проблем с големи пръсци на краката

Дата: 08.02.2007
От: София
12.02.2007, 01:41

Една приятелка има специфичен проблем дали може да и се помогне?
много са и големи пръсците на краката!
това е защото е тренирала хокей преди време и от тогава има много мускулести крака но пръсеца наистина е доста голям и понякога и пречи при избора на ботуши и т.н.
та исках да попитам дали някой знае някакав начин за намаляване обема на мускула? не става въпрос да си обездвижи крака и да го чака да атрофира ами просто някаква система за намаляване на големината?
ако някой помогне ще съм много благодарен въпреки че едва ли има репение...

Дата: 08.02.2006
От: Пловдив
12.02.2007, 08:33

Решение има  :!:
Но е много трудно и бавно - изгаряне на мускул с претрениране - всеки ден изтощителни тренировки на този мускул, но аз не бих се навила да правя такова нещо  :?

btw Това го знам само теоритично! Не споделям опит

И дебелите жени имат слабо място

Дата: 31.07.2006
12.02.2007, 13:44

[quote author=“deusex”]Една приятелка има специфичен проблем дали може да и се помогне?
много са и големи пръсците на краката!
това е защото е тренирала хокей преди време и от тогава има много мускулести крака но пръсеца наистина е доста голям и понякога и пречи при избора на ботуши и т.н.
та исках да попитам дали някой знае някакав начин за намаляване обема на мускула? не става въпрос да си обездвижи крака и да го чака да атрофира ами просто някаква система за намаляване на големината?
ако някой помогне ще съм много благодарен въпреки че едва ли има репение...

Това е доста трудно, да не кажа невъзможно. Колко и е като обиколка прасеца?

Дата: 08.02.2007
12.02.2007, 15:13

не съм сигурен колко е обиколката но можеби към 35-40
тази система с изгарянето на мускула не е ли опасна? освен това ако го тренира толкова усилено няма ли да се увеличи още повече?

Дата: 31.07.2006
12.02.2007, 15:51

[quote author=“deusex”]не съм сигурен колко е обиколката но можеби към 35-40
тази система с изгарянето на мускула не е ли опасна? освен това ако го тренира толкова усилено няма ли да се увеличи още повече?

Ами това е възможно разбира се.

Дата: 31.01.2004
12.02.2007, 16:38

Системите за претрениране работят във фаза на диетата “калориен дефицит“ и включват сериозни протеинови ограничения в тренировъчния и след тренировъчния ден за прасци. Ако се правят 2 тренировки седмично това прави сериозен протеинов дефицит в 4/7 дни. Намирам го за опасно. Защо не я снимаш и да ни покажеш пропорцията прасци : бедра? Мисля, че го представящ по-трагично от реалното.  :?

Дата: 06.11.2005
12.02.2007, 17:10

По скоро и напиши мерките (височина,раменна обиколка, талия, ханш, бедро, прасец) и килограмите, за да се прецени цялата пропорция как е.
А това за ботушите да не го преживява толкова все пак живеем във времето на “кокалите“.

Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
Аз и фитнеса- размисли и страсти http://www.bb-team.org/articles/2664/

Дата: 12.06.2006
23.02.2007, 12:05

За съжаление, според мен само общо отслабване, може драстично да промени размера на прасеца. Или доста упорита работа във фитнес и много ходене с средно темпо и подходящ тип хранене.

Дата: 07.02.2005
23.02.2007, 14:12

[quote author=“Vladimir.Nedkov”]Системите за претрениране работят във фаза на диетата “калориен дефицит“ и включват сериозни протеинови ограничения в тренировъчния и след тренировъчния ден за прасци. Ако се правят 2 тренировки седмично това прави сериозен протеинов дефицит в 4/7 дни. Намирам го за опасно. Защо не я снимаш и да ни покажеш пропорцията прасци : бедра? Мисля, че го представящ по-трагично от реалното.  :?

Абе ис поред мен се вживяват за дреболии, но не мисля, че ще навреди да се опита.

Тренировки за цялото тяло примерно 2 пъти в седмица, за да не се създават диспропорции. И в междинни 4 дни скачане на въже с цел изтощаване на прасеца.

Дори и да приемем, че и е нечовешки голям... нещо като женския попай, по отношение на прасеца, не мисля, че ако се опита да го претренира БЕЗ да вкарва сериозно ограничение откъм протеин, може да стане още по-огромен...  :?

Също, което ще помогне за оформянето е намаляне на ‘воднистотта‘ на мускулите. Да опита да спре солта като за начало. Но не и да се обезводнява.

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.“
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен

Дата: 05.09.2004
23.02.2007, 14:35

От скачането на въже прасеца най - много да порастне още, аз от него съм имал по два дена мускулна треска на прасците (не че това е гаранция де). Но едва ли ще стане по - малък от това.
Мускулите се смаляват, само ако не ги ползваме. За прасеца това няма как да стане на практика, освен със споменатото обездвижване. Да кажа само, че аз с месеци не тренирам прасец, но той не мърда на размери. Претренирането не виждам как ще стане на практика.
Виж, ако мускулестия и прасец е покрит с повечко мазниники, това вече е друго. Много жени бъркат мазнините и водата с мускули. Един чист мускулест прасец няма да е прекалено голям като размер.

“No, I’m not on steroids…but thanks for asking”
“Do I look like I need your advice?“
“Да знаеш не е достатъчно. Трябва да ПРИЛАГАШ.“
“Да искаш не е достатъчно. Трябва да ПРАВИШ.“
„Ако човек откаже да приеме друго, освен най-доброто, обикновено го получава.“
Сайт (блог)
Видео

Дата: 07.02.2005
23.02.2007, 15:06

[quote author=“Петко К“]От скачането на въже прасеца най - много да порастне още, аз от него съм имал по два дена мускулна треска на прасците (не че това е гаранция де). Но едва ли ще стане по - малък от това.
Мускулите се смаляват, само ако не ги ползваме. За прасеца това няма как да стане на практика, освен със споменатото обездвижване. Да кажа само, че аз с месеци не тренирам прасец, но той не мърда на размери. Претренирането не виждам как ще стане на практика.
Виж, ако мускулестия и прасец е покрит с повечко мазниники, това вече е друго. Много жени бъркат мазнините и водата с мускули. Един чист мускулест прасец няма да е прекалено голям като размер.

LOL  И аз така, от скачане си докарвам, най-силните мускулни трески.

Но идеята ми беше да се опита да оформи прасеца. Като предполагам, че ако така или иначе е развит голям, не може да стане още по голям... И съм сигурен, че има сериозно количество вода, не може това да е само мускул...

А да се претренира, не мисля, че има начин. Дори и това да стане, след като спре режима организма ще го възстанови.

А да спре да си ползва прасежа, мисля, че практически е несериозно като вариант...

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.“
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен