Как да напълнея?
|
Фитнес ентусиаст
|
Скоро навърших 19 години, висок съм 175см., но от може би три години насам стоя 55-6кг. Храня се нормално, не се лишавам от храна. Въпросът ми е как да напълнея? Поне засега предпочитам да не тренирам в зала. |
28 фев 2007 14:27
|
|
Фитнес ентусиаст
|
С ядене. Not designed for jogging. |
28 фев 2007 14:43
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Нещо по-конкретно? Какво да ям, по колко? |
28 фев 2007 14:46
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
яж въглехидратни храни : ориз , извара , кашкавал , картофи ... или си вземи гейнър или протеин.. |
28 фев 2007 15:28
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Не си хаби парите за добавки Естествено трябва да ядеш по малко но по често |
28 фев 2007 15:49
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Ясно. Аз имам бърз метаболизъм, поради това трябва ли е да приемам повече калории? Edit: А разните пилешки кебапчета, кюфтета и прочие могат ли да заместят месото от печено пиле? |
28 фев 2007 20:58
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
извинявам се ама изварата и кашкавала са далеч от въглехидратни храни |
28 фев 2007 21:32
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
А как да разбера какъв ми е метаболизма :? ? Всички хубави неща стават бавно! |
28 фев 2007 21:41
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=”-=ExErCiSe=-”]А как да разбера какъв ми е метаболизма :? ? Мисля, че се досещаш какъв ти е метаболизма :shock: |
28 фев 2007 21:49
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=“Firemaker”][quote author=”-=ExErCiSe=-”]А как да разбера какъв ми е метаболизма :? ? Мисля, че се досещаш какъв ти е метаболизма :shock: Ами не спортувам... може да се каже, че от малък съм си такъв. Но нали ги знаеш родителите “Абе ти ще качих като спреш да разтеж на високо и когато му дойде времето”. Точно тея думи не са ме амбицирали да ям стабилно. Не спортувам, освен това, което правим по физическо. Имаше момент от 3-4 месеца, в който играех волейбол, но след лошо падане нашите ми забраниха ПП: Забравих да се похваля, че съм успял да кача 2 килограма за месец като взимам Гейн от 3 седмици Всички хубави неща стават бавно! |
1 март 2007 21:54
Няма гласове
|
|
Crossfit-ър
|
яж кво ти падне и по доста,тва е начина щом искаш да качваш маса а не мускулна маса как се познава коя мечка е гризли и коя кафява,ако си се качил на дърво? |
2 март 2007 00:15
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=“immortal88”]яж кво ти падне и по доста,тва е начина щом искаш да качваш маса а не мускулна маса А после ще има тема “как да изчистя излишните мазнини”. Not designed for jogging. |
2 март 2007 03:11
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=“ABC”]Нещо по-конкретно? Какво да ям, по колко? Причтно четене: http://www.bb-team.org - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...” |
2 март 2007 16:15
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
хммм да правя това което му казахте на пича или имам нужда от нещо химическо :roll: po dobre tup i qk otkolkoto samo tup! |
7 март 2007 20:03
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=“ke4o”]хммм да правя това което му казахте на пича или имам нужда от нещо химическо :roll: Е няма смисъл... защо веднага се предаваш? Пробвай както казаха момчетата и забрави за тея “химии” Всички хубави неща стават бавно! |
7 март 2007 20:28
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
не се предавам допитвам се ти ще споделиш ли как се храниш и има ли някакав напредак po dobre tup i qk otkolkoto samo tup! |
7 март 2007 20:41
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Слушайте мене бе хора |
8 март 2007 16:51
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=“WoW_ToP”]Слушайте мене бе хора Абе ти си луд - така като гледам тая снимка... дано не е твоя. Ако е твоя не се учудвам... с тая сланина и “всичко” тва дето ядеш... ПП: Относно горният пост: Значи аз споделих в другият раздел какво хапвам и как е напредъка, но ще ти кажа и на теб. Аз се занимавам активно с фитнес от 1 месец и вече 2 седмици. През това време се опитвах да ям възможно препоръчаните храни - ориз, картофи, пилешко, овес, бананчета, мляко, хляб също, яйца... Леко си помогнах с килограмите като си взех гейн - трябва да ти кажа, че каквото и да ти говорят само опита знае - супер си е. С негова помощ качих към 3 килограма за тоя месец и половина. Леко се лепи мазно от него, но нали все пак затова ходим на фитнес Успех Всички хубави неща стават бавно! |
