Какъв съм аз извън залата?
|
|
08.02.2008, 22:07
Студентче, Индустриален мениджмънт - ТУ Габрово НЕ Е ВАЖНО ДА СИ ДОБЪР - ВАЖНОТО Е ДА СИ МАНИАК |
|
|
09.02.2008, 12:45
Какъв съм извън залата ?? еми борец ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
12.02.2008, 20:52
освен фитнеса - бокс до преди няколко месеца, готвя се за кандидат-студентски изпити, дискотеки, девойки, гледам да чета книги когато имам време, задължително съм на всеки мач на ЦСКА в сектор ‘г‘. |
|
|
|
15.02.2008, 18:23
Интересите са ми свързани с право,фитнес,музика,жени. Извън залата съм свестен и печен човек DEADLIFT |
|
|
16.02.2008, 01:53
Жената, училище, жената, училище :| |
|
|
18.02.2008, 19:57
Ами извън залата съм какъвто съм и вътре - озлобен, лошо гледащ и необщителен You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’ |
|
|
21.02.2008, 11:41
Аз съм на 16години. От 12 годишен се занимавам с този спорт, като почти не съм го спирал, особено последните години.... Та дори когато съм извън залата пак мисля за нея... Това ми е начина на живот и ако немога да ходя на зала,тренирам вкъщи или ходя по лостове и успоредки.. Винаги се намира време за зала, трябва само желание. Всяка държава си има мафия, но само в България мафията си има държава... Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, не гледай, а иди да помогнеш на мечката... |
|
29.02.2008, 23:54
Тука почти всички са младежи и общо взето при всички е едно и сьщо-училище,пиене и тук таме някой позаработва.Е при мен не е много различно.На 18 години,12ти клас.Готвя се за кандидатстудентски изпити,ходя чат пат на училище.От 14 годишен бачкам по нещо в свободното време.Последните 2 години на автомивка,пьк от скоро и в 1но радио.Малко противоположни занимания,но пьк едното интересно,другото доходно |
|
|
|
12.03.2008, 01:25
Ученик съм в момента,смятам да следвам в София,без музика не мога да живея(Главно Пънк ми е в главата хаха,когато има яки концерти не може да не се посетят),футболния отбор който обичам и съм фен е Черноморец Бургас,обичам да излизаме навън и да пиеме(не съм алкохолик или не6то такова хаха,не толкова често се напивам,стремя се да водя здравословен начин на живот-никога не съм пушил през живота,нещо с което се гордея) някаде с приятели(общо взето да си прекарвам времето с готини хора,приятелите са мнгоо за мен),за жени по-малко остава време,по дискотеки рядко ходя...зала когато имам време;) STREET PUNK!Oi!Oi! |
|
|
12.03.2008, 10:04
Да се представя и аз - на 20 съм, работя като технически сътрудник в една бг- испанска проектантска фирма- харесвам си работата и след фитнеса тя е на първо място. Докато учех се занимавах с друг спорт, последната година и половина фитнеса е неизменна част от деня ми, начин на живот - общо взето се получава така - ставане, фитнес, работа, пак фитнес , готвене и после спане поради липса на сила за каквото и да е друго.Правя го защото ми харесва - чета доста по въпроса, фен съм на сайта и отделям време да го погледна почти всеки ден. Иначе когато имам свободно време или събота и неделя обожавам да пътувам, да чета, да ходя по концерти (рок и метъл предимно) отделям време на приятеля ми с когото живея и май това е Понякога трябва да плюеш в очите на дявола, за да разбереш, че си жив |
|
|
21.03.2008, 18:35
На 22 години - студент в ЮЗУ гр. Благоевград. Не работя, тъй като изучавам Английски и Руски език и те изискват твърде много време. Доскоро мислех, че съм последният трезвеник на земята, но тази тема ми вдъхна надежда, че има и други въздържатели. Не пия, не пуша, ям само “истинска“ храна. Лична класация: |
|
|
24.03.2008, 21:14
Приятели , Приятелката ми , ЦСКА , и се пробвам да правя пари ! Сега малко съм зает със кандидат-студенски изпити и е отвратително It’s Like Throwing a Match in a Petrol Tank ! |
|
|
09.04.2008, 22:15
Програмистче на .NET, C#. До скоро бях сис админ в един хостинг доставчик, но тия смени ме побъркват, та си минах на 8 часов нормален работен ден. Че и приятелката, не ме търпеше вече. Иначе преди се занимавах с бойни спортове, но отмина това време. P.S. През свободното време завършвам ТУ - София, една седмица и няколко изпита останаха! Размисли и още нещо |
|
|
15.05.2008, 09:34
В момента Web дизайн (още го изучавам , но време има :D ) , по принцип прекарвах доста време с приятелката , обаче поради недоразумения вече нещата не седят баш така , водя се басист и вокалист в една гаражна групичка . Също така прекарвам много време над вече застаряващата ми кола . Малко след като чукнах 18 и взех книжка , демек вече 8 месеца , тая кола ми отнема поне 4-5 часа на седмица . |
|
|
15.05.2008, 10:14
