Какъв съм аз извън залата? 

Дата: 31.01.2004
От: София
01.04.2007, 07:00

Здравейте,

защо да не направим първата тема в този раздел на форума “проучвателна”? Напишете с какво се занимавате извън фитнеса и как тренировките помагат за Вашето по-добро ежедневие? Припомнете си заглавието на раздела - не се коментира как тренираме, а какво правим, когато НЕ тренираме. smile

Дата: 16.12.2005
01.04.2007, 09:59

Ми много лесен отговор - Алкохол , Жени , Левски и работа от време на време - какво повече му трябва на човек smile raspberry

A-Normal User/Die Hard/ ;]

Дата: 26.08.2006
01.04.2007, 11:39

Учене,жени,работа wink

Дата: 14.06.2005
От: Sofia
01.04.2007, 13:09

Сложихте жените на второ място cool grin
Аз спрях вече фитнеса( ходя 2 - 3 пъти месечно) и ходя на карате.Иначе си помага дава самочувствие(все още съм си голям:) ).Уча в ТУ - София КСТ и работя като сис. админ.
А по горната класация
Жени , бира , Левски , Българска история tongue wink

..При тез думи силни дружините горди
очакват геройски душманските орди
бесни и шумещи! О, геройски час!
Вълните намират канари тогаз..

Дата: 13.06.2006
От: Ямбол
01.04.2007, 15:10

Учене , жени и спорт на открито наи вече колоездене grin

JusT Think BefoRe AcT!!!

Дата: 17.10.2004
01.04.2007, 21:21

уча в НБУ - Икономика, работя като Marketing Researcher и тези две неща изпълват до край деня ми smile… а бб е едно от нещата, които ми носят oгромно удоволствиe wink иначе редът е следния: уни., работа, бб, фън, ЦСКА и всичко останало

improve!

Дата: 31.01.2004
01.04.2007, 21:52

Аз (се опитвам да) следвам в ТУ (МЕИ, ВМЕИ) специалност, свързана с компютри и управлението на хора, работещи с компютри. Да не повярва човек, но ми се случва и да работя в тази сфера. Участвам в правенето на електронно издание за фитнес (да де, това, което посещавате) - уж като хоби, на което отделям повече време, отколкото на каквото и да било друго. smile

Дата: 28.02.2006
От: Смолян
01.04.2007, 22:39

Училище, момичета, коли, програмиране smile

02.04.2007, 01:36
VictuS - 01.04.2007, 13:09

Сложихте жените на второ място cool grin
Аз спрях вече фитнеса( ходя 2 - 3 пъти месечно) и ходя на карате.Иначе си помага дава самочувствие(все още съм си голям:) ).Уча в ТУ - София КСТ и работя като сис. админ.
А по горната класация
Жени , бира , Левски , Българска история tongue wink

И така става класацията smile бирата по добре да води класацията - по елитно е . Вече , не е модерно да си с жена а с “ Масажиска “ smile raspberry

Дата: 17.12.2006
От: Варна
02.04.2007, 09:58

Извън спортните си изяви, класацията за мен е следната:
Семейството - майка на две деца, съпруга, домакиня - готвачка, перачка, чистачка и пр.
Инженер по енергетика и педагог, но не работя в момента. Основните ми занимания са горните изброени.
Как ми помага фитнесът - ами така регулирам храната и теглото си. Освен това една хубава осанка, води и до по-добро самочуствие. Не на последно място - избивам си негативните емоции върху железата. cheese

Аз
Форум за взаимопомощ и борба с хранителните разстройства
“В България хората познават две психични болести - шизофрения и лиготия.”

Дата: 24.08.2005
От: BG
02.04.2007, 12:52

ем кафенца,магазини,жени и така ааа и на последно място даскало!уча в СПГЕ Джон Атанасов!

Дата: 05.07.2004
От: Бургас
02.04.2007, 13:20

Бачкам.
Почти нямам време аз нищо друго. Даже спрях и залата.
Надявам се скоро пак да я почна, та да видя и какъв съм аз във залата smile

Дата: 11.07.2005
От: Перник
02.04.2007, 13:24

Незнам какъв съм извън залата щото не съм излизал от нея отдавна tongue wink . Бъзик бе smile
Извън залата се занимавам с даскало , игри и преди с дискотеки но откакто не пия не ми се ходи особено blank stare  .
В залата ходя за хоби , харесва ми да се развивам и както пишеше в една тема : Искам да съм различен от другите с нещо което не можеш да си купиш от магазина cool grin  !

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
SQUAT - Because somewhere out there a GIRL is warming up with your MAX !!!

Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world!

