Коментари за новия форум
|
|
25.03.2007, 11:19
1.Много бавно се отваря (БТК АДСЛ), същото е и при друг доставчик.
On a vacation Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
25.03.2007, 11:34
1. Това е проблем, който все още разрешаваме, но няма да бъде перманентен.
Пускаш тази тема малко рано, времето за нея е може би след седмица, като се събере опит, а не само първи пвечатления. Нищо против критиката, но ако погледнеш архивите на предишни “първи впечатления” ще разбереш за какво говоря.
Все пак благодаря за бързата ти реакция, мислех, че ще имам още 2-3 часа да направя допълнителен тест на последния модул. |
|
|
25.03.2007, 11:37
1.За разлика от стария действително зарежда по бавно (бтк съм и аз)
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
25.03.2007, 11:45
Браво, добре е всичко, но шрифта ако може да върнете стария, че от този се получава нещо като лаг между “главния” и текста.. |
|
|
|
25.03.2007, 11:51
Благодаря, jdoe, ще направим проба с други щрифтове и ако е по-добре, ще обновим шрифта. @GHo$T, същото ще направим и с никнейма.
Благодаря за съветите, когато са обосновани е много по-лесно да ги асимилираме и да помислим над тяхното приложение. Когато нещо е “грозно” за някого, не знам как да го направя “хубаво”. |
|
|
25.03.2007, 12:21
Бавен е :(
Сега тъпърва ще го разглеждам Train Insane... |
|
|
25.03.2007, 12:27
В началото на идната седмица ще пуснем и втория ни сървър и ще се радвам да напишете “бърз е”. |
|
|
25.03.2007, 12:45
Ами давайте, че 1 седмица без бб-теам и ще се побъркам :D Хаха, иначе дизайна на сайта и форума е невероятен, само сайта трябва да се обновява нон-стоп с нови статии, и отпред да не стоят едни и същи заглавия седмици наред Train Insane... |
|
|
25.03.2007, 12:55
ами на мен ми харесва като цяло но ето моите критики |
|
|
25.03.2007, 13:55
Трябва да добавите други skins.
On a vacation Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
25.03.2007, 14:28
Шрифтът от е ужасен,на старият му беше предимство ,че много букви се събираха на един ред. Капката е издълбала камъка не със сила,а с постоянство… |
|
|
25.03.2007, 17:53
Новият дизайн на сайта е доста по-непрактичен от предишния според мен.Началната страница е доста объркваща, няма ги ясно подредените и изчерпателно разработени раздели “Упражнения”, “Тренировки” ... Щрифта не ми харесва, много е “дървен”. И все пак поздравления за обвлението на сайта По-здрави! P2P WILL NEVER DIE!!! |
|
|
25.03.2007, 19:34
Препоръките Ви родиха няколко идеи, които ще се постараем бързо да реализираме и мисля, че ще останете доволни от тях. Благодаря! |
|
|
25.03.2007, 20:08
Мисля, че ще е плюс ако добавите като скин и стария който си беше преди да обновите форума защото предполагам има и други като мен които са си свикнали и ще им е много по удобно ако могат да си върнат стария облик.Иначе поздравление за труда и за добрия вид на сайта и форума по здрави Tough Ain`t enough! |
|
|
25.03.2007, 20:12
Старият скин (те дори бяха три) не е приложим в новата система, затова препоръчвам да посочите забележките си за този и да го подобрим, ако е необходимо (и възможно, разбира се). |
|
|
25.03.2007, 23:08
Действително трябва да има избор на скинове и сега.
Practice makes perfect.
|
|
|
25.03.2007, 23:30
1.Бавно зарежда.
Но сайта ми харесва.Всички по важни неща са изкарани на главната. LDD |
|
|
26.03.2007, 00:14
Database Error: Unable to connect to your database. Your database appears to be turned off or the database connection settings in your config file are not correct. Please contact your hosting provider if the problem persists.
Не бой се, беше пуснал няколко мнения… Трафик!
