.05.2008, 20:09
Егати,то било много трудно да си жена и да изглеждаш добре...виж ти,виж ти...
Сложна работа е това да си във форма.Оправдания има толкова много за обратното. Запишете се на спорт,отдадете му се,целете се високо,постигнете резултати и веднъж завинаги ще се освободите от ограниченията в храната си.Нито ще ви се яде толкова сладко,нито ще примирате от глад.Просто вървите СРЕЩУ тялото си и се налага да се подлагате на мъчения.
После,кой налага тези стандарти в килограмите?Вие нормални ли сте?Аз съм 78 кг.На 78 кг мога да съм и МНОГО ДЕБЕЛ,мога да съм и в ПЕРФЕКТНА ФОРМА!!! Вие бъдете като афродита,пък нека сте 55кг. Няма женско списание без диети в него.ЗАЩО?!Защо са нужни хиляди “специалисти” и невероятни и вълшебни методи,за да изглеждате добре.И то е невъзможно само с диета,но “да свалите килограми”.Аз за седмица мога да сваля 7 кг...ма ще са мускул.. Потокалче сутрин,ябълчица на обед...кафенце...глупости!!! Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
“To secure peace is to prepare for war” |
|
|
19.05.2008, 22:24
Евала!:)) Я, сега да се изкажа
|
|
|
20.05.2008, 00:32
Не е много добре да се плюе по нещо, което непознаваш.
Ами точно тези неща ги няма в диетата.
Ами другия път слушай внимателно, защото това дето си го написал, д-рДюран него е казал.
|
|
20.05.2008, 09:51
Не, нямах предвид доктора, а хората, които дискутираха диетата в “Тази сутрин”. Между другото споменаха също, че този Дюкан всъщност изобщо не е баш специалист в тази област, а е невролог, на което вероятно се дължали разни дупки в “теорията” му. Което не мога да твърдя със сигурност, тъй като за тази диета не съм чел нищо повече от началния пост в тази тема. На мен лично обаче той ми стига, за да смятам, че диетата е кофти, дори за нетренирал и нямащ намерение да тренира човек. “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.” Pavel Tsatsouline |
|
|
|
20.05.2008, 10:32
О,не,аз не плюя конкретната диета.Аз на Дженифър Лопес секретната диета за минус 5 кг на седмица плюя… Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
“To secure peace is to prepare for war” |
|
20.05.2008, 11:59
http://rapidshare.com/files/116216058/Kak_da_otslabnem_zavinagi.doc
Ето и самата книга - ако някой се интересува де. “Shut Up and Train”
|
|
|
07.07.2008, 09:17
С кардио, може ли да се съчетава? |
|
|
|
07.07.2008, 13:14
Не, не е препоръчително да се натоварвате въобще през първите 14 дни. |
|
|
07.07.2008, 16:02
Аз си мисля, че тази диета , за който и да е трениращ от този форум не става. За мен липсата на тренировка води до крайно изнервяне… No profit grows where’s no pleasure taken!!! |
|
|
08.07.2008, 00:42
Аз съм го написал, че не е препоръчително, ама ако много ти се иска - давай. Но по-леко. И ако/когато ти стане трудно - спри или кардиото или диетата. |
|
|
08.07.2008, 10:01
Трудно ще се издържи, предвид ниските въглехидати! **ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА**
http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки |
|
|
09.07.2008, 13:53
Наистина може да се отслабне много с тази диета. Думата “завинаги” в заглавието означава наистина завинаги да спазваш този режим иначе по - голямата част от свалените килограми се връщат. |
|
|
16.07.2008, 04:15
zdr na vsi4ki pi6a na latinica 6tot ne vidqh kirilizator a nqmam na pc-to si. zna4i tazi dieta samo za jeni li e ne razbrah??? blagodarq predvaritelno |
|
|
16.07.2008, 12:58
Не става за хора които се занимават с физическо натоварване ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
|
16.07.2008, 18:34
видях кирилизатора |