Коментари за новия форум

1 от 3
1

Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
25.03.2007, 11:19

1.Много бавно се отваря (БТК АДСЛ), същото е и при друг доставчик.
2.Облика на форума не седи добре при големи резолюции (1920x1200) , седи сгънат в средата на екрана, което е кофти.
3. Текущия скин е ужасен. (л.м.)
4. Това ми втория пост след обновяването и докато поствам в опциите по default ми е включено уведомяването по e-mail.По-скоро обратното трябва да е.
5. Кой знае какви разлики не виждам, предполагам е по-лесен за модерация.

On a vacation smile

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.

Дата: 31.01.2004
От: София
25.03.2007, 11:34

1. Това е проблем, който все още разрешаваме, но няма да бъде перманентен.
2. и 3. не бих могъл да коментирам.
4. Уведомяването може да се оправи, но това е настройка на мейла от акаунта на всеки потребител.
5. Има доста разлики, но биха могли да се видят с малко повече ползване.

Пускаш тази тема малко рано, времето за нея е може би след седмица, като се събере опит, а не само първи пвечатления. Нищо против критиката, но ако погледнеш архивите на предишни “първи впечатления” ще разбереш за какво говоря. smile

Все пак благодаря за бързата ти реакция, мислех, че ще имам още 2-3 часа да направя допълнителен тест на последния модул. smile

Дата: 11.07.2005
От: Перник
25.03.2007, 11:37

1.За разлика от стария действително зарежда по бавно (бтк съм и аз)
2.Сегашния скин не ми допада . Прилича ми много на тоя на бб.ком които за мен е доста убъркващ .
3.Забелязах бутон “игнорирай” , който ми харесва .
4.Още един плюс за мен е титлата под ник-а , но самоя ник не ми харесва къде е разположен , някакси си е по добре да е над аватара .
5.Бързия отговор е добро попадение
6. Емотиконите са много готини vampire  cool grin
7. Долу където е тик-чето за това дали да ги има в съобщението има правописна грешка wink

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
SQUAT - Because somewhere out there a GIRL is warming up with your MAX !!!

Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world!

Дата: 29.09.2006
От: Sofia
25.03.2007, 11:45

Браво, добре е всичко, но шрифта ако може да върнете стария, че от този се получава нещо като лаг между “главния” и текста.. grin

25.03.2007, 11:51

Благодаря, jdoe, ще направим проба с други щрифтове и ако е по-добре, ще обновим шрифта.

@GHo$T, същото ще направим и с никнейма.

Благодаря за съветите, когато са обосновани е много по-лесно да ги асимилираме и да помислим над тяхното приложение. Когато нещо е “грозно” за някого, не знам как да го направя “хубаво”. smile

Дата: 10.02.2007
От: София | Ст. Загора
25.03.2007, 12:21

Бавен е :(

Сега тъпърва ще го разглеждам smile

Train Insane...

25.03.2007, 12:27

В началото на идната седмица ще пуснем и втория ни сървър и ще се радвам да напишете “бърз е”. smile Шегата настрана, наистина работим колкото се може по-бързо по този въпрос.

Дата: 10.02.2007
От: София | Ст. Загора
25.03.2007, 12:45

Ами давайте, че 1 седмица без бб-теам и ще се побъркам :D Хаха, иначе дизайна на сайта и форума е невероятен, само сайта трябва да се обновява нон-стоп с нови статии, и отпред да не стоят едни и същи заглавия седмици наред smile

Train Insane...

Дата: 03.11.2006
25.03.2007, 12:55

ами на мен ми харесва като цяло но ето моите критики smile
значи зарежда бавно ...
нз стои ми като весник :D сичко имам чуството че е слято
шрифта е малко гаден
никовете са малко на кофти място
разлики мн мн не виждам но тепърва ще се занимая с това иначе брао на всички които сте работили на него всяка работа изисква време за което сте си го губили и мисля че трябва да ви благодарим! grin

Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
25.03.2007, 13:55

Трябва да добавите други skins.
Aз ли не виждам или няма вариант да отида на актуланото мнение в дадена тема ?

On a vacation smile

Дата: 08.12.2004
От: Бургас /Bulgaria
25.03.2007, 14:28

Шрифтът от е ужасен,на старият му беше предимство ,че много букви се събираха на един ред.

Капката е издълбала камъка не със сила,а с постоянство…

Дата: 21.10.2006
От: Sofia city
25.03.2007, 17:53

Новият дизайн на сайта е доста по-непрактичен от предишния според мен.Началната страница е доста объркваща, няма ги ясно подредените и изчерпателно разработени раздели “Упражнения”, “Тренировки” ... Щрифта не ми харесва, много е “дървен”. И все пак поздравления за обвлението на сайта wink С голям зор изтърпях цяла седмица без любимия ми форум(сайт) grin Има още доста да се усъвършенства. Успех!

