|
Дата: 05.10.2006
От: София
|
Здравейте,
взех си екдистерон и реших да направя тема, подобна на тази на emzo и Gho$t, в която да споделям впечатленията от тази добавка. Надявам се на всички да е интересно, понеже останах с впечатлението, че тази добавка не е много ползвана във форума, ако пък не ви е интересно, най ми е лесно да спра - само кажете.
Малко за цикъла - ето добавките, които ще използвам:
*ThermoLife E-Bol - 21 дни по 6 хапчета на ден разделени на 3 приема по 2 (сутрин, обед, вечер)
*HDT 100% Whey Protein - тренировъчен ден, 90г. протеин, нетренировъчен ден, 60г.
*Prolab Whey Amino 200 - тренировъчен ден, по 8 хапчета (4 преди и 4 след тренировка), нетренировъчен ден по 7 хапчета (4 сутрин и 3 преди лягане или през деня, когато мога)
*Optimum Nutrition Tribulis - 21 дни по 2 хапчета на ден, сутрин и вечер с екдистерон-а
*P&B Labs ЕХ-100 - 2 хапчета преди тренировка
През целия цикъл, ще съм на високопротеинова диета. Нямам точно определен хранителен режим, но имам представа, какво ще ям, но не мога да кажа със сигурност, дали ще спазвам стриктна дието пред целия цикъл.
Тренирам през ден на четридневен сплит:
1-ви ден:Крака и корем
2-ри ден:Гърди и предно рамо
3-ти ден:Бицепс, трицепс и средно рамо
4-ти ден:Гръб и задно рамо
От утре започвам цикъла и ще споделям впечатленията си в тази тема.
п.п. Ако някой го интересува нещо за цикъла да пита, без да се притеснява.
|
|
|
|
|
|
Дата: 01.02.2006
От: Sofia
|
Колко пари ти излезна цялото това удоволствие и не мислиш ли че 21 дни са прекалено малко за какъвто и да било ефект?
|
|
|
|
|
|
|
Мисля, че 21 дни са достатъчни. Един познат направи 25 дневен цикъл и остана доволен от резултатите, които бяха доста видими.
Екдистерон-а ми излезе към 80лв с доставката, протеина го взех за 70лв 5 либри (на промоция), аминотата на 25лв (на промоция), трибестана 20-21лв, EX-100 е 12 лв ~ 200лв.
|
|
|
|
|
|
Дата: 09.08.2004
От: Аахен, Германия
|
E-Bol .... поздравления за избора. Все хубави отзиви знам за него.
Subscribed! 8)
|
|
|
|
|
|
Дата: 01.02.2006
От: Sofia
|
от каде си го поръчал екдистерона че гледам в нутришъна е 126.00 лв
|
|
|
|
|
|
Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
|
Eee не може да не разводните темата :mrgreen:
@ZUM
Възраст, височина, тегло, стаж и силови постижения ?
Да си имаме напредстава.Продукта е силничък.
Може и менюто за 1 ден да постнеш.
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.06.2006
От: Благоевград
|
екдистерон - какво е това? :oops:
ANYTHING IS POSSIBLE
NEVER GIVE UP
|
|
|
|
|
|
Дата: 28.01.2007
|
И аз следя темата с голям интерес. И какво е действието на този E-bol ?
|
|
|
|
|
|
|
Ето информация за екдистерон-а : http://www.bodybuilding.com/store/ecdy.html
Поръчах го от бодибилдинг.ком
Възраст : 16 години
Височина : 180см.
Тегло : 72кг.
Стаж : 6 месеца (за които качих близо 11кг.)
Обиколки:
-Гръдна - 107см.
-Бицепс - 35см.
-Бедро - 58см.
-Прасец - 39см.
-Талия - 80-81см.
Силови постижения :
-лег 5х70
-клек - не правя
-тяга - не правя
-бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 6х35кг.
-френска преса - 8х35кг.
-набирания с широк хват пред гърди - 15
-концентрично сгъване за бицепс - 8х15кг
-хоризонтален скрипец - 8х80кг.
