компетентен съвет

Дата: 09.10.2004
09.10.2004, 21:29

Здравейте!!!
Съжалявам предварително че може би ще съм поредната която ще ви отегчи но като авторитет съм длъжна да се обърна точно към вас!!!Занимавала сам се преди време с карате.Но прекъснах .И понеже като  всяко момиче исках и искам да изглеждам възможно по-добре реших да се подложа на какво ли не диети и сгреших.Сега съм по-пълна от всякога.Затова искам компетентен съвет по въпроса.Решила съм този път да си променя начина на живот.Та сега започнах от около 10 дена да ходя 3 пъти на тае бо и 2 пъти на фитнес,но незнам как да се храня всеки ми дава различни съвети а аз искам компетентен отговор. Висока съм 160см тежа63кг.Ако ви е ннужно нещо повече кажете защото аз съм нова във форума и не съм много наясно.Извинявайте още веднъж за това че ви отнемам от времето и благодаря предварително за вниманието!!!

Дата: 26.05.2004
10.10.2004, 00:32

Разгледай първо раздела “Хранене“ в сайта
http://www.bb-team.org/nutrition/
ако има нещо неясно или имаш някакви допълнителни въпроси - питай :wink:

Дата: 04.09.2004
10.10.2004, 01:50

Съобщението бе изтрито заради несъвместимост с темата поставена от питащия!

Image

sdf

Дата: 31.10.2004
01.11.2004, 02:52

Преди да започнеш диетата трябва да знаеш, че първите няколко дена са най- гадни. Като за начало спри да ядеш след 18:00ч.
Забрави за хляба и захарта. Когато си гладна пий лимонов сок разтоворен във вода. След 3-4 дена ще свикнеш и няма да ти прави впечатвение.
    Иначе яж само ниско-въглихидратни храни. Яйца(максимум един жълтък на ден), пиле, риба, извара, зеленчуци. Прави си ги на тефлонов тиган без мазнини. Как ще ги съчетаеш си е твоя работа.
Не пий много натурални сокове. От плодовете яж ябълки, грозде, цитросови плодове. Забрави за бананите. 

Докато тренираш пий много вода. Купи си Л-карнитин. Вземай го 30мин. преди всяка тренировка - 1гр.

НАЙ- ВАЖНО Е ПОСТОЯНСТВОТО!!!!
    ГЛЕДАЙ ДА ИЗДЪРЖИШ ПОНЕ 3 МЕСЕЦА
    УСПЕХ