По-здрави!

P2P WILL NEVER DIE!!!

25.03.2007, 19:34

Препоръките Ви родиха няколко идеи, които ще се постараем бързо да реализираме и мисля, че ще останете доволни от тях. Благодаря! smile

Дата: 08.12.2005
От: Бургас
25.03.2007, 20:08

Мисля, че ще е плюс ако добавите като скин и стария който си беше преди да обновите форума защото предполагам има и други като мен които са си свикнали и ще им е много по удобно ако могат да си върнат стария облик.Иначе поздравление за труда и за добрия вид на сайта и форума smile

по здрави

Tough Ain`t enough!

25.03.2007, 20:12

Старият скин (те дори бяха три) не е приложим в новата система, затова препоръчвам да посочите забележките си за този и да го подобрим, ако е необходимо (и възможно, разбира се).

Дата: 03.02.2005
25.03.2007, 23:08

Действително трябва да има избор на скинове и сега.
Шрифта е кофти.
Бавното отваряне предполагам се дължи на големия интерес.
Тия титли дето сте измислили новите не ми допадат ама това е без никакво значение.

Practice makes perfect.
На хората не достига не сила, а воля.
http://www.bb-team.org/articles/2799/

Дата: 01.11.2006
От: Варна
25.03.2007, 23:30

1.Бавно зарежда.
2.Обаркващ е новия скин confused .

Но сайта ми харесва.Всички по важни неща са изкарани на главната.

LDD

Дата: 12.04.2006
26.03.2007, 00:14

Database Error: Unable to connect to your database. Your database appears to be turned off or the database connection settings in your config file are not correct. Please contact your hosting provider if the problem persists.
за сега 3 пъти се опитвам да пусна мнение и 3те пъти показва бял екран и след няколко рефреша горното показва
по повод сайт и форума , наистина мн бавно зареждат, а форума е многоо бял, по свежи цветове в тон със сайта трябва да се вкарат wink

Не бой се, беше пуснал няколко мнения… Трафик!
Владо Недков

ок, smile

Arnold Schwarzenegger RulZzzz

Дата: 12.03.2004
От: Район - Ботевград
26.03.2007, 01:06

Да не забравяме че това е началния вариант, ще има доста подобрения. Общ проблем е бавното зареждане но си го обяснявам че скина е по тежък

THE BIG MEN 130 Oki
ЖИВОТЪТ Е БОЛКА ОТ КОЯТО МОГА ДА ТЕ ЛИША !!!!!
С Корупция Съсипахме и Османската Империя
МОЛЯ НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛС ЗА ВЪПРОСИ ЗА ПРОГРАМИ И ХРАНЕНЕ

26.03.2007, 01:15

Извинявам се, ако се потретвам, но пак да спомена за бавното зареждане - това е временно явление, тъй като инсталираме втори сървър, който да поеме трафика. След като е готов, проблемът ще е минало. За другото ASTOR е прав, благодарение на коментарите измислихме няколко подобрения, които ще реализираме в най-кратки срокове.

Дата: 27.07.2005
От: Там,където гарга не каца
26.03.2007, 01:15

Като цяло не е лошо като за начало,но може да се поуправят цветовете като за начало с по-успокояващи,а шрифта не е за форум от такава величина,много се кьоравя и трябва да се напрягам за да чета,защото някои букви доста си приличат и трудно се разчитат, и още нещо ранк-овете са добри ма моя ма хич не ми приляга “какво е умерено запален”,като се има в предвид,че не мога да заспя заради това,че съм пропуснал едно хранене,май не е точното,маняк е най -точния ранк smile дано ранка не зависи от броя мнения,защото ще ме оставите начинаещ:(

-------------POWER AND HONOUR--------------

Дата: 25.05.2006
26.03.2007, 02:08

Не бях влизал от известно време и
като видях новия облик на форума
малко се разочаровах..., но просто,
защото бях свикнал със стария му вид...,
предполагам, че с този му изглед е въпрос
на време, да се свикне пак… grin

Момчетата по-горе са написали основните
неща, аз няма да повтарям...ще добавя, че
когато съм в най-долната част на страницата го няма
този път, който го има горе, а именно (пример) :
Начало > Други дискусии > Общи теми > Тема
мисля, че ще е удобно да го има и най-долу…

Като цяло поздрави за добре свършената работа…
grin

Дата: 01.02.2007
26.03.2007, 02:14

Големи плюсове са “Бърз отговор” - много улеснява. И без това не ползвам емотикони и ми идва много удобно. Дразни само, че винаги има отметка на “Уведомявай ме по e-mail, когато някой пусне съобщение в темата”.  Вече три абонамента махам. Проверих настройките в профила и там можеш да премахващ направени абонаменти, но не можеш да сложиш по default да няма отметка. Миг разсеаност и после цял ден спам smile

Изглежда има по-малко теми на страница, не ги броих, но в раздела “Общи теми” важните теми заемат почти цялата първа страница. Май трябва да се поогледат и да се види, кои наиистина са важни.  Може ли да се наглася, колко теми да има на страница?

