По какъв начин пък чикиите свалят кръвното??? По мое скромно мнение правят тъкмо обратното :?
[quote author=“raz-r”]аз бях със супер ниско кръвно,понеже биех чикий) можете да пиете боровинков сок или да ядете боровинки... въобще всякакъв вид боровинки с нещо :) при мен имаше супер ефект :)
хахаха, това звучи доста тъпо. :)
За чикиите незнам, обаче ти гарантирам, че ако имаш проблеми с кръвното едни боровинки няма да ти помогнат. А ако ти помагат, то това ще е главно самовнушение/а то е нещо наистина мощно/ :)
02.03.05
16:57
Ами, от личен опит и почти сигурен съм, че от чикиите ти се сваля кръвното,може би се обяснява с факта че кръвта отива при **** :) Кръвта отива долу,за сметка на кръвта към мозъка.... Незнам ... при мен лично е така и мога да ви кажа,че като ги поспрях и с боровинките се оправих напълно. Тпд защо гарантираш като не си пробвал?:) Това си го пише,че е така.Ако искате пийте аз ви казвам как се оправих.Боровинките имат лечебно действие,както и повечето плодове така че .... :)
[quote author=“raz-r”]Тпд защо гарантираш като не си пробвал?:) Това си го пише,че е така.Ако искате пийте аз ви казвам как се оправих.Боровинките имат лечебно действие,както и повечето плодове така че .... :)
:) Аверче, представа си нямаш колко боорвинки съм яв в живота си, преси, даже сам съм си ги брал, барабар с малини и капини... с килограмите съм ги ял. Не мога да ти напиша един роман, защо мисля така. Виж, дори и да помагат, то това е съвсем минмално, толкова малко е, че просто няма смисъл.
Аз мисля, че такива проблеми се оправят единствено от нервната система и начина на живот. Идеята е, че каквото и да правиш, ако живееш в стрес и самия ти си тотален нервак, нищо няма да ти помогне. И примерно ако един човек приема нещо и си внишава , че то ще му помогне, то ще му помогне, но само заради вярата му, не заради физиологията. Разбира ли се какво искам да кажа? :)
Поздрави!
03.03.05
14:29
:) Оки, просто не знаех, че си ги пробвал. Нензам аз мисля,че точно те ми помогнаха :) ... все пак поне пих на аванта боровинки с оправданието пред наште, че ми е ниско кръвното :wink: ... Не съм навътре по тая тема ... просто казвам какво мисля че ми помогна :)