Колко вдигате?
|
|
05.01.2007, 01:49
Току-що гледах един филм от Discovery Channel на тема женски културизъм и се хванах, че живо ме интересува въпроса колко вдигат тези жени, когато тренират. И ми дойде наум, че нямам адекватен контингент, с когото да се сравня в моя фитнес, защото там не срещам сериозно трениращи жени. А предполагам, на всеки му се иска да си свери часовника поне от време на време, за да не губи чувството за посока... Затова, дами, нека си “сверим часовниците“ - коя с колко тренира. The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
05.01.2007, 02:05
скрипец надхват пред гърди - 27 кила за всеки слу4ай ще напиша и свободните тежести, не знам защо не те интересуват, аз ли4но от машините ползвам само посо4ените 2 по-горе вси4кото това 5 до 6 повторения друго не се сещам засега ааа, ина4е варирам между 52 и 55 кила в зависимост от кантара, дрехите, състоянието и т.н. |
|
|
05.01.2007, 03:04
Хващаш ме неподготвена за терминологията. :wink: Ами, не ме интересуват свободните тежести, защото аз не тренирам с такива... The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
05.01.2007, 03:38
[quote author=“Lumina”] Не би било зле да почнеш [quote author=“Lumina”]. Аз затова предпочитам машините - защото ми дават възможност да се концентрирам върху чистото вдигане и тежестта, а не върху усилието да се балансирам. Аз не мога да се балансирам, особено когато се уморя, а аз тренирам достатъчно интензивно, за да се уморявам бързо. На грешен път си, ама няма да ти дава акъл.
|
|
|
05.01.2007, 09:52
ще издиря картинки по-късно, 4е сега закъснявам за ба4кане full twist contact RENEDAGE ROW Петко К - ползвай бутона Edit. |
|
|
05.01.2007, 12:45
[quote author=“Петко К“] Ето ти пример - в залата, където тренирам, на единия скрипец правя разгъване за трицепс с 30 кг, а на другия - със 70 кг. С никое, ако ми позволиш. Ти не си ми в категорията, нито по пол, нито по нищо. Би трябвало да го знаеш. The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
05.01.2007, 13:16
[quote author=“Lumina”]С никое, ако ми позволиш. Ти не си ми в категорията, нито по пол, нито по нищо. Би трябвало да го знаеш. Това не е от значение в случая, друго имах предвид, но както и да е.
|
|
|
05.01.2007, 13:17
Напади - 10кг Правя от 15-20 повторения х 3 серий. |
|
|
05.01.2007, 14:34
малко въпроси: също пропуснах - гребане на машина с 1 ръка го правя с 10 кг. с две ръце - 39 кг |
|
|
05.01.2007, 14:43
какво стана с инстинкта , бе душа кранбери , влиянието на милко&галя ли чувствам в избора ти на упражнения :wink: |
|
|
05.01.2007, 14:51
lex cazinsky, разкри ме от всякъде, направо ми размаза грима тва за инстинкта за мен ли беше? |
|
|
05.01.2007, 15:04
не , не беше за тебе - то за който си беше ще се обади :D иначе не само , че няма лошо ами е и похвално |
|
|
05.01.2007, 15:15
[quote author=“cran-berry”] full twist contact Боже, какви странни упражнения, не знаех за такива - особено това с лоста! 8) Разби ме, признавам - ти си една гимнастичка същинска бе, девойко! ..:wink: Както вече казах, пуснала съм тази тема заради мен самата. Ако някой извлече полза от нея - много ще се радвам. Ако не - здраве. За мен това сравнение, колкото и относително да е, е полезно. По-полезно от никакво. На който му се вижда безсмислено, да не взима отношение, предлагам аз... За спора с машините, не ми се почва пак - аз съм фенка на машини и ТОВА Е. Не знам каква сила дават или не дават, ама аз съм много доволна от постиженията си. За мен пък не е ценно да се правя на танцьорка с щанга, само защото на олимпиадите няма машини и разбирате ли, Конан Варварина бил тренирал със свободни тежести. Тренирал е, да - когато най-сложната машина е била ралото. Лег преса: http://www.bb-team.org/exercise/000039.php The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
05.01.2007, 15:16
[quote author=“Петко К“] Това не е от значение в случая, друго имах предвид, но както и да е.
