упражнения вкъщи
|
|
21.12.2006, 21:20
исках да попитам дали от упражненията в дома6ни условия може да се свалят килограми? Това ми е единия въпрос1 Знам, че си глупак, знам че си идиот, но нагло се вмъкна в моя живот. Колкото и глупав поне това запомни, че в сърцето си ми само ти! |
|
|
22.12.2006, 11:20
Ми можеш да правиш коремни преси за корема. Иначе вкъщи освен с диета няма как да сваляш кг! Трябва навън да караш колело, бягаш или да ходиш на фитнес! Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
|
22.12.2006, 14:25
Е как да не може?! Може разбира се! Освен подходящ хранителен режим ти трябва аеробно натоварване. Най-лесния вариант е да си свалиш от интернет няколко вида аеробики, тае бо ... и почваш. Ако можеш да отделяш сутрин на гладно по един час за “подскачане“ ще е супер. Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
|
22.12.2006, 16:36
Аз също смятам, че е възможно, стига да си достатъчно упорита. |
|
|
22.12.2006, 21:17
[quote author=“buhtata”]
Е как да не може?! Може разбира се! Освен подходящ хранителен режим ти трябва аеробно натоварване. Най-лесния вариант е да си свалиш от интернет няколко вида аеробики, тае бо ... и почваш. Ако можеш да отделяш сутрин на гладно по един час за “подскачане“ ще е супер. Знам, че си глупак, знам че си идиот, но нагло се вмъкна в моя живот. Колкото и глупав поне това запомни, че в сърцето си ми само ти! |
|
23.12.2006, 02:29
Можеш да качиш маса с по-мързеливо спортуване, но не можеш с такова да изчистиш мазнините. Трябва да се понапънеш и то сериозно, ако търсиш голяма промяна. Иначе всички спортове и упражнения за топене на мазнини са предимно със собствено тяло и тегло - тичане, аеробика, каланетика, тае-бо и т.н. Така че където ти е тялото, там можеш да спортуваш, включително и у дома. За упражнения се поразрови в женските списания и интернет, като забрави за гирите и лицевите опори, ако някъде ги видиш. Избери си упражнения с активност от кръста надолу, умножи Х3 примерните серии и повторения в списанието и дерзай. Качвай се само по стълбите, като прескачаш през стъпало. Надолу си ползвай асансьор. Консумирам само неща, които са имали майки! |
|
|
|
23.12.2006, 18:06
[quote author=“Dymag”]Можеш да качиш маса с по-мързеливо спортуване, но не можеш с такова да изчистиш мазнините. Трябва да се понапънеш и то сериозно, ако търсиш голяма промяна. Иначе всички спортове и упражнения за топене на мазнини са предимно със собствено тяло и тегло - тичане, аеробика, каланетика, тае-бо и т.н. Така че където ти е тялото, там можеш да спортуваш, включително и у дома. За упражнения се поразрови в женските списания и интернет, като забрави за гирите и лицевите опори, ако някъде ги видиш. Избери си упражнения с активност от кръста надолу, умножи Х3 примерните серии и повторения в списанието и дерзай. Качвай се само по стълбите, като прескачаш през стъпало. Надолу си ползвай асансьор.
Хахахаа тва са асансьора беше хитро Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
09.01.2007, 12:17
Тренирах таебо в домашни условия около 2 месеца и определено резултатът беше много положителен! Успех. |
|
|
|
09.01.2007, 19:17
оффф - пак линк към спайдърспорт , вече някой ще си помисли ,че съм им промоутър ама какво да направя като галето всичко го е синтезирала толкова добре и изобщо цялата статия направо приляга на въпроса на госпожицата/жата |
|
10.01.2007, 17:40
Всичко е до желанието ... Стига да си достатъчно упорит и в къщи можеш да си свалиш килограмите ... А наистина най-ценното упражнение от всички е да се качваш по стълбите - колкото повече пъти, толкова по-добре :D |
|
|
|
10.01.2007, 22:21
[quote author=“Dymag”]като забрави за гирите и лицевите опори, ако някъде ги видиш.
това пък защо? |
|
|
11.01.2007, 00:39
[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”][quote author=“Dymag”]Можеш да качиш маса с по-мързеливо спортуване, но не можеш с такова да изчистиш мазнините. Трябва да се понапънеш и то сериозно, ако търсиш голяма промяна. Иначе всички спортове и упражнения за топене на мазнини са предимно със собствено тяло и тегло - тичане, аеробика, каланетика, тае-бо и т.н. Така че където ти е тялото, там можеш да спортуваш, включително и у дома. За упражнения се поразрови в женските списания и интернет, като забрави за гирите и лицевите опори, ако някъде ги видиш. Избери си упражнения с активност от кръста надолу, умножи Х3 примерните серии и повторения в списанието и дерзай. Качвай се само по стълбите, като прескачаш през стъпало. Надолу си ползвай асансьор.
Хахахаа тва са асансьора беше хитро Аве кви са тия глупости?Трудно ще се движи? Тя не е инвалид, тя даже не е дебела,не е и пълна просто иска да изглежа по-друг начин според мен.Тае-бо колко и да ми е чуждо като практика мисля че ще е перфектно!За нея. Ако имаш сложи пик. Pain is nothing! |
|
08.06.2007, 16:27
Петко К - прочети правилата и пиши на кирилица! |
|