Ще бъда импровизиран инструктор и имам въпроси

РО

31.01.07
16:04

[quote author=”МИЛЕ”]Ами май,доста сложни разсъждения започнахте да правите.Според мене нещата могат да са доста по-простички.Ако влиза момичето за първи път  в зала нека я сложи първо на велоергометъра и да повърти 5-10 минутки за да позагрее и се стимулира кръвообръщението.След това да се направи една кръгова тренировка като се редуват упражнения с дърпане и бутане.Пример:
1.Придърпване на горен скрипец пред гърди
2.Пек-дек флайс
3.Сгъване на дъмбели с всяка ръка поотделно
4.Раменна преса на машина-по възможност,ако няма с дъмбели от седеж
5.Сгъване на машина за задна част на бедрата
6.Разгъване на скрипец- за трицепс
7.Екстензия от седеж -за квадрицепс
8.Коремни преси за горна и долна част-по избор
Нека първите 2 седмици да се правят по 1 серия от всяко упр. с 15 повторения.Само корема по 3 серии около 20 повторения.
После около 20 мин аеробика и това е като начало.Ако има възможност да тренира поне 3 пъти седмично.
Нека повече за сега да преобладават машините за да свикне с движенията.Лично аз не бих препоръчал в началото римска тяга.Това би било добре да е като има поне 2-3 месеца в залата.Ами дано съм помогнал с нещо.

Наистина добра програма като за нея.

Това е програмата, която ще й давам. Последна възможност за промени и коментари, защото тя започва утре.

5 минути кардио

1.Придърпване на горен скрипец пред гърди – 15 репс
2.Лежанка на машина – 15 репс
3.Сгъване на дъмбли бицепс – 15 репс
4.Разгъване на скрипец за трицепс – 15 репс
5.Раменни преси на машина – 15 репс
6.Бедрено разгъване – 15 репс
7.Хиперекстензии – 15 репс
8.Коремни преси  - 20 репс

20 мин кардио

Всички е по 1 серия, но така ще бъде само за 1-2 седмици. Тази програма е за 1 месец някъде.

FI

03.02.07
10:46

[quote author=“Huskarl”]Това е програмата, която ще й давам. Последна възможност за промени и коментари, защото тя започва утре.

5 минути кардио

1.Придърпване на горен скрипец пред гърди – 15 репс
2.Лежанка на машина – 15 репс
3.Сгъване на дъмбли бицепс – 15 репс
4.Разгъване на скрипец за трицепс – 15 репс
5.Раменни преси на машина – 15 репс
6.Бедрено разгъване – 15 репс
7.Хиперекстензии – 15 репс
8.Коремни преси  - 20 репс

20 мин кардио

Всички е по 1 серия, но така ще бъде само за 1-2 седмици. Тази програма е за 1 месец някъде.

Според мен е добре. :) Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1