The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
05.01.2007, 15:25
Lumina, тва лег преса не го правя аз |
|
|
05.01.2007, 15:30
[quote author=“Engel”] Правя от 15-20 повторения х 3 серий. Ето тук не мога да се сравня, защото ти правиш толкова много повторения, че стойностите, които ми даваш, са от съвсем различна скала... Можеш ли да кажеш 8 повторения с какви тежести правиш? [quote author=“cran-berry”]Lumina, тва лег преса не го правя аз А какъв е тоя дървар? :shock: Този уред с лоста аз никога не съм го виждала въобще никъде! Много е екзотичен май... А лег пресата имитира клякане с щанга (по-лесно е заради въпроса със свободните тежести отново). The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
05.01.2007, 15:49
такааа, дървар е едно нещо, което се прави на машината, на която е гребането, само 4е тая дръжка, която е вързана за “въжето“ се вдига по-нагоре - на нивото на раменете примерно (тва май е горен дървар; има среден - съответно по-надолу, и долен - резонно - още по-надолу). та, хващаш я тази “дръжка“ и дърпаш, като леко се усукваш - движението идва от горната 4аст на тялото - ръцете и двете изпънати (и двете ръце хващат тая дръжка) и се усукваш от кръста нагоре, без да мърдаш краката от пода |
|
|
05.01.2007, 16:08
[quote author=“cran-berry”]такааа, дървар е едно нещо, което се прави на машината, на която е гребането, само 4е тая дръжка, която е вързана за “въжето“ се вдига по-нагоре - на нивото на раменете примерно (тва май е горен дървар; има среден - съответно по-надолу, и долен - резонно - още по-надолу). та, хващаш я тази “дръжка“ и дърпаш, като леко се усукваш - движението идва от горната 4аст на тялото - ръцете и двете изпънати (и двете ръце хващат тая дръжка) и се усукваш от кръста нагоре, без да мърдаш краката от пода Потърси, наистина, защото май и гребният тренажор ти е различен от моя в къщи. Твоят да не би да е като скрипец? Защото аз нямам никакви въжета - имам два отделни лоста - като весла и съответно, не мога да си представя упражнението, което ми обясняваш. :shock: The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
05.01.2007, 16:21
ааа, не говоря за гребен тренажор, а за гребане. някой по-горе е писал за гребане с една ръка. нали има и с две ръце. за това говоря. ама не я знам как се зове тази машина (силно казано) - то е като една рамка, по която се зака4ат разни тежести. ае пак ще търся малко ше оспамя а това, на което казвам дървар, го правя с нещо такова Петко К - моля те, отучи се от навика да пускаш поредни мнения, достатъчно време си на форума, за да знаеш правилата! Второ предупреждение в една тема ти правя! |
|
|
05.01.2007, 19:35
Аааа, ясно - скрипец имаш пред вид... А как си варираш тежестите с точност до 1 килограм?! :shock: Каква е тази работа - 39 кг.? Не са ли на 5 кг. при теб? The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
05.01.2007, 20:25
честно казано не знам, с ли4ен треньор съм все още |
|
|
05.01.2007, 21:43
А колко правиш на уреди като калф машина, абдуктор и аддуктор? The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
05.01.2007, 22:17
такива машини не ползвам, казах ти от машините само скрипец и тва другото като рамка дет ми се зака4ат разни дръжки |
|
|
06.01.2007, 00:02
Ясно... The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
06.01.2007, 04:12
[quote author=“Lumina”][quote author=“Engel”] Правя от 15-20 повторения х 3 серий. Ето тук не мога да се сравня, защото ти правиш толкова много повторения, че стойностите, които ми даваш, са от съвсем различна скала... Можеш ли да кажеш 8 повторения с какви тежести правиш? Ами ще пробвам някой път и ще ви кажа резултатите, но в момента нямам време за губене и съм наблегнала доста сериозно на кардио тренировките. :wink: |
|
|
06.01.2007, 13:07
[quote author=“Engel”] Ами ще пробвам някой път и ще ви кажа резултатите, но в момента нямам време за губене и съм наблегнала доста сериозно на кардио тренировките. :wink: Да не гониш срокове за отслабване? :wink: The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
06.01.2007, 14:56
Ми да гоня общо взето |
|
|
06.01.2007, 17:22
[quote author=“Lumina”]Ясно... щот‘ ние сме най-кУравите :twisted: |
|
|
06.01.2007, 18:02
изобщо: |
|
|
06.01.2007, 20:10
lex cazinsky, мерси |
|
|
06.01.2007, 21:54
[quote author=“Lumina”]Току-що гледах един филм от Discovery Channel на тема женски културизъм и се хванах, че живо ме интересува въпроса колко вдигат тези жени, когато тренират. И ми дойде наум, че нямам адекватен контингент, с когото да се сравня в моя фитнес, защото там не срещам сериозно трениращи жени. А предполагам, на всеки му се иска да си свери часовника поне от време на време, за да не губи чувството за посока... Затова, дами, нека си “сверим часовниците“ - коя с колко тренира.
Други машини не съм правила скоро. Правя винаги по 8 чисти повторения. Иначе при свободните тежести: Напади - 20 кг
|