За чистенето ...
|
|
05.12.2006, 00:09
Съжалявам , ако темата ми се застъпва с някои от другите . [url=“http://www.tkqlhce.com/click-2485647-10385155” target=“_top”] |
|
|
05.12.2006, 00:16
[quote author=“chicksey”]Съжалявам , ако темата ми се застъпва с някои от другите . 1. Първо горят въглехидрати, после протеини и най-накрая мазнини. |
|
|
05.12.2006, 12:45
Не си ме разбрал за 1 - ви въпрос ... Не те питам за вещества , а за маса ! [url=“http://www.tkqlhce.com/click-2485647-10385155” target=“_top”] |
|
|
05.12.2006, 14:27
[quote author=“chicksey”]Не си ме разбрал за 1 - ви въпрос ... Не те питам за вещества , а за маса ! Дали ще сваляш мускули или мазнини зависи от начина на хранене и тренировката. Естествено, като чистиш е желателно да сваляш само (или предимно) мазнини, не мускулна маса, иначе се губи смисъла на занятието
|
|
|
05.12.2006, 22:11
конкретно , моля ... [url=“http://www.tkqlhce.com/click-2485647-10385155” target=“_top”] |
|
|
05.12.2006, 23:23
[quote author=“chicksey”]Съжалявам , ако темата ми се застъпва с някои от другите . 1. Зависи от начина на хранене и от тренировката- може и да губиш, може и да не губиш м.маса.. НИЩО ЛИЧНО... |
|
|
06.12.2006, 13:45
[quote author=“kyc-kyc”]Мускулите “се хранят“ с белтъчини, а сърцето- мазнини. Затова правим кардио като искаме да сваляме мазнини :D Няма такова нещо, мускулите не се хранят с белтъчини, те са изградени от такива. Сърцето също е мускул между другото. [quote author=“chicksey”]1. Когато се чистя от мазнини , паралелно ли намалява мазното и мускулната маса , или първо мазното , после мускула ( страх ме е да не изгубя и малкото си активна маса постигната с толкова труд и лишения ) 1. Казали сме ти - зависи от начина на хранене и тренировки. Задай конкретен въпрос, ако искаш конкретен отговор. И чети, всичко е написано.
|
|
|
06.12.2006, 14:07
[quote author=“Петко К“][quote author=“kyc-kyc”]Мускулите “се хранят“ с белтъчини, а сърцето- мазнини. Затова правим кардио като искаме да сваляме мазнини :D Няма такова нещо, мускулите не се хранят с белтъчини, те са изградени от такива. Сърцето също е мускул между другото.
Ох, така е, като искам с една дума да напиша всичко :D НИЩО ЛИЧНО... |
|
|
07.12.2006, 14:56
е...си кашата дето стана в този отговор... Когато се започне една тренировка, първата енергия която се харчи е гликогена в мускулите и черния дроб (едни спортист може да складира енергия за 120 мин.). Тя трябва да обезпечи поне 30 мин. от тренировката (време за да се получи сигнал и да има реакция на тялото - да вкара мазнините в играта). ако започнеш зареден с енергия , ще си черпиш от гликогена то за тва е сложно да се правят диети Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето. |
|
|
09.12.2006, 00:03
[quote author=“bgtrener”]е...си кашата дето стана в този отговор... Когато се започне една тренировка, първата енергия която се харчи е гликогена в мускулите и черния дроб (едни спортист може да складира енергия за 120 мин.). Тя трябва да обезпечи поне 30 мин. от тренировката (време за да се получи сигнал и да има реакция на тялото - да вкара мазнините в играта). ако започнеш зареден с енергия , ще си черпиш от гликогена то за тва е сложно да се правят диети
Мисля,че това е най-точното мнение в темата... :wink: Лег - тяга - клек |
|
|
09.12.2006, 01:23
А искам да попитам тогава, как да направим мазнините готови за енергия.Аз знам за кофеина други начини ... ? Tux0 Ca ! |
|
|
09.12.2006, 16:31
[quote author=“SpUd3r”]А искам да попитам тогава, как да направим мазнините готови за енергия.Аз знам за кофеина други начини ... ? ами мазнините стават “готови“ за горене след определено време -както се казва трябва да се подгрее пеща, но това си е естествена реакция на тялото. с времето то се научава да го прави все по-бързо. а това е и една от причините за тренирането в едно и също време от деня. нещата които помагат на този процес са много , кафе, l-carnetine, и други fat burnar’s. НО, най-доброто е ЕДНА ДОСТАТАЧНО ДЪЛГА 15-25 МИН ЗАГРЯВКА !!! Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето. |