Колко вдигате?
|
|
16.01.2007, 00:58
Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
|
|
|
16.01.2007, 01:20
[quote author="buhtata"]
Помислих да не слагаш плочка на гърба или нещо подобно. Разбрах те сега… :wink: |
|
|
16.01.2007, 03:19
Малко отклонение от темата.
Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
|
|
|
16.01.2007, 17:56
Момичета ето моите тежести, не са много големи, но толкоз ми е силата:
Слаба работа, ма аз ще заякна, тренирам усилено от скоро като цяло.Очаквам до 2-3 месеца постижения Аз
|
|
|
16.01.2007, 23:03
Уточни сериите, повторенията и физическото си състояние :wink: Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
|
|
|
17.01.2007, 02:37
1. Лег- 40кг.
Някой упражнения, който правя отделно:
|
|
17.01.2007, 02:39
В края на миналата година при един облог с приятел постигнах това:
Сега постиженията съм ги посмъкнала, но максимуми (работни тежести за 5-8 повторения) на зададените упражнения ми се: 1. Лег - 1*42kg (раб.тежест-35) 2. Клек - 1*60kg (раб.тежест-45) 3. Тяга - 1*72kg (раб.тежест-52) 4. Флайс - 10*2x10kg или 5*2x12.5kg 5. Гребане с дъмбел ?! - греба със щанга раб. тежест - 45kg 6. Раменни преси правя 10*2х10kg или 5*2x12.5kg 7. Разтваряне на ръце в страни - в повечето случай го пропускам 8. Последователно сгъване с дъмбели за бицепс - 12*15kg с EZ-щанга 9. Концентрично сгъване - не съм му фенка 10. Разгъване на дъмбел зад глава - за трицепс правя френско 12*15kg с EZ-щанга 11. Кик бек - не 12. Напади - тук все още съм много слаба. Липсва ми техника и умение на изпълнение 13. Лицеви опори -10 (12 ако се назоря) 14. Кофички - 10
А да, забравих да уточня - твърдо фенка на свободните тежести и тежкото трениране
И дебелите жени имат слабо място |
|
|
|
17.01.2007, 13:05
[quote author="buhtata"]Уточни сериите, повторенията и физическото си състояние :wink:
165 см, 58-59кг, от 2 месеца започнах от начало, понеже от повече от година не бях тренирала, заради бременност и то патологична :cry: и секцио. Наваксвам изключително бързо, чак се изненадвам, дори мога да кажа, че тренировките ми помогнаха да се възстановя почти до състоянието преди да забременея. Е, значение има и това, че се занимавам с това не от скоро, но не чак вманиачено :wink:
Аз
|
|
|
17.01.2007, 16:15
Това с единиците ми е най- любимото Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
|
|
|
17.01.2007, 16:38
buhta , по мои скромни изчисления и условието , че изпълняваш легът правилно максимума ти там е ~45 kg |
|
|
17.01.2007, 18:00
Единица на 50 кг. съм правила. Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
|
|
08.04.2007, 11:45
Клекове с 30кг по 15 повторения
скотово с кривата щанга/колко кг. незная/ +10кг
|
|
|
|
08.04.2007, 16:51
Извинявам се за оффТ влключването:)
|
|
12.04.2007, 18:03
update: Тяга - 1*77kg Лично тегло - 49 kg И дебелите жени имат слабо място |
|
|
|
18.04.2007, 00:23
Включване и от мен. Работя основно с машини, включително и такива, заместващи скрипците. Няма да навлизам в дискусията за и против, засега съм доволна от постигнатото, ако това се промени, ще мина на свободни тежести. Тренирам на серии 3х8, като увеличавам във всяка тежестта. За крака се придържам към 3х15 с равна тежест.