Извън залата съм бодибилдър,в залата съм пауърлифтър... Като го написах,толкова ми хареса,че си го турих в подписа. : )) Аам..какъв съм аз...мързелив,егоист,не уча много.Ако едно момиче не ми хваща окото-ми диша въздуха...Трагедиите не ме трогват,изглеждам отвеян,разсеян съм,емоционален,обичам да влизам в спорове,импулсивен,невъздържан,понякога невъзпитан... и т.н. и т.н....конкретни въпроси ?! Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
15.05.2008, 12:05
Извън залата мисля за следващия път когато ще съм отново там хаха ученик съм 11 клас след около месец взимам книжка и както се досещате това заема голяма част от времето ми пък и кола си взех която също отнема доста време задая направя по мои вкус,но винаги намирам време за тренировки и здравословния живот Живота е прекалено кратък за да съм малък |
|
|
27.05.2008, 10:23
Ами, студент в “Ту-Варна“ Корабостроене и морска техника, плуване, бири на плажа, бири в парка, бири в заведения, компютри, тунинг на компютри, електроника и такива глупости, бе въобще студенство |
|
|
27.05.2008, 12:15
Е явно аз съм каката:)На 25, работа, медицина, микробиология, лаборатории, пациенти, спорт, здравословно хранене, музика, филми, ....и приятел-естествено:)......,не пуша, не пия, не се друсам, само ако скачам на място, ама и тогава не много, щото съм стегната:) Я, сега да се изкажа |
|
|
27.05.2008, 12:16
....а,да-и провал на шофьорския изпит:) Я, сега да се изкажа |
|
27.05.2008, 12:57
Извън залата съм шорттрекист |
|
|
|
27.05.2008, 15:10
Накратко: Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си! |
|
|
02.06.2008, 17:46
Ами хайде и аз да се включа.От доста години работя като дилър в една финансова къща.Това ми е професията.А иначе тая година смятам (по-добре късно отколкото никога) най-накрая да си завърша висшето а то е доста различно -хореография.Малко ми пречи натрупаната маса от бодибилдинга,но ще трябва да се разделя с голяма част от мускулите си и да си завърша образованието.Очаквам и дете и нещата стават доста....интересни.Това е и причината доста рядко да се мяркам из форума.Нямам влечение по дискотеките,въпреки че съм(или бях) професионален танцьор,но там отдавна не се танцува...Трябва за 1 месец да сваля 15-20 кг,а съм контузен.Скъсан бедрен мускул и скъсани влакна на лявата гърда.Изпитът ми е на 6 август.В общи линии се боря здравата и нямам много време за удоволствия. Не е важно,че ти говорят зад гърба,важното е като се обърнеш ДА МЛЪКНАТ! |
|
|
03.06.2008, 15:29
Много, много, много амбициозно и предполагам няма да е лесно ... все пак е възможно! Така, че УСПЕХ! “Важните неща в живота не се виждат с очите, а със сърцето.“ - Антоан Дьо Сент Екзюпери |
|
|
04.06.2008, 05:02
Не си спомням да съм писал по тази тема, но и да съм писал вече няма да е актуално.По образование съм силнотоков ел.инженер.По професия съм проектант на външни ел. захранвания в една от най лошите фирми в БГ.Отделно вече седма година съм студент.Тренировките ме разтоварват от огромния стрес който често отнасям и ме карат да се чувствам себе си. |
|
|
25.06.2008, 16:27
Първо, че не тренирам в зала, а на тавана - предпочитам да разполагам със собствени железа. Хардкор и щанги!!! |
|
|
25.06.2008, 18:58
На 20 съм и обикалям яко заведенията нощем |
|
|
26.06.2008, 19:23
музикант и непрофесионален цирков артист. Организирам фестивали с електронна музика и правя партита по клубове, миксирам и един ден се надявам да правя собствена музика, иначе обичам много да скречирам на грамофони. По диплома съм спортен журналист, но не съм напаравил нищо за своята кариера. ха. Сега завършвам магистратура в СУ , Журналистика. DIY tektronica bashment since the early years! |
|
|
29.06.2008, 12:55
Здравейте и от мен.Аз съм неопитен,прохождащ,напълно некомпетентен, но много ентусиазиран фитнес-маняк от тия дето не трябва да бъдат пускани в залите.Бивш вечно гладен дебелак съм.Иначе съм студент четвърта година “Статистика и иконометия‘’ в УНСС.Обичам джаз,книги и английския футбол.Никога не съм пушил,но обожавам да излизам с приятели и там ‘’леко‘’ злоупотребявам с алкохола(след,което полумъртъв развивам теории на тема ‘’ползата от здравословният начин на живот‘’).А и да не забравя да ви кажа че имам най-красивата приятелка ,което е странно за такъв задръстен очилатко,ама не и казвайте... |
|
|
30.06.2008, 00:19
миии аз съм като онези големите динозаври с малките мозъчета добродушни но големи и никои не ги закача който се мъчи, той ще се пъчи!!! |
|
|
19.08.2008, 13:22
Уча икономика във Финансово-стопанската гимназия.. ежедневието ми се върти около приятели, холд ем покер, еврофутбол, петък и събота са тежки вечери... работя като барман от година и 2-3 месеца..това е общо взето.. |