8 март 2007 17:32
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=“WoW_ToP”]Слушайте мене бе хора
|
8 март 2007 17:37
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Eе туй на аватара съм аз ама нали говорим за маса |
8 март 2007 18:36
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=“WoW_ToP”]Слушайте мене бе хора тва и във фантастичните списания и филми не съм го чувал да качиш 80кг за 1 година ..... я кажи какво земаш :lol: :lol: :lol: П.с. ако си говорил образно се извинявам :wink: - за ковто се самнявам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
8 март 2007 18:41
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=“Jihatji”][quote author=“WoW_ToP”]Слушайте мене бе хора тва и във фантастичните списания и филми не съм го чувал да качиш 80кг за 1 година ..... я кажи какво земаш :lol: :lol: :lol: П.с. ако си говорил образно се извинявам :wink: - за ковто се самнявам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Тоя друса бе момчета [/color][/size] |
8 март 2007 18:53
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Както са ти казали по-нагоре просто трябва да ядеш повече.Проблема е много прост : Size Matters! |
13 март 2007 14:13
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=”-=ExErCiSe=-”] ПП: Относно горният пост: Значи аз споделих в другият раздел какво хапвам и как е напредъка, но ще ти кажа и на теб. Аз се занимавам активно с фитнес от 1 месец и вече 2 седмици. През това време се опитвах да ям възможно препоръчаните храни - ориз, картофи, пилешко, овес, бананчета, мляко, хляб също, яйца... Леко си помогнах с килограмите като си взех гейн - трябва да ти кажа, че каквото и да ти говорят само опита знае - супер си е. С негова помощ качих към 3 килограма за тоя месец и половина. Леко се лепи мазно от него, но нали все пак затова ходим на фитнес Успех
Я кажи къв геинър си зимал :lol: Be Real |
15 март 2007 00:01
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Наблягай също повече на месото и млечните продукти. |
15 март 2007 00:55
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Най-вече телешко месо. |
15 март 2007 00:55
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=“ABC”]Скоро навърших 19 години, висок съм 175см., но от може би три години насам стоя 55-6кг. Храня се нормално, не се лишавам от храна. Въпросът ми е как да напълнея? Поне засега предпочитам да не тренирам в зала. С яко свинско най-вече пръжоли в комбинация с баници и тутманици |
15 март 2007 14:36
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=“ABC”]Скоро навърших 19 години, висок съм 175см., но от може би три години насам стоя 55-6кг. Храня се нормално, не се лишавам от храна. Въпросът ми е как да напълнея? Поне засега предпочитам да не тренирам в зала. Не е лесно на тея години да си такова отношение ръст/тегло... Как се справяш бе човек Започвай яко да тренираш или да спортуваш нещо |
15 март 2007 14:59
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
[quote author=”Красимир!”][quote author=“ABC”]Скоро навърших 19 години, висок съм 175см., но от може би три години насам стоя 55-6кг. Храня се нормално, не се лишавам от храна. Въпросът ми е как да напълнея? Поне засега предпочитам да не тренирам в зала. Не е лесно на тея години да си такова отношение ръст/тегло... Как се справяш бе човек Започвай яко да тренираш или да спортуваш нещо Аз на 20 години с ръст 178см бях 57 килограма. :lol: |
15 март 2007 15:42
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Аз сам 145 висок тежа 33 кг и сам 13 годишен може ли да ми кажете как да напълнея малко и да направя нещо да стана малко по висок |
29 юни 2008 08:08
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
О, Боже! За край един съвет. Хората ходят в зоологическата градина да гледат слонове и тигри, а не мишки или катерици. Трябва да спечелите битката за размери: бъдете тигър, а не катерица. Само тогава ще ви забележат - и на сцената, и в живота. |
30 юни 2008 17:19
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
тая година ше права 14 години 55 килограма съм,и 1,69висок как да напалнея малко моля ви помагайте |
8 авг 2012 15:32
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Яж. Not designed for jogging. |
8 авг 2012 15:34
4 гласа
?
|
|