1. Това идва като заместиел на лег http://www.gym80.net/index2.php?nav=produkte&content=sygnum&sub=6#view 30, 35, 40
Това за светата 13ица
Това е в основи плюс още няколко неща, които правя едва от 2 седмици и още ми е рано да споделям. Лични данни 178см, 61кг, 22години. Опит...добър въпрос My hands may be rough, but I look better than you do naked!
|
|
|
18.04.2007, 01:40
Tralfamadorian, като ти гледам аватара и аз съм доволна от това, което си постигнала…
Само че линковете, които си дала, не ми се отварят, не знам защо… The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
18.04.2007, 02:15
Lumina, снимката е на 1 месец кръгови тренировки, без да тренирам отделно ръце (баси как прозвуча, ама винаги са ми вървели лесно). Решила съм всеки месец да се щракам, за да имам някаква представа за евентуален напредък, месец N2 завършвам след седмица, та следва update. Линковете..хммм странно защо не се отварят. Можеш просто отидеш на страницата на Gym80->Products->Sygnum изкарва ти лист с машинки. От изброените използвам Biceps Curl, Seated Chest Press, Kneeling Chinning and Dipping, Seated Rowing, Lat Pully, Abdominal, плюс стандартните за крака. Твой ред е кажеш как тренираш. My hands may be rough, but I look better than you do naked!
|
|
|
18.04.2007, 02:25
Какво е “кръгова тренировка”? The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
18.04.2007, 10:37
Тренировка за цлятото тяло. Тренират се големите мускулни групи с основни упражнения. Гръб, гърди, крака. Подходяща за начинаещи, докато привикне тялото на натоварване. Нещо от този тип http://www.bb-team.org/workout/1359 Моята беше малко по-кратка. My hands may be rough, but I look better than you do naked!
|
|
|
18.04.2007, 15:51
Тоест, обратното на сплита? Значи и аз тренирам кръгово - аз го наричам комплексна тренировка. Като се върна от фитнес ще пиша точно какво правя и по колко. The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
18.04.2007, 15:54
Има малка разлика от кръгова и комплексна тренировка. При кръговата упражненията пак са за цялото тяло но не се правят едно след друго като упражнения, а като серии. Пример: повдигане от лег 1 серия, почивка 1 мин.(или там колкото почивате), 1 серия придърпване на скрипец, почивка 1 мин., повдигане на дъмбели за рамене 1 серия и така нататък до края на упражненията. Това е един кръг. Practice makes perfect.
|
|
|
18.04.2007, 16:13
Аха, е значи аз не правя това - аз си изкарвам всички серии на един уред наведнъж и повече не се връщам към него в рамките на тренировката.
The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
18.04.2007, 16:39
Трябва да призная, че също се изгубих из терминологията. В такъв случай съм имала предвид комплексна, т.е. това, което е описала Lumina. My hands may be rough, but I look better than you do naked!
|
|
|
18.04.2007, 23:59
Ето какво правя аз: продължителност на тренировка - 1.5 часа. Започвам с 45 мин. кардио, останалите 45 - силова. 4 дроп-серии, между 5 и 8 повторения (все повече клоня към 5), почивка между сериите - 15-ина сек.
1. Лег (на машина) съм правила само на една тренировка, доколкото си спомням, с 35 кг.
А, 160 см., 53 кг. (за момента), стаж - 6 месеца и малко. The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
19.04.2007, 15:25
Такааа, при мен нещата са следните:
1.Лег - не правя
А иначе:
|
|
|
19.04.2007, 21:20
Уау, peterinka, сигурно видът ти е съответен на тежестите, с които тренираш… Както беше казал С7АЛК3Р на една друга девойка - очакваме снимка! P.S. Правиш ли разлика между “пек дек” и “пек бек”? The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
20.04.2007, 19:23
Мерси, но за съжаление видът ми не е чак толкова впечатляващ, защото храната ми за деня е:
Знам, че е сравнително малко, но за сега не мога повече.
|
|
|
21.04.2007, 00:50
Пек бек е разтваряне на ръцете встрани, прави се на съответната машина - http://www.usedgymequipment.co.uk/picture.asp?PictureID=333975. Упражнение за (задно) рамо.
Честно да ти кажа, направи ми впечатление, че си твърде лека за височината си и не знам с кои мускули ги вдигаш тези тежести… The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
21.04.2007, 02:07
Май напипа проблема |
|
29.05.2008, 12:03
Я да видим сега кой не искал да споделя, чак сега открих форума. И така:
|
|