Дата: 23.01.2006
02.04.2007, 14:49
GH0$T - 02.04.2007, 13:24

Незнам какъв съм извън залата щото не съм излизал от нея отдавна tongue wink . Бъзик бе smile
Извън залата се занимавам с даскало , игри и преди с дискотеки но откакто не пия не ми се ходи особено blank stare  .
В залата ходя за хоби , харесва ми да се развивам и както пишеше в една тема : Искам да съм различен от другите с нещо което не можеш да си купиш от магазина cool grin  !

Колко ми е познато това за дискотеките red face
Много добре казано и аз не искам да си давам парите само и единствено за някви дрехи

Иначе се интересувам от билярд, момичета(най-надутите най ме кефят wink ) училище, други спортове

It is far easier to ignore than to understand

Дата: 01.02.2004
02.04.2007, 19:18

ЖЕНИ, ФИТНЕС, ДИСКОТЕКИ, СТУДЕНТСКИМ КУПОНИ, АЛКОХОЛ, ЛЕКЦИИ
Пиши с нормален шрифт
Astor

Дата: 09.03.2007
02.04.2007, 22:28

Хм, извън залата цялото ми време отива за работа и учене. Бакалавър съм по МИО, а сега завършвам магистратура по Банков мениджмънт. В момента работя нещо, което не ми допада, но така се случва понякога. Ще гледам скоро да я сменя. А от колко време не съм била по дискотеки и не съм пийвала порядъчно ....... ами май съм цифроманка smile)))

03.04.2007, 11:03

оооо забравих да добава дискотеките те даже трябваше да са 2 место smile Карамел , Ориент ( 33 ) , Джим Бим , Фире и др wink бало си е мамата пълно с лесна плячка raspberry

Дата: 28.02.2007
03.04.2007, 15:23

Студент в СУ - право. Времето когато не тренирам за съжаление ми е почти изцяло заето от четене на закони и дебели тухли, наречени учебни помагала, а останалото свободно време посвещавам на приятелката си. Много хора споменават алкохола, което от 4 години за мен е непозната течност.

What do sick Bodybuilder’s do on the loo? Drop Sets.  LOL
Фитнес галерията на Стоянчо
малко за мен

Дата: 05.06.2006
От: Благоевград
03.04.2007, 18:27

Ми аз съм ученик, от август ще уча в амерканския в Благоевград(аз съм си от там де), и имам едно пежо и много го връткам, иначе скука

ANYTHING IS POSSIBLE
NEVER GIVE UP

Дата: 08.11.2004
От: Dagobah, Outer Rim
03.04.2007, 21:16

1. Семейство
2. Спорт - Културизъм
3. Фотография
4. Автомобили, мотори и производни по темата
5. Шоколад
99. Жени
Алкохол не пия, цигари не пуша, не обичам дискотеки, такива работи smile

For the Jedi,
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no death, there is the Force…

Дата: 03.02.2005
03.04.2007, 21:34

Аз съм ученик и ежедневието ми общо взето е фитнес и училище. Излизам вечер само в петък или събота и то не много често. Твърд алкохол не пия. Само бира и то не в промишлени количества. За цигари изобщо не може дума да става. Жени… ами има от време на време по някоя :D

Practice makes perfect.
На хората не достига не сила, а воля.
http://www.bb-team.org/articles/2799/

Дата: 01.02.2004
05.04.2007, 01:26

Работа, работа, работа..., но парите, които изкарвам ги влагам в тренировките си-храна, добавки.... Така че
1.Фитнес
2.Жени
3. Няма трето
Мечтая да спя повече от пет-шест часа, но няма надежда

Невъзможно е силна дума, използвана от слаби хора. Невъзможно е само в ума ти!
Раят е в сянката на сабите!

Дата: 04.06.2005
05.04.2007, 13:00

за сега само състезанието ми е в главицата,иначе бутам училището smile излизам с приятелката си,иии скоро ще си търся работа по морето сигурно 8) аа да и като ДиДжей ст мъча smile

<---- Персонален Фитнес инструктур,изготвяне на индивидуален хранителен и тренировачен режим,според целите на клиента и тренировка с мен за показване на правилното изпълнение на упражненията,който иска 0899856998-Тео цена 20лв smile

Дата: 08.12.2004
От: Бургас /Bulgaria
05.04.2007, 19:36

Тук повечето сме братя по желязо,стомана и дъмбели :D
За съжаление залата винаги ще бъде м/у 2рото и третото място,никога на първо.Но трябва да се спортува!
Аз съм ученик все още ,но ако не отделям време ще се разложа...разбира се като има изпити,класни може да пропусна 3-4дни ,но това е
обратима реакция ]:)