Не сам 100% сигурен какво ще ям утре, но ще дам възможно най-близка прогноза:
-закуска(6:45) 5-10 мин след ставане, омлет от 3 белтъка и 1 жълтък + 1 трибестан + 2 екдистерон-а
-предобедна закуска (10 часа) - сандвич с пилешко (може да си взема протеин за училище)
-обяд (14:00) - риба със зеленчуци + 2 екдистерон-а
-преди трени - 4 аминокиселини + 2 хапчета EX-100
-след трен - 4 аминокиселини + две супени лъжици мед + 30г. протеин (аминокиселините са веднага след трен, а меда и протеина са след около 20 мин)
-следобедна закуска - риба със зеленчуци
-вечеря (20:30) - пилешка пържола + 2 екдистерон-а + 1 трибестан
-преди лягане - 30г. протеин
п.п. E-Bol e това - http://www.bodybuilding.com/store/thermo/ebol.html
|
|
|
|
|
|
|
:? личното ми мнение, че си подранил с няколко години с тези добавки.И при стаж 6 месеца .... ти тепърва се усъвършенстваш и няма да си наясно кое колко ти е помогнало.
Не знам за екдистерона, но трибестана го пиеш напразно.
Успех все пак де  ———
За диетката, прилича повече на НВД отколкото на ВВД.Къде са ти въглехидратите ?
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
|
|
|
|
Стажа не ми е точно 6 месеца :oops: - повечко е - 6 месеца е сериозния.
Преди около година и няколко месеца тренитах пак около 6 месеца, но леко се контузих. Лятото почнах отново да тренирам и имам 3 месеца кръгови тренировки. Това прави близо година и 3 месеца стаж в залата.
Аз не се стремя към много въглехидрати, а към повече протеини, но сега като се замисля, ще вкарам и въглехидрати.
|
|
|
|
|
|
|
Ами като всяка една добавка, не си ли сметнеш калориите и изпипаш режима - значи си си хвърлил парите на вятъра.
Нека и други да се изкажат, но трибестана е напразно в случая.
|
|
|
|
|
|
Дата: 13.12.2006
|
За да има база за сравнение, след цикъла може да направиш още един от 21 дена със същите тренировки, храна и добавки, но без екдистерона. И сравняваш резултатите в обиколките, тегло и каквото друго следиш - какво си постигнал със и какво си постигнал без екдистерона. Успех!
|
|
|
|
|
|
Дата: 31.10.2006
От: Щата Church
|
То понякога няма само значение стажа в залата а и възрастта все пак ми се струва раничко за такива силни добавки особено трибестана все пак си на 16 , но всеки си има мнение и щом си го купил няма да го фърляш Я... аре успех с темата ще я следя с очакване :wink:
п.с. кога ги поръчва от бб.ком-а ???
Ле-ле к-во стана?!? Кажи к-во стана!
Копеле к-во стана?!? Я кажи к-во стана!
Нема кинти, нема, нема кинти!
Скоро нема да си зиам Bently.
|
|
|
|
|
|
|
Louie, надали ще имам пари след екдистерон-а да направя подобен цикъл, че дори и без него.
Vasata - поръчвах ги началото на януари, за 2 седмици дойде поръчката.
|
|
|
|
|
|
|
Първи ден:
Мога да кажа, че мина много добре - поне според мен. Първите 3 хапчета (2 екдистерон + 1 трибестан) ги изпих в 7:30 в училище (съучениците като ми видяха дневната “доза“ направо паднаха ). Към 13:00 изпих още 2 екдистерон-а. Преди тренировката изпих 4 аминокиселини + 2 хапчета от EX-100. Бих казал, че от EX-100 има ефект, днес бях много ползотворен в залата. Преди на упражненията, последните повторения и упражнения ги правех полумъртав, а сега даже бях бодър, но в края на тренировката едвам дишах - доста изморителна беше. Тренирах крака + корем. След тренировката изпих още 4 аминокиселини. След около 20 мин (към 19:30) ще изпия още 2 екдистерон-а + 1 трибестан. След тренировката изпих 30г. протеин.
Храненето днес беше що годе добро
-закуска - омлет от 4 белтъка + 1 жълтък (почти всико изядох, останата не повече от 10-ина грама, които не изядох)
-в училище закусвах сандвич с пилешко и нещо като гарнитура
-на обяд - риба с гарнитура
-преди тренировката - 100г. овесени ядки
-след трен - две суперни лъжици мед + 1 банан
-следобедна закуска - home made сандвич
-мезе - около 50г. овесени ядки (оставям си една купичка до мен и от време на време и взимам )
За момента толкова. Екдистерон-а ще подейства чак към 5-ия ден тъй че има време.
Очаква ме вечеря и след това още овесени ядки за мезе + 1 протеинов шейк (30г.)
Толкова за днес - утре пак 
п.п. Май попрекалих с хапчетата в цикъла - днес ми се падат 18, а утре 15.
|
|
|