За пречистване на корем

Дата: 16.01.2007
01.02.2007, 16:19

Незнам дали ще ви хареса на вкус, ама пречиства корема спор няма.
И лекари ще ви го кажат.

Оставате 1 кг. ориз във вода за 5 дни да се кисне, и на 6-тия ден си го разпределяте на порции и ядете.
Така се пречиства корем.

Знам, че даже не е рецепта това, но исках да го споделя с Вас.

Man of honour !

Дата: 12.06.2008
От: Targovi6te
01.07.2008, 13:53

това за тремахване ба корем4ето  или на някои с проглеми

Дата: 21.04.2008
От: Испания
03.07.2008, 15:02

може би иска да каже пречистване на стомаха и червата,а не на подкожните мазнини в коремна област

Защо ми е сила да сътворя море от илюзии,когато имам сила да създам капка реалност .

Дата: 18.07.2007
От: Дружба2 София
14.07.2008, 11:53

Пречистването на корема и червата  ми е доста наболяла тема. Доста често  страдам от подуване на корема и трябва да гладувам и  ям афифни  храни , за да се нормализира. Общо взето  постоянен контрол  иначе ставам като  тиа от рекламите на активия.

Това с ориза е чудесна идея, само да попитам , разхлабващо действа ли?

Като става дума за прочистване ,  какво ви е мнението сутрин преди закуска непосредствено след ставане  250-350 мл. много топла чаша с вода , чел съм , че разкарва всякакви налепи и гадости по стените на корема и т.н......

Дата: 07.09.2007
От: BG
14.07.2008, 13:12

Ами, и аз съм чела за това, а сестра ми го прилагаше, но не твърди да е усещала кой знае какъв ефект. Има логика обаче да е така това с пречистването, когато се прилага по-продължително време. По-добре да е с хладка вода, защото някъде пишат за гореща, което вече ми с струва hard core:) Другият ефект е на подтискане на апетита, но мен лично това не ме устройва, защото предпочитам закуската ми да е стабилна....всъщност най-стабилното хранене за деня.

Я, сега да се изкажа
smile

Дата: 06.06.2007
От: Там, където ентусиазмът среща желязото
19.07.2008, 11:30

Аналогия на тази рецепта с ориз за пречистване на червата е индийската рецепта кичади с дългозърнест бял или кяфяв басмати ориз, която е вероятно най-леката и удачна алтернатива на стандартния бял ориз. Оставете басмати ориза да се накисне за по-дълго, добавете подправки (те са от ключово значение!) с малко зехтин и зеленчуци в тавичка, почакайте малко подправките да пуснат миризма и вкус и зеленчуците да се загреят и добавете ориза с водата. Мерише великолепно като сте добавили чубрица, кориандър, кардамон и други. Аз го правя с броколи, моркови, лук и чесън и се превръща в перфектна комбинация.

Ако мислите, че си заслужава бих пуснал отделна тема за рецептата с подробно обяснение.

How many times have I heard “to get bigger, simply increase the amount of weight you can lift during your sets,” I’ll tell you, plenty of times! Ironically most of the time it comes out of the mouth of a fat slob who will not get laid in the next century. The guy dresses like a bodybuilder but actually looks like a tubbybuilder! His training style is characterized by using way too much weight on his sets, using sloppy form. Oh, he can lift a lot of weight (if you can call it that) but he has a physique reminiscent of Homer Simpson, our favorite cartoon character

Дата: 15.11.2008
15.11.2008, 17:43
CSKA_FoReVeR - 01.02.2007, 16:19

И лекари ще ви го кажат.

Оставате 1 кг. ориз във вода за 5 дни да се кисне, и на 6-тия ден си го разпределяте на порции и ядете.
Така се пречиства корем.

Здр.
а ориза трябва ли да се вари и колко време?

Дата: 21.03.2008
От: София
23.11.2008, 20:18
CSKA_FoReVeR - 01.02.2007, 16:19

И лекари ще ви го кажат.

Така се пречиства корем.

Не е лошо замислено само дето не си написал след като кисне въпроснте 5 дни, после суров ли трябва да се яде и по колко грама на порция дневно.