Капката е издълбала камъка не със сила,а с постоянство…

Дата: 02.09.2004
06.04.2007, 13:43

Последна година в НТБГ съм и уча за изпити (решил съм да се пробвам в УНСС). Иначе прекарвам колкото се може повече време с приятелката ми,ходя си на даскало кат пич и понеже взех книжка преди 7-8 месеца още не мога да се нарадвам на Рено-то Клио на дядо ми smile От 1 седмица съм го почнал пак сериозно фитнеса, защото ми се иска да възвърна форма за бала и така smile

Аа,и съм голям фен на Белот-а smile

(__/) E V I L
(=’.’=) B U N N Y
(")_(") R A B B I T

Дата: 08.10.2005
От: Сливен
07.04.2007, 12:22

Почти завършил архитект съм.Работя същото това.В свободното си време ,колкото и малко да е обичам да ходя сред природата.Обичам природата,риболова,фитнеса и приятелката си. wink

I do it because I can,
I can because I want to,
I want to because you said I couldn’t

Дата: 11.02.2006
От: Бургас/Варна
08.04.2007, 21:08

В момента съм последен семестър магистратура по Стопанско управление в ИУ-Варна. Иначе през свободното време освен залата другите ми дейности са пред компютъра (филми основно и сърфиране из мрежата, музика), риболов, разходки в Морските градини или на Бургас или на Варна. От скоро откакто се позатопли карам и колело като съм си в Бургас. Иначе бих ги подредил така:
1. Залата
2. Ученето
3. Музика - хоби ми е да гледам концерти на ДВД - става въпрос за метъл и рок музика
4. Други видове спорт които упражнявам когато се отдаде възможност - футбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, плуване, тази зима и по ските се запалих доста ама там трябва практика
Не пуша, пия рядко за сметка на това пък по-повечко, по дискотеки почти не ходя, защото не ми харесва обстановката, музиката (с изключение на много малко заведения в които пускат хубаво ретро).

НЕ Е ЯКО ДА СИ ГОТИН. ГОТИНО Е ДА СИ ЯК!

Дата: 28.02.2007
11.04.2007, 19:46

за мен на първо място е семеиството.
занимавам се с частен бизнес,който по принцип
е само лятото.
фитнеса е неразделна част от ежедневието ми.
не мога без него,товае начин на живот. grin

Дата: 21.03.2007
От: ВАРНА, България
22.04.2007, 23:14

На 21 години съм, в момента студент. Родом съм от Варна, но уча и живея в София.  Зодия рак.
Интересувам се от бодибилдинг, история, до скоро от политика, компютри и технологии и разбира се не на последно място от красиви жени. През свободното си време....хмм… съм в залата. Когато не тренирам най-много обичам да се разхождам сред природата. Отвреме навреме чета интересни книги (би трябвало по-често...)
Честно казано, не обичам да ходя особено много по дискотеки, може би защото се пренаситих. Предпочитам механа, на маса на приказка с приятели. ю

За мен има 4 неща, на които много държа и обичам: България, Бог, семейството и приятелите. Всичко друго е след тях.

Cheat on your girlfriends, not on your workouts!

АЗ

Дата: 16.11.2005
От: BG
27.04.2007, 15:32

на 26 съм, от Варна, занимавам се с недвижими имоти. Управлявам кантора за Продажби в Американска фирма, която работи на бг пазар на принципа на франчайзинга. По прънцип съм работохолик, но гледам винаги да имам време за залата. Както винаги отговарям на хората, които ме питат как толкова години подържам мотивацията си: “или си такъв, или не си”. Аз съм от онова поколение и от онзи тип хора, които преди години се събирахме на лостовете, вдигахме бутилки вода, книги или табуретки и правихме лицеви опори със столче на краката cool smile
много от вас ще ме разберат, че го правя не за да съм голям, а защото не мога без това и когато са насъберат много почивни дни, както около първи май например и със семейството ми пътуваме нанякъде, ми е страшно криво, че пропускам тренировка confused, по скоро съм изнервен. Не мога да почивам, след като знам че ми е било ден за трен.
Дискотеките не са ми любимо място, бил съм много време в Албена и може да се каже че съм си взел дозата. Обичам организираните пътувания с приятели, пикници, ходене за риба, механи и т.н., с една дума активната почивка.
В момента съм отдаден на приятелката ми и ремонта на новото ни жилище.

Дата: 13.05.2007
От: София, България
13.05.2007, 21:26

На 21 год. съм, студентка в СУ, работя като давам кредити smile, живея по график лекции - работа- зала- лекции - работа - зала -работа- зала........рядко гледам да разпусна с приятели по заведенията, защото преди обожавах да танцувам и още не съм се излекувала от това! Но за сега фитнеса е единственото ми разнообразие, начин да се отпусна! а покрай приятното и полезно! smile

Разглеждай всеки ден като отделен живот! Събуждането като раждане, а съня като естествения край - смъртта!