Arnold Schwarzenegger RulZzzz |
|
|
26.03.2007, 01:06
Да не забравяме че това е началния вариант, ще има доста подобрения. Общ проблем е бавното зареждане но си го обяснявам че скина е по тежък THE BIG MEN 130 Oki
|
|
|
26.03.2007, 01:15
Извинявам се, ако се потретвам, но пак да спомена за бавното зареждане - това е временно явление, тъй като инсталираме втори сървър, който да поеме трафика. След като е готов, проблемът ще е минало. За другото ASTOR е прав, благодарение на коментарите измислихме няколко подобрения, които ще реализираме в най-кратки срокове. |
|
|
26.03.2007, 01:15
Като цяло не е лошо като за начало,но може да се поуправят цветовете като за начало с по-успокояващи,а шрифта не е за форум от такава величина,много се кьоравя и трябва да се напрягам за да чета,защото някои букви доста си приличат и трудно се разчитат, и още нещо ранк-овете са добри ма моя ма хич не ми приляга “какво е умерено запален”,като се има в предвид,че не мога да заспя заради това,че съм пропуснал едно хранене,май не е точното,маняк е най -точния ранк -------------POWER AND HONOUR-------------- |
|
|
26.03.2007, 02:08
Не бях влизал от известно време и
Момчетата по-горе са написали основните
Като цяло поздрави за добре свършената работа…
|
|
|
26.03.2007, 02:14
Големи плюсове са “Бърз отговор” - много улеснява. И без това не ползвам емотикони и ми идва много удобно. Дразни само, че винаги има отметка на “Уведомявай ме по e-mail, когато някой пусне съобщение в темата”. Вече три абонамента махам. Проверих настройките в профила и там можеш да премахващ направени абонаменти, но не можеш да сложиш по default да няма отметка. Миг разсеаност и после цял ден спам Изглежда има по-малко теми на страница, не ги броих, но в раздела “Общи теми” важните теми заемат почти цялата първа страница. Май трябва да се поогледат и да се види, кои наиистина са важни. Може ли да се наглася, колко теми да има на страница? Скина ми е малко странен, но ще свикна. За бавното зареждане - трае се. Ще е хубаво, ако може като се отвори подфорум, напримерно “Хранителни режими за понижаване на теглото”, да се появяват някои от таговете свъразни с темата. В случая “диети”, “отслабване”. Може да спести доста теми от типа “Искам да отслабна” “Кажете някоя тренировка за гърди и бицепс” и тн. Форматирането на url е направено супер елементарно и вече разни url-та нямада загрозявай пеизажа Иначе сте свършили страхотна работа! BLOOD ON THE BARBELL
|
|
|
26.03.2007, 02:37
locvs, супер идея за таговете, благодаря! |
|
|
26.03.2007, 11:08
Първо - ЧеститоУ.
За препоръки - сещам се само за една:
|
|
|
26.03.2007, 11:50
На мен скина ми харесва. Шрифта също. И днес се зарежда без проблеми, за разлика от вчера
|
|
|
26.03.2007, 12:43
Накратко опитвам за 3-ти път да пусна това мнение в което се изказвам за + и -те на “промяната”, но тъй като не смятам да пиша за трети път мнение от половин страница накратко ще кажа че дизайна(шрифт вкл.) на сайта и форума не ме кефят и не са толкова интитуитивни колкото предишния, скораста на трансфер е супербавна и постоянно ми излизат грешки. ДА някои от нововъведенията ми харесват, но неща като моят акаунт и моят профил могат да бъдат обединени,нали, уведомяването по имейл не трябва да е винаги вкл, и не на последно място емотиконите не струват.
ANYTHING IS POSSIBLE
|
|
|
26.03.2007, 13:30
Лично аз приветствам новият форум. Много ме кефи. Радвам се, че се завърна.
|
|
26.03.2007, 13:46
Искам просто да отбележа, че сме свидетели на едно еволюиране на сайта и форума и то в добра насока.И на мен някои неща в момента не ми харесват но потребителите могат да бъдат сигурни, че ще се работи по отстраняването на всеки проблем. |
|
|
|
26.03.2007, 14:59
Едвам се поства… Излудявам докато пусна мнение.
Practice makes perfect.
|
|
|
26.03.2007, 16:21
Скина и шрифта са добри. Разбира се, винаги може и по-добре.
Be Progressive!!
|