Скина ми е малко странен, но ще свикна. За бавното зареждане - трае се.

Ще е хубаво, ако може като се отвори подфорум, напримерно “Хранителни режими за понижаване на теглото”, да се появяват някои от таговете свъразни с темата. В случая “диети”, “отслабване”. Може да спести доста теми от типа “Искам да отслабна” “Кажете някоя тренировка за гърди и бицепс” и тн.

Форматирането на url е направено супер елементарно и вече разни url-та нямада загрозявай пеизажа

Иначе сте свършили страхотна работа!

BLOOD ON THE BARBELL
Louie Simmons said once when questioned about his diet, “Cholesterol turns into testosterone”

26.03.2007, 02:37

locvs, супер идея за таговете, благодаря! smile

Дата: 04.05.2006
От: Прunяm
26.03.2007, 11:08

Първо - ЧеститоУ.
Относно бързината - аз лично нямам забележки.
Визията си е като на сайта - малко е странна с тези папки...ама предполагам, че до 15 минутки ще съм и свикнал. raspberry

За препоръки - сещам се само за една:
Преди имаше лента за бърза навигация/долу в дясно/, която от темата, направо можеше да те върне в раздела или в друг раздел.
И сега, не е проблем да се върнеш в раздела, чрез натискане на “Други дискусии > Общи теми > Тема” или с натискане на бутон Back.
Би било хубаво, ако и сега има таква лента. Ще спести малко скролване. raspberry

cool hmm  shut eye  blank stare  - тия тримката са страшни, нали?

Дневник.

Дата: 05.09.2004
26.03.2007, 11:50

На мен скина ми харесва. Шрифта също. И днес се зарежда без проблеми, за разлика от вчера wink
Колкото до навигацията и скролирането - на клавиатурата имате един бутон Home, не би било зле да го пробвате wink

Сайт (Блог)
“Always listen to experts. They’ll tell you what can’t be done and why. Then do it.—Robert Heinlein”

Дата: 05.06.2006
От: Благоевград
26.03.2007, 12:43

Накратко опитвам за 3-ти път да пусна това мнение в което се изказвам за + и -те на “промяната”, но тъй като не смятам да пиша за трети път мнение от половин страница накратко ще кажа че дизайна(шрифт вкл.) на сайта и форума не ме кефят и не са толкова интитуитивни колкото предишния, скораста на трансфер е супербавна и постоянно ми излизат грешки. ДА някои от нововъведенията ми харесват, но неща като моят акаунт и моят профил могат да бъдат обединени,нали, уведомяването по имейл не трябва да е винаги вкл, и не на последно място емотиконите не струват.
Според мене просто трябваше да се добавят новите опции към стария дизайн.

ANYTHING IS POSSIBLE
NEVER GIVE UP

Дата: 05.07.2004
От: Бургас
26.03.2007, 13:30

Лично аз приветствам новият форум. Много ме кефи. Радвам се, че се завърна.
Много висока степен на сходимост със сайта.
Нещата, които ги говорехме, ги има.
Останали са обаче наистина някои проблеми, като това, че опцията “уведоми по мейл” е винаги включена.
Чакам си и RSS-тата red face
Профилът е цяла дипломна работа smile Отдавна ги говорехме нещата, радвам се, че стават.
Виждам и качване директно от компа…
Опциите са подновени и повече, което за мен е важното.
Скина и аз бих го сменил. Но и с този ще свикна.
Като цяло радвам се, че има развитие и движение. С промените ще свикнем и ще ги оценим след време.

От: Бургас, Варна зависи кои/коя пита
26.03.2007, 13:46

Искам просто да отбележа, че сме свидетели на едно еволюиране на сайта и форума и то в добра насока.И на мен някои неща в момента не ми харесват но потребителите могат да бъдат сигурни, че ще се работи по отстраняването на всеки проблем.

Дата: 03.02.2005
26.03.2007, 14:59

Едвам се поства… Излудявам докато пусна мнение.
Аз ли не виждам или няма бутон за маркиране на всичко като прочетено в разделите? Наистина може да го изпускам защото е доста объркващо все още.

Practice makes perfect.
На хората не достига не сила, а воля.
http://www.bb-team.org/articles/2799/

Дата: 02.11.2004
От: Пловдив
26.03.2007, 16:21

Скина и шрифта са добри. Разбира се, винаги може и по-добре.
Новите емотки са много готини. cool smile

1 от 3
1